Erre számíthatsz a Kosban járó Mars időszakábanA csillagjegyed alapján kiderül, hogy mi vár rád a május 25-től július 05-ig tartó időszakban.Kos: Kos jegyűként arra számíthatsz a május 25-től július 05-ig tartó időszakban, hogy nagyon inspirál az újonnan felfedezett lelkesedésed és életvágyad. Amíg a Mars a jegyedben jár, addig minden esélyed meglesz az álmaid megvalósítására. Arra azért figyelj, hogy ne vállalj túl sok feladatot, mert az gyors kiégéshez vezetne!

Bika: Bika jegyűként az lenne a legjobb, ha kerülnéd a vitákat és inkább arra koncentrálnál, amit el szeretnél érni a május 25-től július 05-ig tartó időszakban. Ha a vágyaid és az álmaid megvalósításába fekteted az energiáidat, akkor bármit képes leszel elérni, amíg a Mars a Kos jegyben jár.

Ikrek: Ikrek jegyűként nagyon jól teszed, ha új tervekbe vágsz bele a május 25-től július 05-ig tartó időszakban. Elsősorban a csapatmunkával érhetsz el nagy eredményeket. Annak hatására, hogy a Mars a Kosban jár, mindenkivel sikerül szót értened, szerelmi téren pedig sokat flörtölhetsz.

Rák: Rák jegyed alapján minden esélyed meglesz arra, hogy hírnevet és elismerést szerezz magadnak a május 25-től július 05-ig tartó időszakban, ugyanis nagyon népszerűvé és vonzóvá tesz a Kosban járó Mars.

Oroszlán: Oroszlán jegyűként olyan értékes felismeréseket hoz neked a Kosban járó Mars, amelyek előre segítenek az utadon. Légy megengedőbb másokkal a május 25-től július 05-ig tartó időszakban!

Szűz: A csillagjegyed alapján arra számíthatsz a Kosban járó Marstól, hogy felerősíti az intuíciódat, aminek leginkább a befektetések terén veszed hasznát május 25-től július 05-ig, ugyanis rá fogsz érezni a legjobb ajánlatokra.

Szerelmi téren, ha van párod, akkor meghittségre és az intimitás igazi mélységeinek megismerésére számíthatsz ebben az időszakban, amiben vesd be arra az intuíciódat, hogy felfedezed magadban és másokban az igazságot.

Mérleg: Mérleg jegyűként arra számíthatsz a május 25-től július 05-ig tartó időszakban, hogy a személyes kapcsolatok és az erős érzelmek felborítják az egyensúlyodat, ezért a legfontosabb az lesz, hogy találd meg a központodat, ahol leföldelheted az energiáidat. Ha kapcsolatban élsz, akkor igyekezz kerülni a vitákat a pároddal! Ha ez sikerül, akkor együtt megtalálhatjátok azt a közös alapot, amelyről fejlődhet a kapcsolatotok.

Skorpió: A csillagjegyed alapján nagyon sok erőfeszítést és energiáit fordítasz az összes munkádra a május 25-től július 05-ig tartó időszakban. Fontos, hogy ahelyett, hogy minél gyorsabban próbálod megvalósítani a terveidet, inkább szánd rá az időt az elképzeléseid tökéletesítésére. Ha ezt megteszed, akkor igazán nagy erőt és hatalmas sikereket remélhetsz a Kosban járó Marstól.

Nyilas: Nyilas jegyed alapján a szerelmi ügyekben lesz kiváló időszak számodra a Kos és a Mars együttállása. Ha kapcsolatban élsz, akkor arra azért figyelj május 25-től július 05-ig, hogy ne helyezd a párod szeszélyes vágyait a sajátjaid elé! Ha képtelen olyannak értékelni, amilyen vagy, akkor jobb, ha nem erőlteted ezt a kapcsolatot!

Bak: A csillagjegyed alapján híres vagy arról, hogy mindig hűséges vagy a családodhoz és ahhoz, akit erre méltónak találsz. Ez világosan fog látszani május 25-től július 05-ig tartó időszakban, ugyanis lesz alkalmad bizonyítani a hűségedet és a lojalitásodat.

Vízöntő: Vízöntőként bátran mondd ki, amit gondolsz, mert az felszabadító hatással lesz rád május 25-től július 05-ig! Arra azonban figyelj, hogy ezt milyen stílusban teszed és minden esetben „csomagold be” a mondandódat! A Kosban járó Mars időszaka kiváló lesz a számodra.

Halak: Halak jegyűként tele leszel lelkesedéssel a május 25-től július 05-ig tartó időszakban. Ez a lelkesedés abban lesz a legnagyobb segítségedre, hogy végre azzá válj a magánéletedben és a munkádban, aki lennél szeretnél. A szerelmi vágyaid valóra válnak a Kosban járó Mars hatására.

(Forrás: astronet.hu)

Ajánló

Ajánló