Milyen hatást gyakorol rád a Rák jegybe lépett Vénusz?



A csillagjegyed alapján kiderül, hogy mi vár rád július 18-tól augusztus 12-ig.Kos: Ez egy meleg, kellemes időszak lesz számodra az otthonodban. A kapcsolataidat átjárja a szeretet, a problémás viszonyokba pedig visszatér a harmónia. A Rák jegyben járó Vénusz remek alkalom arra, hogy megvizsgáld a családi hátteredet, ugyanis a gyökereid keresése közben hatalmas felfedezéseket tehetsz.

Bika: Használd ki ezt az időszakot a nehéz beszélgetések megejtésére, mert most képes leszel vegyíteni a tapintatot az őszinteséggel. A Rákban járó Vénusz arra is kiváló alkalmat teremt számodra, hogy elvégezd az otthoni házimunkákat és a barkácsolásokat.

Ikrek: A Rák jegyben járó Vénusz aktiválja a pénz területét, ezért a július 18-tól augusztus 12-ig tartó időszak nagyon szerencsés a vállalkozás indításához. Okosan költsd a pénzed és a szokottnál is jobban tervezd meg, hogy mire fordítod az idődet és a figyelmedet!

Rák: A jegyedben járó Vénusz kecsességgel, humorral, bájjal és szerelembe vetett bizalommal áraszt el, ezért a július 18-tól augusztus 12-ig tartó időszak kiváló a randevúzásra. Arra azonban figyelj, hogy ne tűnj túl komolynak túl gyorsan! Ha kapcsolatban élsz, akkor ragaszkodj a párodhoz, aki felé mutasd ki, hogy mennyire nagyra értékeled!

Oroszlán: A spirituális sorsterületedet aktiválja a Rák jegyben járó Vénusz, de olyan hatást is gyakorolhat rád, ami miatt kissé ijesztőnek találod azokat a spirituális dolgokat, amelyeket most még nem értesz teljesen. A július 18-tól augusztus 12-ig tartó időszakban számíthatsz arra, hogy sok minden felkelti az érdeklődésedet, örömmel tanulsz, de habozol is. Az intuitív képességeid kiélesednek ebben a tranzitban.

Szűz: A társasági életedbe hoz nagy lendületet a Rák jegyben járó Vénusz, aminek hatására sokkal magabiztosabb leszel társaságban és könnyebben barátkozol július 18-tól augusztus 12-ig. Mivel ebben az időszakban harmonikusabban éled meg az érzéseidet, ezért rengeteg örömben lesz részed.

Mérleg: A csillagjegyed alapján egyébként is jó diplomáciai készségekkel rendelkezel, de ezeket még jobban felerősíti a Rák jegyben járó Vénusz. A július 18-tól augusztus 12-ig tartó időszak remek alkalom számodra az állásinterjúkra és a fontos prezentációkra, ugyanis most rendkívül megnyerő leszel mindenki számára. Ugyanakkor a tranzit miatt bosszanthat, hogy az előrejutásod átmenetileg nem a képességeidtől függ, hanem attól, hogy kit ismersz.

Skorpió: A Rák jegyben járó Vénusz hatására egy külföldi út vagy egy téged érdeklő új téma hozhatja el számodra a szerelmet július 18-tól augusztus 12-ig. A szenvedély és az egzotikum most együtt jár, ezért egy kimondottan izgalmas időszakban lesz részed.

Nyilas: A Rák jegyben járó Vénusz segít elvégezni azt az érzelmi munkát, amelyet mostanában halogattál. Ez jelentheti azt, hogy felidézed a múltbéli traumákat, megpróbálod feldolgozni a közelmúlt szomorúságát július 18-tól augusztus 12-ig, mert most biztonságban érzed magad. Ez az időszak rendkívül hasznos lesz számodra pszichológiai szempontból, A tranzit végére sokkal erősebbnek érzed majd magad.

Bak: Ha keresed a párod, akkor nagy eséllyel megtalálhatod július 18-tól augusztus 12-ig. Ha kapcsolatban élsz, akkor a pároddal remekül fogjátok érezni magatokat az együtt töltött időben ebben a tranzitban. Ebben az időszakban a pihentető, kellemes hangulat fog uralkodni.

Vízöntő: Sok örömöt tartogat számodra a Rák jegyben járó Vénusz. Vízöntőként arra is számíthatsz, hogy a szokottnál sokkal jobban élvezed a fizikai dolgokat, a finom ételeket, italokat, testiséget a július 18-tól augusztus 12-ig tartó időszakban.

Halak: A kreativitásodnak és a hobbidnak ad nagy lendületet a Rák jegyben járó Vénusz, főleg akkor, ha szereted a művészetet. Ha párt keresel, akkor arra számíthatsz a július 18-tól augusztus 12-ig tartó időszakban, hogy nem tudsz megnyílni a randipartnered felé, ám ne aggódj, mert az érzések később sokkal mélyebbek lesznek.

(Forrás: astronet.hu)

Ajánló

Ajánló