Könnyű és gyors júliusi kívánságvarázslatokA választott kívánságvarázslatot bármelyik nap elvégezheted a nyár második havában, de ugyanezt megteheted a vágyadnak megfelelő napon is.Hétfő – álom, nőiesség, asztrálutazás, spiritualitás-spirituális képességek-harmadik szem (lila).

Kedd – szex-szexualitás-szenvedély (piros).

Szerda – bölcsesség-intellektualitás (lila/kék), gyógyítás (zöld), kreativitás (narancssárga).

Csütörtök – szerencse, anyagiak-bőség (zöld/arany).

Péntek – romantikus szerelem (rózsaszín), szeretet (rózsaszín), barátság (rózsaszín), szépség (rózsaszín), harmónia (zöld), igaz vagy vad, nagy szerelem (piros).

Szombat – védelem, elhárítás (kék/fekete).

Vasárnap – siker (zöld/arany), egészség (zöld), gyermekáldás (zöld/arany), vitalitás-erő (narancssárga) béke-nyugalom (fehér/zöld).

Szerencsepénz varázs: Ha erre a gyors és könnyű júliusi kívánságvarázslatra esett a választásod, akkor gyújts meg egy zöld gyertyát, majd fogj a kezeid közé egy érmét. Ezután képzeld el a kívánságodat!

Amikor úgy érzed, hogy felkészültél, akkor mondd el az alábbi varázsigét:

„Fortuna mosolyogjon le rám, hajlandó vagyok megfizetni a vágyamat. Ahogy ezt megtettem, teljesüljön a kívánságom és:...”

A varázsszavak után hangosan mondd el a kívánságodat! Ezt követően már csak annyit kell tenned, hogy minél előbb dobd az érmét egy szökőkútba!

Kívánságteljesítő almavarázs: Ha ezzel a júliusi kívánságvarázslattal szeretnél segítséget kérni az égiektől a vágyad valóra váltásához, akkor szükséged lesz egy szép piros almára, amibe karcold bele a kívánságodat!

Amikor ezzel kész vagy, akkor gyújts meg egy fehér gyertyát, majd az almát a kezeid közé fogva, mondd el az alábbi varázsigét:

„Ez az alma szimbolizálja vágyamat, s ha megeszem, teljesül a kívánságom. Az istenek legyenek kegyesek hozzám!”

A varázsszavak után lassan edd meg az almát, miközben képzeld el a kívánságodat úgy, hogy már megvalósult. Ha ezt megteheted, akkor az almacsutkát ásd el a földbe!

Istenek megvendégelése: Ahhoz, hogy ezt a júliusi kívánságvarázslatot elvégezd, szükséged lesz borra és süteményre, vagy valamilyen édességre. A kellékek előkészítése után, tedd azokat az oltárodra, majd gyújts meg három fehér gyertyát! Ezután lazulj el, hangolódj rá a szertartásra!

Ha úgy érzed, hogy felkészültél, akkor mondd el az alábbi varázsigét:

„Isten és Istennő, fogadjátok szeretettel ajándékomat. Fogyasszátok a jó szívvel adott bort és süteményt és közben hallgassátok meg kérésemet. Ha elnyerte tetszéseteket apró csekélységem, úgy kérlek benneteket, teljesítések kérésemet!”

A varázsszavak után hangosan fogalmazd meg a kívánságodat, majd mond köszönetet az istenek segítségéért. Ezután csak annyit kell tenned, hogy hagyd az oltáron éjszakára. bort és a süteményt, amiket másnap elfogyaszthatsz, eláshatsz, vagy másnak is adhatsz.

Kívánságmag varázs: Ha ezt a júliusi kívánságvarázslatot választod, akkor csak el kell ültetned egy tetszés szerint választott virágot. Ehhez szükséged lesz virágmagokra, amiket szentelj meg az ültetés előtt. A magok megszerzése és megszentelése után gyújts meg egy fehér gyertyát, majd kezedben tartva a magokat mondd el az alábbi varázsigét:

„Áldjon meg titeket a termékenység istennője. Nőjetek szép nagyra és egészségesre. S miközben növekedtek, az én kívánságaim is teljesülnek.”

A varázsszavak után csak annyit kell tenned, hogy aznap, vagy legkésőbb a következőn, elülteted a magokat!

Fekete macska varázs: Ha ezt a júliusi kívánságvarázslatot szeretnéd kipróbálni, akkor szükséged lesz egy fekete macska néhány szőrszálára, amit keverj össze pár saját hajszáladdal. Ha ezzel kész vagy, akkor gyújts meg egy fehér gyertyát, majd mondd el alábbi varázsigét:

„A fekete macska szerencséje, átáramlik az én ereimbe. Osztozzunk a szerencsén, teljesüljenek a kívánságaim!”

A varázsszavak után fogalmazd meg hangosan a kívánságodat! Végül biztonságos keretek között égesd el a szőrcsomót!

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló