Kívánságvarázslatok a Gebo rúnával



Ha szeretnéd, hogy valóra váljon a kívánságod, akkor bátran végezd el az alábbi gyors és könnyű kívánságvarázslatokat növőhold vagy telihold napján!Szelek szárnyán érkezzen a vágyam: Ha ezt a kívánságvarázslatot szeretnéd kipróbálni, akkor a legjobb az, ha ezt a szabadban teszed meg! A szertartáshoz szükséged lesz 1 gyertyára, 1 cetlire, 1 kis fahéjra, 1 kis szerecsendióra és 1 babérlevélre.

Miután előkészültél, gyújtsd meg a gyertyát, majd fogd a cetlit, amire írd le a kívánságodat és rajzold rá a Gebo rúnát. Ha ezzel megvagy, akkor a babérlevélre is rajzold rá a Gebo rúnát, majd tekerd azt a cetlibe.

Ezután tedd a tálba a szerencsediót és a fahéjat, majd keverd össze! Ha ezzel kész vagy, akkor égesd el a gyertya lángjával a cetlibe hajtogatott babérlevelet úgy, hogy közben elmondod az alábbi varázsigét:

„Babérlevél, hozz szerencsét!”

A varázsszavak után szórd a hamvakat a tálba, és kezdd keverni a mutatóujjaddal az egészet, miközben így szólj:

„Szél istene, Njörd, kapd fel vágyamat az égbe, hogy és hozd vissza kérlek beteljesülve. Szelek szárnyán érkezzen a vágyam, még a héten!”

Ha ezzel is kész vagy, akkor végezetül fújd a szélbe a keveréket!

A tűz szelleme teljesítse: Ha ezzel a gyors és könnyű kívánsággal szeretnél égi segítséget kérni a vágyad megvalósításához, akkor szükséged lesz 1 fehér gyertyára, 1 cetlire és 3 db babérlevélre. Ha megvannak a kellékek, akkor gyújtsd meg a gyertyát, majd fogd a papírt, aminek egyik oldalára rajzold a Gebo rúnát, a másik oldalára pedig írd le kívánságodat.

Ha ezzel kész vagy, akkor a három babérlevélre is rajzold rá a Gebo rúnát, majd csomagold a papírba a babérleveleket. Ezután fogd a kezeid közé a kis csomagot, és mondd el az alábbi varázsigét:

„Tűz szelleme, ébredj fel, adj életet óhajomnak, teljesítsd a kívánságomat.”

A varázsszavak után csak annyit kell tenned, hogy égesd el a papírcsomagot a gyertya lángjával, majd végül szórd a szélbe a hamvakat.

Freyja méz és mák varázsa: Ezt a kívánságvarázslatot akkor tudod elvégezni, ha van arra lehetőséged, hogy kimenj a szabadba, ahova vigyél magaddal 1 gyertyát, 1 papírcetlit, mákot és mézet!

Fontos, hogy olyan helyet találj, ahol biztos, hogy semmi sem fog meggyulladni! Ha sikerült ilyen területet találnod, akkor kezdd a gyertya meggyújtásával a szertartást, majd a papírra rajzold le a Gebo rúnát és írd rá a kívánságodat!

Ezután áss egy gödröt a földbe, majd szórj bele egy kis mákot, tedd bele a cetlit és csurgass rá mézet, ami közben mondd el az alábbi varázsigét:

„Méz és mák, gazdagságnak a földnek, ajándék az istennőnek, fogadd a termékenység úrnője,Freyja a felajánlásomat, és kérlek teljesítsd kívánságomat.”

Végezetül temesd be a gödröt!

Szerencsepénz varázs: Ahhoz, hogy ezt a gyors és könnyű kívánságvarázslatot elvégezd, szükséged lesz 3 fehér gyertyára, 1 szerencsepénzre és egy filctollra. A kellékek előkészítése után gyújtsd meg a három gyertyát, majd fogd a szerecsenpénzt, amire rajzold rá a Gebo rúnát.

Ha ezzel kész vagy, akkor fújj rá háromszor a szerencsepénzre, majd mondd el az alábbi varázsigét:

„Víz szelleme, ébredj fel és fogadd el ajándékomat, megfizetem neked kívánságomat.”

A varázsszavak után megint fújj háromszor a szerencsepénzre. A szertartás után azonnal, vagy legkésőbb másnap, dobd a szerencsepénzt egy kútba vagy folyóba méghozzá úgy, hogy közben hangosan mondd el a kívánságodat!

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló