A túléléshez legfontosabb testrész árulja el, hogy min kell változtatnod az életbenVálaszd ki az alábbi képek közül azt a testrészt, amely szerinted elengedhetetlen a túléléshez a neked szóló tanácsért!1. Csontváz: Óriási szükséged van a stabilitásra, és számodra nincs fontosabb annál, mint ami fenntart. A probléma az, hogy gyakran görcsösen ragaszkodsz a szabályokhoz, és túl erős a kötelességtudatod, méghozzá azért, mert úgy érzed, hogy erre van szükséged ahhoz, hogy biztonságban érezd magad. Ennek a következménye az, hogy nem veszed figyelembe a spontaneitás szükségességét és a sodródás fontosságát.

Általában nem tudod elengedni és elfogadni azt, amin biztos, hogy nem változtathatsz, pedig ez nagyon fontos ahhoz, hogy boldog és teljes életet élj. Mindebből az következik, hogy az életedből hiányzik némi improvizáció.

2. Izomzat: Ha szerinted az izomzat nélkülözhetetlen a túléléshez, akkor ez alapján elmondható rólad, hogy neked mindig érezned kell magadban az erőt, hogy jól érezd magad. Nagyon erős személyiség vagy, és keményen megdolgoztál mindazért, amid most van.

A választásod alapján meggyőződésed, hogy az erőfeszítés és a hatalom együtt jár. Most azonban azon kell változtatnod az életben, hogy hagyd jobban érvényesülni az érzelmeket. Eddig arra törekedtél, hogy körbefalazz egy biztonságos menedéket, ahova elbújhatsz mindenki elől.

Néhány dolgot azonban elhanyagoltál, pedig azok nagyon fontosak az életben. Ezek a szerelem, a barátság és a család. Foglalkozz újra ezekkel a kapcsolataiddal, és látni fogod, hogy minden javulásnak indul az életedben.

3. Keringési rendszer: Ha szerinted a keringési rendszer a legfontosabb a túléléshez, akkor te egy olyan személy vagy, aki számára minden a szív körül mozog. Ennek megfelelően az érzelmeid óriásiak, és az élet legfontosabb dolgainak tartod a szerelmet és a szenvedélyt.

Ugyanakkor nemcsak az emberek irányában érzel így, hanem mindenbe beleadod a szívedet, ami fontos az életben. Ha viszont igazi változást szeretnél az életedbe, akkor ideje megtanulnod, hogy nem szabad elfeledkezned önmagadról.

Ez azért fontos, mert hajlamos vagy annyira lelkesedni azért, amit csinálsz, hogy közben nem vigyázol magadra, elfelejted szeretni és kipihenni magadat. Igaz, hogy a szerelem és a szeretet nagyon fontos az életben, és szenvedélyesnek lenni is jó tulajdonság, de csak akkor, ha tudod, hogy mikor jött el az ideje annak, hogy megállj elhagyd azokat a dolgokat, amelyek nem tesznek boldoggá.

4. Idegrendszer: Ha szerinted az idegrendszer a legfontosabb a túléléshez, akkor ez alapján olyan ember vagy, aki szerint minden az agyban kezdődik. Elképesztően intelligens személyként gyorsan tanulsz, ráadásul veleszületett kíváncsiság és nagy fejlődőképesség is jellemző rád.

Ugyanakkor hajlamos vagy kicsit sötét, pesszimistává válni. Olykor a gondolataid bedarálják a személyiségedet, ami miatt kibillensz az egyensúlyból. A választásod alapján azon kell változtatod az életeden, ahogyan a gondolataidhoz kapcsolódsz.

Jegyezd meg, hogy nem az vagy, ami a fejedben jár, ugyanis annál sokkal több vagy. Ha sikerül kilépned belőle, akkor rá fogsz jönni, hogy a világ valójában nem olyan ellenséges, mint amilyennek látszik.

5. Emésztőrendszer: Ha szerinted az emésztőrendszer nélkülözhetetlen a túléléshez, akkor ez alapján elmondható rólad, hogy olyan személy vagy, aki nagy gondot fordít önmagára, és tisztában van vele, hogy minden, ami az emberrel történik, az a gyomorban kezdődik.

A választásod alapján élvezed az élettől kapott örömöket, ezért odafigyelsz az egészségedre és a jóllétre. A probléma csak az, hogy hajlamos vagy túl sokat foglalkozni saját magaddal, ráadásul kissé egoista, tudálékos is lehetsz.

Ebből következik, hogy azon kell változtatnod az életedben, hogy a jövőben meghallgatsz másokat és belátod, hogy még azoktól is tanulhatsz, akik a legjobban különböznek tőled. Amennyiben sikerül nyitottan, alázatosan hozzáállnod mindahhoz, amit a világ tanítani próbál neked, akkor sokkal jobb emberré fogsz válni.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló