Így változhat meg az életed 2022 nyarán!Válassz egy lapot az alábbiak közül a neked szóló jóslatért!1. Életed egy szakasza véget ér: Arra a változásra számíthatsz 2022 nyarán, hogy a jelenlegi életed, vagy legalábbis annak az egyik területe, véget ér az évszakban. Megijedned azonban nem kell, mert ez a jóslat csak azt jelenti, hogy a következő három hónapban le kell zárnod egy fejezetet, be kell látnod, hogy ideje valamit, vagy valakit, elengedned, mert már nem tesz hozzá semmit az életedhez, sőt, talán csak visszahúz benne.

Amikor egy ajtó bezárul, akkor valahol egy másik kinyílik. 2022 nyarán ne szomorkodj, ne kapaszkodj semmibe, amikor eljön az elengedés ideje, hanem jusson eszedbe, hogy hamarosan valami új fogja betölteni a régi után maradt megüresedett helyet!

2. Megjárod a hadat útját: 2022 nyara kemény időszak lesz, ugyanis olyan megrázó események történhetnek az életedben, amelyek teljesen felforgatják a lelki nyugalmadat. Az évszak tele lesz érzelmi viharokkal. Igaz, mindez rosszul hangzik, ám tudd, hogy a közelgő káosz valójában a te érdekeidet fogja szolgálni, mert le akarja rombolni az életedben azokat a dolgokat, amelyek nem működnek, csak visszatartanak.

Az általad választott lap alapján közelgő vihar olyan hatással lesz rád, mint a nyári hőségnek véget vető, frissítő zivatar. Ennek köszönhetően végre felszabadulsz, új dolgokat próbálsz ki és átértékeled az életedet. Amikor nyáron rosszabb napjaid lesznek, akkor jusson eszedbe, hogy minden érted történik!

3. Megváltozik a tested: Testileg és lelkileg vár rád a legnagyobb változás 2022 nyarán. Ez jelentheti azt, hogy szinte kicserélődsz, megváltoztatod a stílusodat, vagy sokat fogsz fogyni. Az évszakban olyan lehetsz, mint a pillangó, aki a bábjából kikelve meseszép teremtményként folytatja az életét.

Ugyanakkor ennek az ellenkezője is bekövetkezhet, ugyanis arra is van esély, hogy elengeded magad és felszaladnak rád a kilók. Ha nőként esett a választásod erre a lapra, akkor teherbe is eshetsz, és a magzat fejlődése miatt fog megváltozni a tested.

4. Jelentős szellemi fejlődésen esel át: Arra számíthatsz 2022 nyarán, hogy valami történni fog, aminek hatására komoly szellemi fejlődésen fogsz átesni. Nem kizárt, hogy elvégzel egy spirituális tanfolyamot, vagy egyszerűen felébred a lelked, azzal együtt pedig a képességeid is, de az is lehet, hogy találkozol a mestereddel, aki útmutatással segít neked.

Ugyanakkor azt sem lehet kizárni, hogy történik veled valami az évszakban, aminek hatására megváltozik a gondolkodásmód. Következzék be bármelyik lehetőség, az biztos, hogy annak eredményeként alaposan megváltozhat a gondolkodásmódod. A 2022 nyarán végbemenő hatalmas szellemi fejlődés után alapjaiban változik majd meg a korábbi világnézeted.

5. Rálépsz egy új útra: Végre rálépsz arra az útra, amelyen végigjárva eljutsz az álmaidhoz, a boldogságodhoz és/vagy a lelki átalakuláshoz. Az évszakban minden esélyed meglesz arra, hogy megtaláld a helyed a világban. A nyáron ráébredsz, hogy melyik irányba kell indulnod, amivel egy teljesen új fejezetet kezdesz az életedben, és végre beteljesítheted a sorsodat, az életfeladatodat.

6. Megváltozik az élettered: Az a változás vár rád 2022 nyarán, hogy költözni fogsz. Ez a jóslat sokféleképpen valósulhat meg, így például átköltözhetsz egy másik lakásba, úgy dönthetsz a pároddal, hogy ideje összebútoroznotok, de az sem kizárt, hogy külföldre teszed át a székhelyedet.

Ami biztos az nem más, mint az, hogy az évszakban útra kell kelned, mert már nem maradhatsz ott, ahol most vagy. A költözés által mozgásba lendülnek a pozitív energiák, ami új eseményeket, lehetőségeket hoz az életedbe. Ahova 2022 nyáron menned kell, ott rátalálsz boldogságra.

7. Megtapasztalod a szerelem erejét: Azon a változáson esel át 2022 nyarán, hogy megtapasztalod szerelem valódi erejét, amit eddig filmekbe láttál, könyvekben olvastál. Egy olyan szerelem keríthet hatalmába, amely szárnyakat ad, hegyeket mozgathat meg.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló