Neked mit jövendöl a rúnakő 2022 nyarára?Válassz egyet az alábbi lapok közül a neked szóló üzenetért!

Kíváncsi vagy, hogy mi vár rád 2022 nyarán? Ha igen, akkor válassz egyet az alábbi lapok közül, majd olvasd el neked szóló rúnaüzenetet!1. Kaunaz: Ha az első rúnakő mellett döntöttél, akkor különösen inspiráló időszak lesz számodra a nyár, aminek napjai igazán változatosnak és kreatívnak ígérkeznek. Az évszakban nemcsak tele leszel ötletetekkel, elképzelésekkel, hanem képes is leszel ezek megvalósítására. 2022 nyarán bátran átadhatod magad az aktív alkotói és szellemi tevékenységeknek.

2. Raido: Ha az összes rúnakő közül a másodikhoz tartozó jóslatra voltál kíváncsi, akkor 2022 nyarán nagyon jó nyaralásban lesz részed. Lehet az külföldi, vagy belföldi utazás, biztos, hogy aktív pihenéssel és kikapcsolódással töltheted a vakációdat. Az általad választott rúnakő azt is jövendöli neked, hogy az életed valamely területén változások indulnak be az évszakban, aminek három havában a fejlődés útjára léphetsz. Az kizárólag rajtad múlik, hogy ennek milyen lesz a végeredménye.

3. Algíz: Ha a harmadik rúnakő mellett döntöttél, akkor égi támogatásra számíthatsz 2022 nyarán. Ez azt jelenti, hogy dédelgess bármilyen tervet, ötletet, vagy legyen bármilyen ügyed, az szinte biztos, hogy sikerrel fog lezárulni az évszakban, az égiek segítségének köszönhetően.

4. Fehu: Ha a megérzésed azt súgta, hogy a negyedik rúnakövet kell választanod, akkor váratlan plusz pénzt kapsz, de legalábbis nagy szerencse fog érni 2022 nyarán. Az általad választott rúnakő szerint végre megkapod azt, amire sok ideje vágytál, új munkát szerzel vagy a mostani helyeden léptetnek elő az évszakban.

2022 nyarán sikerül valami olyasmit elindítanod vagy befejezned, amit már régóta terveztél, de eddig hiányzott a lehetőség vagy a bátorságod ahhoz, hogy belevesd magad.

5. Uruz: Ha az összes rúnakő közül az ötödikre esett a választásod, akkor ez azt jövendöli neked, hogy szenvedéllyel és szerelemmel teli időszak lesz számodra 2022 nyara. Az előtted álló hónapokban új szerelemre találhatsz, forró nyári kalandban lehet részed, ha párkeresőként választottad ezt a rúnakövet. Ha már foglalt vagy, akkor érzelemben és romantikában gazdag évszak vár rád, ami során a kapcsolatod elmélyül.

6. Berkano: Ha a hatodik rúnakő fogott meg, akkor 2022 nyarán bővül a családod, ugyanis gyermekáldás várható. Ha ez aktuális, akkor az évszakban jöhet a világra a gyermeked, vagy történhet meg a teherbeesés. Ha viszont biztos, hogy nem belőled lesz szülő, akkor a családod egyik tagja lehet az, aki gyermekáldás elé néz.

7. Pertho: Ha úgy érezted, hogy a hetedik rúnakövet kell választanod, akkor valami sorsszerű dolog fog történni veled 2022 nyarán. Ez olyasmi lesz, aminek úgy kell lennie, ahogyan megírták. Az általad választott rúnakő azt is elárulja, hogy az évszakban esélyed lesz jobban megtapasztalni a spiritualitást, amivel lehet, hogy magadtól kezdesz el komolyabban foglalkozni. 2022 nyarán minden esélyed meglesz arra, hogy felfedezd a benned lakozó, de még szunnyadó képességet, amit végre mozgásba lendíthetsz.

8. Gebo: Ha a belső hangod azt diktálta, hogy válaszd a nyolcadik rúnakövet, akkor váratlan örömöt és ajándékot tartogat számodra 2022 nyara. Legyen az bármi, biztos, hogy alaposan meg fog lepni az évszakban. Az általad választott rúnakő azt tanácsolja, hogy légy résen és nagyon figyelj, mert azt nem tudhatod, hogy az utad mely szakaszán találkozol a remek lehetőséggel, amivel mindenképpen élj 2022 nyarán, mert ha kihagyod, akkor nem tudhatod, hogy mikor lesz rá újra esélyed!

9. Laguz: Ha az utolsó rúnakőre esett a választásod, akkor egy titok kap kiemelt szerepet 2022 nyarán. Valami eddig rejtve volt, de most lelepleződik, és fontos információkkal lehetsz gazdagabb. Az általad választott rúnakő azt is jelzi, hogy a személyiséged egy új oldalát is megismerheted nyáron, vagy új gondolataid, különleges tulajdonságaid, képességeid kerülhetnek felszínre.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló