Nyár-teszt



Ha választasz egy képet az alábbiak közül, akkor kiderül, a brit pszichoanalitikus csoport szerint milyen ember vagy és mit jelképez számodra a nyár.1. A nyár a melegséget jelképezi: Ha az első kép tetszett meg, akkor a brit pszichoanalitikus csoport szerint a melegséget jelképezi számodra a nyár. Te egy szeretetteljes, gyengéd és melegszívű ember vagy. Sokan az áldozatkészségedről, szerénységedről ismernek, a legnagyobb örömöt pedig az okozza, ha másokat helyezhetsz előtérbe. A kifinomult természeted miatt képes vagy bárkivel együtt érezni. A szíved mindig a helyén van.

A környezeted az érzelmek virtuális hullámvasútját látják benned, ezért szeretnek veled utazni, mert tudják, hogy kellemes meglepetésekben lesz részük.

2. A nyár az új kezdetet jelképezi: A brit pszichoanalitikus csoport szerint az új kezdetet jelképezi számodra a nyár. A választásod alapján elmondható rólad, hogy fesztelen és szabad szellemű ember vagy. A viselkedésed természetes, soha nem megjátszott.

A környezetedre nyugtatólag hatsz, ezért sokan nyitottan fordulnak hozzád, és elmondják a problémájukat, fájdalmukat. Mivel hálát adsz mindenért, amit az élettől kaptál, ezért a lelkedben örökké béke honol.

Mindenben és mindenkiben meglátod a jó szikráját. Emellett nagyon fogékony vagy, és semmitől sem zárkózol el. A világot és mindent, ami benne történik, tárt karokkal fogadod.

3. A nyár a lehetőségeket jelképezi: A brit pszichoanalitikus csoport szerint a lehetőségeket jelképezi számodra a nyár. Te egy igazán vonzó személyiség vagy, aki ezzel tisztában van, hiszen szinte nincs olyan helyzet, amelyben ne keltenéd fel valaki figyelmét.

Akkor érzed magad a legjobban, ha emberek között időzhetsz, ugyanis az egyedüllét letör, elkedvetlenít. Neked szükséged van arra, hogy valamin vagy valakivel levezethesd az energiádat. Amikor eldöntheted, hogy otthon maradsz, vagy inkább elmész valahova a barátokkal, akkor biztos, hogy a házon kívüli programot választod. Mindent magadévá teszel, magadba szívsz, amit az élettől kapsz. Általában többször mondasz igent, mint nemet.

4. A nyár az energiát jelképezi: A brit pszichoanalitikus csoport szerint számodra az energiát jelképezi a nyár. Te egy nagyon dinamikus, lelkes ember vagy. Az életet hatalmas lendülettel éled, ráadásul képes vagy bárkit magaddal rántani az energiáddal.

Te képtelen vagy egy helyben ülni, mert folyton tenned kell valamit, mozgásban kell maradnod. Rólad az is elmondható, hogy magabiztos, becsületes személy vagy, aki kimondja, amit mások maximum gondolni mernek. Tetterős, célorientált személyiségként a sikert olyan játéknak tekinted, amiben győznöd kell.

5. A nyár az inspirációt jelképezi: A brit pszichoanalitikus csoport szerint az inspirációt jelképezi számodra a nyár. Te hiszel az eredetiség varázsában. Meggyőződésed, hogy toleranciával mindent el lehet érni az életben, a világnak pedig sokszínűbbnek kellene lennie.

Igazi művészlélek vagy, még akkor is, ha még nem fejlesztetted ezt a képességedet, ugyanis sokkal kreatívabb vagyunk annál, mint hiszed. Rólad az is elmondható, hogy élvezed az élet minden pillanatát, mert szerinted a legegyszerűbb dolog is szerethető.

Az általad választott kép alapján abban is hiszel, hogy az elvetett magok előbb-utóbb kikelnek. Te sokkal jobban szeretsz egyedül szárnyalni, mint csoportosan.

6. A nyár a barátságot jelképezi: Ha az utolsó kép tetszett meg, akkor a brit pszichoanalitikus csoport szerint számodra a barátságot jelképezi a nyár. Rólad elmondható, hogy kérés nélkül nyújtod a kezed, mert zsigerből jön a segítő szándékod.

A baráti kapcsolataid rendkívül fontosak az életedben. Te soha nem tudnád bajban hagyni a szeretteidet, akiket nagyon óvsz, védelmezel, azt pedig nem tudod elviselni, ha valamelyiküknek fájdalma van.

Az általad választott kép alapján az is jellemző rád, hogy kellemes társaság vagy, okos és agyafúrt ember vagy, aki tudja, hogy hogyan ne legyen „túl sok” a jelenléte.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló