Így hozd ki a lehető legtöbbet a júliusból!Hét tanács Verchieltől, a hónap angyalától.Ne sajnáld magadtól…: Verchiel arra kér, hogy semmit se sajnálj magadtól júliusban, így például nyugodtan pihenj, légy boldog, utazz vagy vedd meg azt a ruhát, ami megtetszett! Természetesen nem szabad túlzásba esned, viszont a lehetőségeidhez mérten, add meg magadnak, amire vágysz!

Ne tagadj meg magadtól azt, ami megmelengeti a lelked! Attól, hogy törődsz magaddal, hogy valóra váltod a vágyadat, még nem leszel önző, ellenkezőleg, erre szükséged van ahhoz, hogy tényleg boldog légy. Fogadd meg Verchiel tanácsát, és júliusban ne csak másokra, hanem önmagadra is gondolj!

Ne rohanj állandóan: Ha szeretnéd teljesen kiélvezni a júliust, akkor a hónap angyala azt tanácsolja, hogy fejezd be a rohanást! Az, hogy sietsz a munkahelyedre, egyik programodról, találkozódról a másikra, hogy minden beleférjen a napodban, nemcsak a kiégés veszélyével fenyeget, hanem azzal is, hogy közben elfelejted élvezni az életedet. A nyár második havában szokj le a rohanó életmódról és kezdd el élvezni az életet, amit július után is folytass!

Ne halogass tovább: Ha szeretnél maximálisan élni a júliusi lehetőségekkel, akkor Verchiel azt tanácsolja, hogy fejezd be a terveid és vágyaid megvalósításának halogatását! A nyár második hava kiváló időszak arra, hogy megtégy mindent, amit csak lehet a bakancslistádon szereplő dolgok közül és valóra váltsd az álmaidat!

Júliusban tudj fejlődni, tégy meg mindent, amire sok ideje készülsz, de eddig úgy érezted, hogy nincs időd vagy lehetőséged rá! Ha szeretnéd, akkor mindehhez nyugodtan kérd Verchiel segítségét, mert számíthatsz a támogatására, és arra, hogy erőt ad a cselekvéshez.

Ne zárkózz be: Attól, hogy a világban uralkodó jelenlegi helyzet miatt nem tudsz, vagy nem ajánlatos, külföldre utaznod, még nem kell bezárkóznod a négy fal közé júliusban! A hónap angyala azt tanácsolja, hogy mindenképpen mozdulj ki otthonról, és utazz, kirándulj az országon belül, valamint vegyél részt az izgalmas programokban! A nyár második havában ahelyett, hogy túl szigorú lennél magaddal, inkább élvezd a nyarat, bátran élj, persze a megfelelő biztonsági előírások betartása mellett!

Ne légy vak: Amellett, hogy a július és a szeretet angyala, még a hétköznapi csodákért is Verchiel felel, ezért a szokottnál is kellemesebb élményekben lehet részed a nyár második havában. Ehhez azonban az kell, hogy ne légy vak! Vedd észre az élet és a hónap angyalának ajándékait júliusban!

Ahhoz, hogy ez menjen, arra is szükség lesz, hogy ne rohanj és járj nyitott szemmel! Csak így veheted észre az élet apró örömeit, amelyek minden nap körülvesznek! Hidd csak el, hogy ott vannak a környezetedben, csak észre kell venned őket!

Tölts minőségi időt: A hónap angyala szerint ahhoz, hogy igazán élvezd a júliust, arra is szükség van, hogy minőségi időt tölts saját magaddal és a szeretteiddel, ezért arra biztat, hogy ne sajnáld a valódi időt önmagadtól és a családodtól!

A nyár második havában figyelj oda arra, hogy legyen időd a rendszeres kikapcsolódásra és szórakozásra, valamint foglalkozz azokkal a hobbijaiddal és kedvteléseiddel, amelyekkel már régóta nem! Júliusban ne sajnáld magadtól azokat a dolgokat, amelyeket szeretsz és igazán boldoggá tesznek!

Verchiel szerint bátran játssz, szórakozz, pihenj a szeretteid közösen, mert ehhez júliusban nincs szükség komoly beszélgetésekre, mivel már az elég, ha csak együtt lesztek.

Ne azt nézd, mások mit csinálnak: A nyárral kapcsolatban sokan azt hiszik, hogy van egy forgatókönyv, ami alapján el kell tölteni az évszakot. Szerintük elvárás az utazás, nyaralás, szórakozás.

Neked ne legyenek ilyen kényszeres gondolataid júliusban, aminek napjaiban a közösségi médiában se kutakodj, annak nyomait keresve, hogy mások milyen élményekkel töltik az idejüket, mert ezzel csak rombolnád a hangulatodat.

Sokkal jobban teszed, ha csak önmagadnak próbálsz megfelelni! A saját életedet éld úgy, ahogy jól esik!

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló