Min kellene változtatnod a boldogabb élet érdekében 2022 második felében?



Válassz egyet a Madárkirálynő Tarot alábbi lapjai közül a neked szóló tanácsért!1. Kelyhek hetes: A Madárkirálynő Tarot megtévesztés és az illúzió lapjára esett a választásod, ha az első lap mellett döntöttél. Ez arra hívja fel a figyelmedet, hogy jelenleg hamis reményekbe bízol. Ha szeretnéd boldogabbá, sikeresebbé és elégedettebbé tenni az életedet, akkor ahhoz az kell, hogy 2022 második felében bátran szembenézz az igazsággal, a félelmeiddel és a hibáiddal, ugyanis csak így érhetsz el pozitív változást.

Az általad választott lap azt is üzeni, hogy semmiféleképpen se hazudj magadnak, mert azzal csak ártanál saját magadnak és a céljaidnak, sőt, akár bajba is keveredsz miatta! Ne szalaszd el a lehetőségeidet, amelyek által jobb irányba terelheted az életedet!

2. Botok tízes: Azt üzeni neked a Madárkirálynő Tarot a második lapon keresztül, hogy jelenleg túl sok felelősség és teher nehezedhet rád, ezért ha szeretnéd, hogy az életed sikeresebb, boldogabb és elégedettebb legyen, akkor 2022 második felében próbálj megállni és add át, vagy tedd le a terheket, felelősséget!

Ha ezt nem teszed meg, akkor azzal az összeroppanást kockáztatnád! Ne feledd, hogy te is csak ember vagy, tehát te sem vagy képes mindenre! Semmi szükség arra, hogy mindent te intézz el és mások problémáit is megoldd! 2022 második felében ideje, hogy önmagadra gondolj és tehermentesítsd magad! Ha ezt nem teszed meg, akkor tönkre fogod tenni a testi és lelki egészségedet.

3. Érmék hármas: Ha a harmadik lapot választottad, akkor azt üzeni neked a Madárkirálynő Tarot, hogy kompromisszumra és az alkalmazkodásra lesz szükséged az életed minden területén 2022 második felében, ha boldogabb, sikeresebb és elégedettebb életre vágysz.

A munkádban igyekezz rugalmasabban viszonyulni a főnöködhöz és a kollégáidhoz! A szerelem terén olyan megoldásokra törekedj, amelyek neked és a párodnak is kedvezőek! 2022 második felében meg kell tanulnod, hogy nem lehet mindig igazad és nem lehet mindig az, amit szeretnél. Ha hajlandó leszel kicsit engedni, akkor azzal nagyon sokat javíthatsz a kapcsolataidon, ami által sokkal boldogabb lesz az életed.

4. Kardok hármas: A Madárkirálynő Tarotban az általad választott negyedik lap jelképezi a bánatot, a bosszúságot, a kétségeket és a problémákat. Ha jelenleg ezeken mész keresztül és mindez megnehezíti az életedet, akkor tarts ki és ne feledd, hogy a sikered kulcsa az lesz, hogy képes leszel felülemelkedni ezeken az érzéseken.

Ha boldog, sikeres és elégedett életre vágysz, akkor 2022 második fele küzdelmes lesz a számodra, de megéri kitartóan küzdened, mert biztos, hogy képes leszel megszabadulni a negatív érzésektől és a fájó múlttól! Ha változtatni akarsz az életeden, akkor ne add meg magad a negatív érzéseknek 2022 második felében!

5. Kelyhek négyes: Ha az ötödik lapot választottad az összes közül, akkor azt üzeni neked a Madárkirálynő Tarot, hogy azzal fosztod meg magad a sikeresebb, boldogabb és elégedettebb élettől, hogy nem értékeled eléggé a dolgokat, képtelen vagy örülni az élet apró dolgainak, ugyanis folyton többre vagy nagyobbra vágysz.

Emellett hajlamos vagy természetesnek venni mindazt, amid van, ezért ha 2022 második felében szeretnél változtatni az életeden, hogy az boldogabb legyen, akkor meg kell tanulnod jobban megbecsülni a körülötted lévő embereket és mindent, amit kapsz vagy elérsz, függetlenül annak mértékétől!

6. Kardos ötös: Azt üzeni neked a Madárkirálynő Tarot az utolsó lapon keresztül, hogy hajlamos vagy bolhából elefántot csinálni, és inkább felkészülsz a rosszra, csalódásra, nehogy az váratlanul érjen, ám ezzel akadályozod a boldogságodat.

Ha mindenben csak a rosszat látod, akkor azzal csak ártasz magadnak, ezért 2022 második felében változtatod kell ezen a hozzáállásodon, ha boldogabb, sikeresebb életre vágysz. Az általad választott lap azt tanácsolja, hogy a jóra készülj, ne a rosszra, mert nagyon sok múlik a hozzáállásodon!

(Forrás. noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló