Júliusi telihold horoszkópRád milyen hatással lesz a mai telihold?Kos: Meglesz a kellő energiád és több remek meglátásod, amely által képes leszel megoldani a munkahelyi problémákat és elakadásokat. Ha eleinte úgy érzed, hogy megtorpantál, akkor se aggódj, mert a siker meg fog érkezni!

Bika: A júliusi telihold hatására úgy érezheted, hogy a káosz végre renddé alakul, a kis részletek a helyükre kerülnek. Bika jegyűként egyáltalán nem lesz okod a panaszra.

Ikrek: Lételemed a kommunikáció és hatalmas igazságérzeteddel rendelkezel. A mai telihold hatására nagy adag elszántságot és határozottságot is kapsz, ezért számodra ez egy remek időszak arra, hogy kiállj saját magad, vagy mások igaza mellett, szóvá tedd, ha valami nincs rendben, vagy zavar.

Rák: A Bak jegyében járó telihold arra motivál, hogy fejezd be a halogatást és tedd végre meg az első lépéseket, ha változtatásokra vágysz! Ha úgy érzed, hogy erre van szükséged, akkor most tárgyalj a főnököddel, vagy ha kapcsolatban élsz, akkor itt a remek alkalom arra, hogy beszélj a pároddal, ha nem akarod, hogy a régi kerékvágásban haladjanak a dolgok!

Oroszlán: A Bak jegyben járó telihold hatására az egészséged kerül a fontossági sorrended első helyére, míg az eddig általad életbevágónak gondold hétköznapi dolgok a háttérbe szorultnak. Ugyanakkor ez nem jelenti azt, hogy váratlanul lebetegszel, ugyanis inkább arról lesz szó, hogy végre úgy döntesz, hogy annyi figyelmet szentelsz magadnak, amennyit megérdemelsz. Ezekben a napokban kíméld magad, mert a régi testi és lelki sebeid újra sajoghatnak.

Szűz: A Bak jegyben járó telihold hatására rég nem tapasztalt magabiztosság száll meg, ami hihetetlen vonzerőt kölcsönös neked. Nagyon jól fogod érezni magad a bőrödben ezekben a napokban, és ne csodálkozz, ha kedvet kapsz a kikapcsolódáshoz és az önfeledt szórakozáshoz! Most bátran engedd el magad és élj minden utadba kerülő lehetőséggel az életed minden terén, így a magánéletedben, a munkádban és a hétköznapok terén is!

Mérleg: Megtalálod a belső harmóniát ezekben a napokban. Most nem kizárt, hogy néha úgy érzed, hogy a legszívesebben befagyasztanád az időt, hogy egy szép keretben feltedd a falra, egy jól látható helyre, hogy mindig emlékeztessen, hogy mennyire simán alakultak a dolgaid. Ugyancsak a júliusi telihold hatása lesz az is, hogy az emberek könnyen megnyílnak neked és egyszerűbben sikerül rájönnöd néhány titokra.

Skorpió: A Bak jegyben járó telihold hatására nagyon komoly ügyekkel kell foglalkoznod a napokban, és főleg a karriered kap kiemelt szerepet. Ez az időszak kiváló lesz arra, hogy új megállapodásokat köss, és azok az együttműködések, amelyek most indulnak, szinte biztos, hogy sikert hoznak.

Legyen bármilyen ígéretes számodra a júliusi telihold, mindig olvasd el az apró betűs részt és hallgass a megérzéseidre is a napokban!

Nyilas: Sokkal stabilabbnak érezheted az anyagi helyzetedet és kimondottan jól alakulnak a dolgaid. Habár kisebb kellemetlenségek előfordulhatnak a napokban, ezek mégis jelentéktelenek lesznek a sikereid mellett. Még a szerencse is melléd áll, ezért néhány álmod is valóra válhat.

Bak: A jegyedben járó teliholdnak hála olyan energikus leszel, amilyen már rég nem voltál, és közelebb kerülhetsz mindenhez, ami korábban rettenetesen messzinek tűnt és már-már úgy érezted, hogy ideje lemondanod az álmaidról.

Vízöntő: Arra kell rájönnöd, hogy vannak helyzetek, amelyek esetében terveket kell készítened, amiket be is kell tartanod. Vízöntő jegyűként számodra ez egy nagyon nehéz feladat, de a júliusi telihold mégis erre próbál megtanítani. Fontos, hogy mindig emlékezz, hogy soha sem szabad erőltetni a dolgokat és nyugodtan örülhetsz a váratlanul jött fordulatoknak.

Halak: Ezekben a napokban azt veheted észre, hogy meglepő módon, minden megy a maga útján, és nem kell nagyobb fennakadásokra számítanod. A magánéleted terén is minden jól alakul, úgyhogy most tényleg nem kell a mindennapi dolgokon rágódnod.

(Forrás: marieclaire.hu)

Ajánló

Ajánló