Rád hogyan hat az Ikrek Vénusz?Mire számíthatsz június 23-tól július 18-ig a csillagjegyed alapján?Kos: Meglepően sok elfoglaltságra számíthatsz július 18-ig, ezért muszáj odafigyelned arra, hogy alaposan kialudd magad, mert a fáradtság kellemetlen lenne és nem tudnád rendesen kiélvezni ezt a rendkívül vidám, szórakozással teli, önfeledt időszakot.

Bika: Az Ikrek jegyben járó Vénusz hatására sokkal kreatívabb leszel július 18-ig. Ennek a munkádban, a pénzszerzésben és a párkapcsolatod javításában veheted a legjobban hasznát.

Ikrek: Élvezd ki az élet örömeit. Most egy intenzív társasági időszakban lesz részed, és sokat lehetsz a barátaiddal. Ha párt keresel, akkor itt a remek alaklom, hogy olyan emberekkel ismerkedj, akikkel azonos az érdeklődési köröd. Július 18-ig a szerelem is megérkezhet az életedbe.

Rák: Az Ikrek jegyben járó Vénusz az intellektuális zónádat aktiválja július 18-ig, ám mivel ezek az energiák nem igazán kifelé fordulóak, ezért ez az időszak annak kedvez, hogy csatlakozz egy spirituális csoporthoz, amelynek tagjai a tiéddel azonos nézeteket, meggyőződéseket vallanak, vagy akiktől tanulhatsz.

Oroszlán: Az Ikrek jegyben járó Vénusz remek időszakot teremt számodra arra, hogy végre kiengedd a gőzt és szabadon engedd az éned játékos, szórakoztató oldalát. Július 18-ig sokan szimpatikusnak fogják találni a kedvességedet és a nagyvonalúságodat. Ha párt keresel, akkor nagy a valószínűsége annak, hogy összejössz valakivel ebben az időszakban.

Szűz: Az Ikrek jegyben járó Vénusz kiváló alkalom a számodra arra, hogy jobban használd a kommunikációs képességeidet és az elképesztő figyelmedet a részletekre. A július 18-ig tartó időszakban bátran kérj előléptetést, vagy keress másik munkát, ahol az előző állásodnál jobban megbecsülik a tehetségedet. Ugyanakkor ne mondj igent egy pozícióra csak azért, mert jobb fizetést kapsz érte!

Mérleg: Az Ikrek jegyben járó Vénusz remek lehetőséget teremt számodra az utazáshoz, ezért a július 18-ig tartó időszak kiváló alkalom arra, hogy nyaralj. Ha párt keresel, akkor egy külföldi személy, vagy egy külföldön megismert illető lehet az új párod.

Skorpió: Habár az Ikrek jegy energiája a esetek többségében érzelmileg kimondottan független és könnyed, mégis a július 18-ig tartó Vénusz tranzit a féltékenységedet erősíti fel, ami gondokat okozhat a szerelmi életedben. Ha nem akarsz problémákat, akkor igyekezz különbséget tenni az ártalmatlan flört és aközött, ami valós veszélyt jelent a párkapcsolatodra!

Nyilas: Az Ikrek jegyben járó Vénusz a szerelmi életedre gyakorol hatást június 18-ig. Ha kapcsolatban élsz, akkor nagyon boldog időszakban lesz részed. Ha párt keresel, akkor egy érdekes találkozásban lesz részed. Ugyanakkor attól függetlenül, hogy foglalt vagy-e, vagy sem, élvezd ki ennek a tranzitnak minden pillanatát!

Bak: Az Ikrek jegyben járó Vénusz hatására olyan lendültet kap a fizikai energiád július 18-ig, hogy könnyen lehet, hogy azt veszed észre, hogy nincs szükséged sok alvásra. Ez egy igazán vidám és eredményes időszak lehet az életed minden területén, így a munkádban és a magánéletedben is.

Vízöntő: Az Ikrek jegyben járó Vénusz hatására élénkebbé válik a szerelmi életed és sokkal kreatívabb leszel július 18-ig. Ha párt keresel, akkor itt a remek alkalom arra, hogy randevúzz, főleg akkor, ha nyitottan kezeled azt, hogy milyen típusú emberekkel szeretnél ismerkedni. A Július 18-ig tartó tranzit arra is ideális alkalmat teremt, hogy zenével, filmekkel, színházzal és művészettel foglalkozz, úgyhogy most bátran élvezz mindent, ami beindítja a fantáziádat!

Halak: Az Ikrek jegyben járó Vénusz remek alkalmat teremt számodra arra, hogy az otthonodat szépítsd, valamint erősíti az önbecsülésedet és a biztonságérzetedet. A jobb önértékelésben az is segít, hogy észreveszed, hogy mások mennyire becsülnek. Most még azokkal a családtagjaiddal is könnyebb lesz, akikkel egyébként nehezen jössz ki, főleg ha humorral kezeled a nehézségeket.

(Forrás: astronet.hu)

Ajánló

Ajánló