Ezt üzeni az Univerzum nyárra!Neked mit tanácsol az Univerzum a csillagjegyed alapján?Kos: Az Univerzum szerint nem kell sokáig várnod a pihenés és a béke idejére, ám addig, amíg ez az időszak nem érkezik meg, haladj előre, és tudd, hogy megvan benned minden, ami ahhoz kell, hogy sikeres légy! A nyáron maradj erős és következetes, mert akkor majd elégedetten pihenhetsz!

Bika: Az Univerzum neked szóló nyári üzenete az, hogy az évszak szóljon a barátságról és a párkapcsolatról az életedben! Tégy 2022 nyarán bármit, annak a központjába a barátaid, a haverjaid és a szerelmed álljanak!

Ikrek: Azt üzeni neked nyárra az Univerzum, hogy most nem szabad érzelmi hullámvasútra pocsékolnod az idődet, ugyanis az évszak tökéletes alkalom arra, hogy az elméddel és az intellektuális képességeiddel kitaposd magadnak az utadat!

Rák: Rák jegyed alapján azt üzeni neked az Univerzum a nyárra, hogy ha azon törőd a fejed, hogy beiratkozz-e egy kurzusra, vagy részt vegyél-e egy workshopon, akkor tedd meg, mert erre tökéletes az évszak.

Oroszlán: Oroszlán jegyűként jó és rossz hírt kapsz az Univerzumtól 2022 nyarára. A rossz szerint a téged most fenyegető helyzet a lehető legrosszabbra fog fordulni, de a jó az, hogy aztán a dolgok javulni fognak, tehát az évszakban meg kell járnod a poklot ahhoz, hogy aztán a mennybe juss.

Szűz: A csillagjegyed alapján azt üzeni neked az Univerzum, hogy a nyáron az érzelmi és spirituális kiteljesedés egy olyan baráti, családi, vagy szerelmi kapcsolattal érkezik hozzád, amely képes lesz egy bizalmon és szereteten alapuló szintre emelni.

Mérleg: Mérleg jegyed alapján azt üzeni neked az Univerzum, hogy a közelségeddel inspirálj másokat 2022 nyarán! Az embereket már az előtt bemutatja az energiájuk, hogy egyáltalán egy szót is szóltak volna. Esetedben a pozitív kisugárzásod, életszereteted és a szenvedélyed az, ami mások példaképévé tesz.

Skorpió: Azt üzeni neked az Univerzum a csillagjegyed alapján, hogy 2022 nyarán elindulsz a gyógyulás útján, amin végigjárva megszabadulsz mindentől, ami negatív érzelmeket váltott ki belőled. A folyamat végén mágnesként vonzod magadhoz azokat, akiknek ugyanerre van szükségük, ezért az Univerzum azt tanácsolja, hogy légy számukra követendő példa!

Nyilas: Nyilas jegyűként azt üzeni neked az Univerzum, hogy ha mostanában nehezen tudsz rendet tenni magad körül, akkor ne aggódj, mert nincs ezzel semmi baj! Ha a nyáron képes leszel uralni a dolgokat, rugalmas, nyitott és szerény maradsz, akkor képes leszel mindennek a végére járni, aminek szeretnél. Az évszakban ne felejtsd el minden nap végén megjutalmazni magad azért, amit aznap elértél!

Bak: Bak jegyed alapján azt üzeni neked az Univerzum, hogy az idei nyár a töltekezés és előrehaladás időszaka a számodra, de könnyen lehet, hogy annyira erősen koncentrálsz a végeredményre, hogy közben egyáltalán nem gondolod át a dolgokat.

Ha úgy menetelsz a céljaid felé, hogy közben kicsit sem foglalkozol azokkal, akik körülötted élnek, és a tetteid lehetséges következményeivel sem törődsz, akkor ezzel a viselkedéssel mérgező légkört fogsz teremteni magad köré. Ha ezt nem akarod, akkor lépj egyet vissza, és mostantól előbb gondolkodj, és csak azt követően beszélj vagy cselekedj!

Vízöntő: Azt üzeni neked az Univerzum a csillagjegyed alapján, hogy a nyáron ne engedd, hogy a büszkeséged megakadályozzon a szívből jövő segítség elfogadásában! Ha támogatást kérsz, akkor azt a legváratlanabb helyről kaphatod meg az évszakban. Ha képes leszel félretenni a büszkeségedet, akkor mindig meg fognak érkezni a válaszok a kérdéseidre a nyári hónapokban.

Halak: Halak jegyed alapján azt üzeni neked az Univerzum 2022 nyarára, hogy kizárólag addig lehetsz sikeres, amíg kiegyensúlyozott tudsz maradni, az akaratod erős és határozott. A csillagjegyedre azonban jellemző, hogy a fókusz és az akarat könnyen agresszívvá válhat, ami letérít a célodhoz vezető útról. Ne feledd, hogy az életben minden az egyensúlyon múlik!

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló