Minden Star Wars-sorozat, ami hamarosan érkezikEzekre a szériákra számíthatsz a Disney+-on!Star Wars: Obi-Wan Kenobi: Május 27-én indult a minisorozat, ami Obi-Wan Kenobi sorsát mutatja be tíz évvel A sithek bosszúja eseményei után. A sorozat főbb szerepiben Ewan McGregor, Hayden Christensen, Moses Ingram, Rupert Friend, Joel Edgerton és Sung Kang látható.

Star Wars: Andor, 1. évad: Augusztus 31-én indul a Zsivány Egyes közkedvelt antihősének az előzménysorozata, ami a 2016-os film eseményei előtt játszódik.

Star Wars: Tales of the Jedi: A hat részes, 2022 őszére várható, animációs antológiasorozat az előzményfilmek korszakában játszódik majd, és az ismerős jedik mellett újakat is bemutat.

Star Wars: The Bad Batch, 2. évad: 2022 őszén érkezik a 99-es klónosztag elit harcosairól szóló animációs sorozat második évada.

A Mandalóri, 3. évad: 2023 februárjában érkezik A Mandalóri harmadik évada, amit már felvezetett a Boba Fett könyve, így sejthető, hogy miről fog szólni a cselekmény: Din Djarinnek ki kell találni, hogy mit csináljon a nála lévő Sötétkarddal, vezekelnie kell a sisakja eltávolítása miatt és el kell fogadnia a tényt, hogy Bo-Katan Kryze meg akarja szerezni Mandalór trónját.

A harmadik évaddal kapcsolatban megerősítették, hogy ismét Katee Sackhoff alakítja Bo-Katan karakterét, de Carl Weathers Greef Kargája és Amy Sedaris Grogut és Peli Mottója is szerepelni fog a folytatásban.

Star Wars: Young Jedi Adventures: 2023 tavaszán érkezik a Köztársaság Fénykorában játszódó animációs sorozat, aminek főhősei egy padawancsoport, aminek tagjai ismerkednek az Erővel.

Star Wars: Visions, 2. évad: 2023 tavaszán várható a Star Wars: Vision második évada, aminek cselekményéről még semmi sem derült ki. Az alkotók azt elárulták, hogy az epizódokra stíluseklektika lesz jellemző, vagyis nemcsak animéket láthatnak a nézők, hanem amerikai, chile-i, brit, ír, francia, spanyol, dél-afrikai, indiai és dél-koreai alkotók munkáit is.

Star Wars: Ahsoka: Csak idő kérdése volt, hogy mikor kap saját sorozatot az egyik legnépszerűbb Star Wars-karakter, akinek élőszereplős bemutatkozása már megtörtént A Mandalóri második évadában.

A sorozatban Ivanna Sakhno, Mary Elizabeth Winstead, Hera Syndulla és Sabine Wren és Ray Stevenson is látható lesz, sőt, állítólag Hayden Christensen itt is visszatért Darth Vader szerepében.

Star Wars: Skeleton Crew: 2023-ban mutatják be a Star Wars: Skeleton Crew című kalandsorozatot, ami a Jedi visszatér utáni korszakban játszódik majd. A főszereplő négy Erő-érzékeny tinédzser lesz, akik egy kis bolygóról származnak, ám mivel eltévedtek, ezért elsősorban a hazautat keresik majd.

A sorozat egyik kiemelt, felnőtt szerepében Jude Law lesz látható. A cselekmény leginkább a nyolcvanas évek ifjúsági kaland-vígjátékai stílusát fogja megidézni.

Star Wars: The Acolyte: A Baljós árnyak eseményei előtt száz évvel, a Köztársaság Fénykora utolsó szakaszában játszódik majd a Star Wars: The Acolyte, aminek cselekménye a sötét oldalra koncentrál, tehát a gonosztevő karakterek szemszögéből mutatja majd be a Csillagok háborúját.

A sorozatról kiderült, hogy a középpontban olyan morálisan szürke karakterek állnak majd, akik a sötét oldalt underground-mozgalomnak tekintik, amivel a jedik nem akarnak foglalkozni. A széria írónője szeretné bemutatni, hogy Palpatine hogyan tudott úgy beszivárogni a hatalomba, hogy az elkerülte a jedik figyelmét, vagy esetleg csak nem akartak szembenézni a nyilvánvalóval.

A Star Wars: The Acolyte műfaja misztikus thriller lesz, de ihletett merített hozzá harcművészeti filmekből, a napjainkban a kánonhoz nem tartozó, 2014 előtt kiadott Legendák könyvekből és videójátékokból is.

A hírek szerint a sorozat főhőse Aura, valamint állítólag a fiatal Palpatine és mestere, Darth Plagueis is felbukkanhat.

Star Wars: Lando: 2020 decemberében bejelentették, hogy önálló Lando-minisorozat készül, amiben Donald Glover visszatérhet a szerepéhez. Ennél több egyelőre nem derült ki a szériáról.

(Forrás: hu.ign.com)

Ajánló

Ajánló