Neked mit üzennek az angyalok?



Ha választasz egyet az alábbi angyalkártyák közül, akkor megkapod a neked szóló tanácsot.1. Athéné: Az általad választott angyalkártya azt tanácsolja, hogy bátran éld meg a benned rejlő erőt, ismerd meg önmagad és erősítsd meg a különféle emberi kapcsolataidat úgy, hogy közben növeld az önbecsülésedet és figyelj a céljaidra. Ne feledd, hogy az energia, a szeretet, maga az Isten, akinek a képére formálódtál!

Rendelkezel hatalommal, amivel nem fogsz visszaélni, ha a szívcsakrád nyitott. Gondolj egy általad csodált személyre, akiben egyesülnek és kiegyensúlyozottak a férfi és női energiák! Mindez azért fontos, mert felerősíti a lelki gyógyulásodat és a pszichikai képességeidet. Erős és hatalmas fénymunkás vagy, aki számíthat az angyalok segítségére.

2. Misztika: Az általad választott angyalkártya szerint számítanod kell arra, hogy olykor rugalmasnak kell lenned ahhoz, hogy megvalósítsd az álmaidat, de a jelenlegi helyzetben tarts ki az elképzeléseid mellett! Ez azért fontos, mert a kompromisszumok most csak gyengítenék azt az isteni tervet, ami most megmutatkozik az életedben!

Ne engedj a késztetésnek, hogy megtörj és másnak szerezz örömöt! Ne feledd, hogy rajtad kívül senki sem látja úgy az életedet, ahogyan te, és nem tudhat mindarról, amit te élsz át! A döntéseid miatt senkinek sem kell magyarázkodnod, és védekezned sem kell amiatt, amit éppen teszel!

3. Szeréna: Ne feledd, hogy minél nyitottabb leszel, annál nagyobb valószínűséggel kapod meg azt a dolgot, amire vágysz. Ha aggódsz, akkor azzal ezt akadályozod, ezért nehezebb lesz megadni neked mindezt.

Figyelned kell az ismétlődő gondolataidra, érzéseidre, és próbálj ezek által kommunikálni az Univerzummal és az angyalokkal! Ne feledd, hogy minél erősebben hiszel, annál gyorsabban kapsz meg az Univerzumtól mindent, amit szeretnél!

4. Azúr: Hamarosan teljesülni fognak a kívánságaid. Ugyanakkor az isteni időzítés azt jelenti, hogy muszáj türelmesnek lenned és pozitívan kell hozzáállnod mindenhez! Az általad választott angyalkártya alapján azt se feledd, hogy a „hogyan” lényegtelen, mert az mindig a Teremtő és az isteni bölcsesség dolga! Talán van valami, ami nagyon sürgős a számodra, ám tudd, hogy a háttérben az angyalok mindig azon munkálkodnak, hogy segítsenek neked!

5. Tereza: Mindenképpen adj magadnak némi haladékot, ami után ismét sokkal hatékonyabban és könnyebben megy majd a céljaid elérése. Most viszont lazíts, kapcsolódj ki! Ha mindenáron meg akarsz felelni másoknak, akkor azzal csak azt éred el, hogy elveszted a kiegyensúlyozottságodat.

Hidd el, hogy muszáj foglalkoznod a benned élő „belső gyermekkel” is, ugyanis senki sem képes úgy szeretni, ahogyan te szereted saját magadat! Az angyalok azt tanácsolják, hogy adj magadnak egy kis időt, vegyél ki legalább egy nap szabadságot, menj el kikapcsolódni, és időnként ne foglalkozz a rád nehezedő felelősséggel!

Ha megfogadod ezt a tanácsot, akkor hamarosan több energiád lesz, és sokkal több ötletet valósíthatsz meg az angyalok támogatásával.

6. Akasha: Az angyalok szerint a feladatod most az, hogy érj el még több embert. Hallgass a szívedre, mert az megsúgja, hogy miként végezd el ezt az oktató munkát, így például írásban, szóban, vagy valamilyen művészeti formában.

Nem kizárt, hogy spontán mutatsz irányt az emberekkel, akikkel például összefutsz egy boltban, vagy a munkahelyeden. Az általad választott angyalkártya azt tanácsolja, hogy állj neki az oktató munkának, amihez meg fog érkezni az angyali segítség!

7. Ézsaiás: Egy új és izgalmas élet küszöbén állsz, ami egyben azt is jelenti, hogy a változások elkerülhetetlenek lesznek számodra és a családod számára. Ebből már nincs visszaút, éppen ezért biztonsági játék helyett inkább lépj előre!

Az angyalok melletted vannak, és a szükségnél kétszer több energiával töltenek fel. Siettetned azonban semmit sem kell! A mostani egy felkészülési időszak, amiben a természet mindent a maga ütemében irányít.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló