Tarot horoszkóp júniusra



Neked mit üzen a Tarot a csillagjegyed alapján?Kos: A Császárnő lapot kaptad júniusra, ezért ez az időszak kiváló arra, hogy rendbe tedd a családi és a baráti kapcsolataidat. Az égiek a nem működő kapcsolataid megjavításában, vagy megszakításában úgy, hogy jó viszonyban maradjatok, lesznek a segítségedre a nyár első havában.

Szerencsés nap: 30-a.

Bika: A Kehely lapot kaptad júniusra, aminek heteiben bőven lesz okod az ünneplésre a családoddal és mindenkivel, akit szeretsz, ugyanis a Vénusz szerencsét hoz az életedbe, különösen 6-ától.

Szerencsés nap: 6-a.

Ikrek: A Botok Hármas lapot kaptad, ami azt jövendöli neked, hogy a június tartogatja számodra a legtöbb örömöt 2022-ben. Az elmúlt hónapokban nagyon sokat dolgoztál, aminek gyümölcsét a nyár első havában arathatod le, ám nemcsak a munkádban leszel eredményes, hanem a szerelemben is.

Szerencsés nap: 24-e.

Rák: Rák jegyűként a Botok Négyes lapot kaptad júniusra. A Tarotnak ez a lapja azt üzeni neked, hogy eljött az ideje annak, hogy gondoskodj a saját boldogságodról, mert most minden kizárólag rajtad múlik, nem pedig másokon.

Szerencsés nap: 21-e.

Oroszlán: Oroszlán jegyed alapján a Császár lapot kaptad júniusra, aminek heteiben minden remekül alakul a számodra. Ha szeretnél fizetésemelést kérni, esetleg másik munkát keresnél, akkor jó hírekre számíthatsz ezekkel kapcsolatban a nyár első havában.

Szerencsés nap: 22-e.

Szűz: Szűz jegyűként a Botok Hetes lapot kaptad, ami azt üzeni neked, hogy kimondottan kalandos időszak lesz számodra a június. Annak érdekében, hogy ez tényleg így legyen, bátran kell cselekedned és végre ki kell lépned a komfortzónádból.

Szerencsés nap: 13-a.

Mérleg: Mérleg jegyűként a Szekér lapot kaptad júniusra, ami a terjeszkedés és a növekedés időszaka lesz a számodra. A nyár első havában jobb lesz az egészségi állapotod és a munkádban is jó dolgokra számíthatsz, ráadásul ez a tendencia június után is folytatódik majd.

Szerencsés nap: 16-a.

Skorpió: Skorpió jegyed alapján a Botok Ásza lapot kaptad júniusra, aminek időszakában főleg szellemi és lelki szinten számíthatsz fejlődésre, változásra. A nyár első havában fejlődő lelki kapcsolatok pozitív hatással lesznek az életed minden területére, így a barátságokra, kapcsolatokra, de még arra is, hogy milyen lehetőségeket kapsz a munkádban.

Szerencsés nap: 12-e.

Nyilas: Nyilas jegyűként az Ítélet lapot kaptad júniusra, aminek időszakában rengeteg kérdés fogalmazódhat meg benned, főleg a múltaddal a kapcsolatban. A csillagjegyed alapján kapott Tarot lap egyfajta lelki méregtelenítést jelent, ugyanis olyan problémákat őrizgettél lelki szinten vagy más területeken, amelyektől muszáj megszabadulnod a nyár első havában.

Szerencsés nap: 12-e.

Bak: A Kardok Tízes lapot kaptad júniusra, aminek időszakában fokozatos átalakulási folyamatok zajlanak le az életedben, ennek eredményeképpen pedig egy fejezet lezárul. A nyár első havában új identitásra cserélheted le a régit.

A Tarot lap azt is üzeni neked, hogy egyfajta nagyobb erők avatkozhatnak bele az életedbe, aminek köszönhetően megszűnik vagy megoldódik egy hosszabb ideje húzódó ügyed. Ne feledd, ha egy ajtó bezárul, akkor egy másik kinyílik. Júniusban nyugodtan sodródj az árral!

Szerencsés nap: 29-e.

Vízöntő: A Botok Kilences lapot kaptad júniusra. Mivel rendkívül gyors felfogású teremtés vagy, ezért nem csoda, hogy az esetek többségében előre gondolkodsz, ám a nyár első havában inkább csak sodródsz az árral, mert nemigen tudod az irányításod alatt tartani az eseményeket.

Ennek oka az, hogy júniusban az Univerzum irányít, te pedig néha pihenni sem tudsz, mert izgalmas időszakban lesz részed.

Szerencsés nap: 15-e.

Halak: Az Erő lapot kaptad júniusra, aminek időszakában mindegy, hogy mit keresel, hogy mire vágysz, mert igen valószínű, hogy megszerzed, ha rá tudsz koncentrálni. Ugyanakkor ne csak a nagy vágyaidra fókuszálj, hanem a kisebb örömöket is vedd észre az életben!

Szerencsés nap: 13-a.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló