PénzvarázslatokBevonzhatod a pénzt ezekkel a csütörtökön, növekvő hold idején elvégezhető mágiákkal.Vízmágia az akadálymentes pénzszerzésért: Szükséged lesz 1 fehér gyertyára, 1 vízzel töltött üvegre és 2 evőkanál sóra. Miután előkészítetted a kellékeket, gyújtsd meg a gyertyát, majd a sót szórd a vízzel töltött üvegbe! Ezután jól rázd össze a sót a vízzel úgy, hogy közben így szólsz:

„A só az én védelmezőm, elhárít minden akadályt és nehézséget, amely közém és a pénzem közé állna. Segít nekem gyarapodni, hogy én és családom ne szenvedhessünk hiányt semmiből.”

A varázsige után önts egy keveset a kezeidre a sós vízből. Ezután semmibe se töröld meg a kezedet, hanem csak hagyd magától megszáradni! Amíg arra vársz, hogy a kezeid megszáradjanak, képzeld el, hogy akadálymentesen áramlik hozzád a pénz, valamint megvan mindened.

A szertartást fejezd be azzal, hogy az üveget leteszed a bejárati ajtóhoz az éjszakára. Ez azért szükséges, mert így az üveg magába szívja a negatív energiákat. Másnap öntsd ki a vizet a házad előtt a földre.

Édes gazdagság mágia: Ahhoz, hogy ezt a pénzvarázslatot elvégezd, szükséged lesz 1 zöld gyertyára, 1 befőttes üvegre, 1 kisebb üvegcsére, ami belefér a befőttes vagy a nagyobb üvegbe, 3 pénzérmére, 1 piros szalagra, fehér cukorra és mákra.

Azt követően, hogy előkészítetted a kellékeket, kezdd azzal a szertartást, hogy meggyújtod a gyertyát, majd a befőttes üveget negyedig feltöltöd cukorral és ugyanennyi mákkal. Ezután fogd a három pénzérmét, amit tégy a kisebb üvegbe, aminek aztán zárd le a tetejét és helyezd a befőttes üvegbe.

Most folytasd a nagyobb üveg cukorral és mákkal való megtöltését! Amikor már tele van, akkor a nagyobb üveg tetejét is zárd le, aztán kösd át piros szalaggal. Ezután csepegtess viaszt a zöld gyertyából az üveg tetejére úgy, hogy közben mondd el az alábbi varázsigét:

„Annyi pénzem legyen, ahány mákszem van az üvegben. Olyan édes legyen az életem a boldogságtól és a gazdagságtól, amennyi cukor van az üvegben. Sorsom legyen biztosítva, hogy bármi is történjék velem: nem maradok éhen, nem kerülök utcára, mert meg lesz mindenem.”

A varázsszava után csak annyit kell tenned, hogy várd meg míg a gyertya teljesen leég. Amikor ez megtörtént, akkor tedd az üveget egy biztonságos helyre, legalább 3 hónapra!

Pénzidéző varázs: Szükséged lesz 1 zöld gyertyára, 1 pénzérmére, 1 kis fehér papírlapra, 1 borítékra és borsmenta olajra. A kellékek előkészítése után kezdd azzal a varázslatot, hogy felírod a lapra, hogy mennyi pénzt szeretnél. A legjobb, ha ezt úgy írod, hogy például 10.000-15.000 Ft között. Ha ezzel kész vagy, akkor kend be a gyertyát borsmenta olajjal, majd az érmével karcold bele a dollár jelét, aztán gyújtsd meg a gyertyát.

A papírt és a pénzérmét tedd a borítékba, amire csepegtess viaszt, majd karcold bele a dollár jelét úgy, hogy közben elmondod az alábbi a varázsigét:

„Pénzre van szükségem mielőbb, legyenek hozzám kegyesek az istenek és szánjanak rám annyit, amennyi a borítékban is szerepel. Minél több, annál jobb, de ha a kevesebbet kapom, akkor is hálás leszek!”

A varázsszavak után tedd gyertyát a borítékra, majd a következő öt nap minden reggelén gyújtsd meg a gyertyát, meditálj 10 percet úgy, hogy közben képzeld el a célodat. Azt követően, hogy a gyertya leégett, annak csonkját és a borítékot ásd el az otthonod közelében.

Pénzsokszorozó fűszerkeverék: Szükséged lesz 1 mk. kakukkfűre, 1 mk. bazsalikomra, 1 mk. gyömbérre, 1 mk. szegfűszegre, 1 mk. szerecsendióra és 1 mk. fahéjra. Ha előkészítetted a kellékeket, akkor keverd össze hozzávalókat, majd szórj a fűszerkeverékből egy keveset egy nagyobb címletű bankjegyre. Ha ezzel kész vagy, akkor állj az otthonod ajtajához és mondd el az alábbi varázsigét:

„Most csak ennyi, de holnap már annyi, ez a fűszer megsokszorozza a pénzemet. Áradj felém, hozz nekem több pénzt!”

A szertartást fejezd be azzal, hogy meglebegteted a papírpénzt úgy, hogy a szél elfújja róla a fűszert.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló