Ezeket a dolgokat ne kövesd el, ha szeretnéd, hogy jól működjön a pozitív bevonzás az életedben!Hét dolog, amire a Vonzás Törvényének Angyalainak figyelmeztetnek!Irreális elvárásaid vannak: Még mielőtt bármire is rákoncentrálnál, gondold át, hogy tényleg szükséged van-e rá és milyen okból kifolyólag vágysz rá! Ezután azt vizsgáld meg, hogy nem kérsz-e irreális dolgot! Olyasmit kérj, amire tényleg szükséged van, és lehetőleg adj egy kis időt az Univerzumnak arra, hogy teljesítse a kívánságodat, mert neki is időre van szüksége a teremtéshez!

Nem ünnepeled meg a sikert: Sokan azzal is elrontják a pozitív dolgok bevonzását, hogy amikor sikerül bevonzani valamit, akkor azt lekicsinylik, hogy ez nem egy hatalmas eredmény, vagy annyira pesszimisták, hogy észre sem veszik, ha valami jó történt velük.

Ne kövesd el ezt a hibát, és ünnepeld meg minden egyes sikeredet, tudatosítsd magadban az eredményeidet! Fontos, hogy adj hálát a sikereidért magadnak és az Univerzumnak! Ha ezt nem teszed meg, akkor azzal elpocsékolod és blokkolod az energiákat. Bátran veregesd meg a válladat minden erőfeszítésed alkalmával és ünnepeld meg a sikereidet!

Túlságosan rágörcsölsz: A Vonzás Törvényének Angyalai szerint az remek, ha próbálkozol és gyakorolsz, de az már probléma, ha túlságosan rágörcsölsz a pozitív dolgok bevonzására! Ne feledd, hogy nem ezen múlik az életed, és valójában ennek egy kellemes, nyugodt tevékenységnek kell lennie, éppen ezért nem szabad, hogy bármilyen görcsösség is legyen benned!

Fontos, hogy mindig tiszta szívvel és fejjel állj neki a folyamatnak, valamint légy derűs, boldog, pozitív, reményteljes és céltudatos! Emellett hagyd el a negatív érzelmeket és ne csüggedj, ha nem sikerül elsőre a pozitív dolgok bevonzása!


Emellett, ha éppen olyan nap van, hogy nincs ehhez kedved, akkor ne próbálkozz a teremtéssel, ugyanis ez nem egy olyan gyakorlat, amit kötelező naponta elvégezni! Ellenkezőleg, csak akkor tedd, amikor van hozzá kedved!

A hiányérzetet erősíted: Ahelyett, hogy negatívan arra koncentrálsz, hogy mi kellene még, hogy miből szenvedsz hiányt, inkább éld meg, hogy valóra válik a vágyad, bővelkedsz benne és ragyogsz tőle! Ha tehát például örömre és szerencsére vágysz, akkor érezd magad máris annak!

Nem hiszel a sikerben: Ha a lelked legmélyén úgy érzed, hogy valami biztos, hogy nem fog sikerülni, nem fog megvalósulni, akkor ne érjen meglepetésként, ha tényleg nem működik, ugyanis ahhoz, hogy bevonzd a pozitív dolgokat, az kell, hogy egy apró kételkedés se legyen benned azzal kapcsolatban, hogy megérdemled a jót és képes vagy-e rá!

A Vonzás Törvényének Angyalai arra kérnek, hogy soha ne kételkedj magadban és abban, hogy jár neked a boldogság, vagy az, amire vágysz! Fontos, hogy elfogadd, hogy igenis történhetnek veled jó dolgok és nagyon is, hogy képes vagy teremteni!

Emellett soha ne hasonlítsd magad másokhoz, ha például valaki sikeresebbnek tűnik abban, amire te is vágysz, mert te is az leszel, ugyanis erre mindenki képes!

Csak a negatívumokat látod: Természetesen a Vonzás Törvényének Angyalai is tisztában vannak azzal, hogy senki sem lehet a nap 24 órájában pozitív és jókedvű. Ebből következik, hogy nincs semmi probléma, ha néhanapján megzuhansz.

Ha viszont mindig csak a negatívumot keresed, akkor ne érjen meglepetésként, ha azt találsz! A Vonzás Törvényének Angyalai szeretnék, ha megváltoztatnád a gondolkodásmódodat és nyitott szemmel járnál, mert szinte biztos, hogy veled is történnek jó dolgok, még akkor is, ha azok kis dolgok, mert azok is rengeteget számítanak!

Tele vagy negatív érzelmekkel: A Vonzás Törvényének Angyalai arra figyelmeztetnek, hogy azzal is elrontod a pozitív dolgok bevonzását, hogy azt hiszed, hogy másoknak ez jobban megy, vagy egyszerűen csak irigy vagy a barátaidra, kollégáidra, amiért nekik összejön az, ami neked nem, és úgy érzed, hogy nekik jobb, boldogabb életük van.

Dolgozz azon, hogy tudj őszintén örülni mások sikereinek, valamint mindig tudd, hogy mindaz, ami velük megtörtént, veled is megtörténik majd!

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló