Meglepő történetek, amelyek főszereplői hiszik, hogy angyalok segítettek nekik



Elképesztő beszámolók azoktól, akik megtapasztalhatták az angyalok erejét és segítségét.Mennyei kíséret: „Ápolónak tanultam az 1980-as évek elején. Az én felelősségem volt egy középkorú, leukémiában haldokló, magányos hölgy gondozása. Az egyik este, miután bent jártam nála, kinéztem az ablakon, és megláttam, hogy egy alak van a kertben. Igyekeztem jobban megnézni, de az alak egyre jobban halványodott. Arra gondoltam, hogy biztos csak a fáradtság miatt láttam.

Ahogy telt az idő, úgy romlott a betegem állapota, az alak pedig rendszeresen visszajárt. Ezt elmeséltem néhány kollégámnak, de ők kinevettek, és azt mondták, hogy csak túl élénk a fantáziám. Én viszont minden nap kinéztem az ablakon, és ha ott állt az alak, akkor intettem neki. Az egyik nap aztán üresen találtam a hölgy ágyát, ugyanis az éjszaka elhunyt. Elszomorított, hogy egyedül volt, amikor meghalt. Az ezt követő napokban hiába néztem ki az ablakon, nem láttam az alakot.

Azzal vigasztaltam magam, hogy a rejtélyes alak a páciensem őrangyala lehetett, aki arra várt, hogy átkísérje a hölgyet ebből a világból egy békés, boldog helyre.” – M. Seddon

Testbe bújt őrangyal: „Valódi testben mutatta meg magát nekem az őrangyalom. Hetedikbe jártam, amikor meghalt az első barátom. A veszteségtől mély depresszióba zuhantam, és alig bírtam kijönni belőle.

Kilencedikes koromban szexuálisan bántalmazott egy srác, akit a barátomnak hittem. Ettől még szomorúbb lettem, ami ahhoz vezetett, hogy öngyilkosságot akartam elkövetni aznap este. A másodikos korom óta legjobb barátnőm azonban megérezte, hogy segítségre van szükségem.

Egyszer megesküdött nekem, hogy örökre mellettem lesz, és élve vagy holtan, de vigyázni fog rám. Ekkor megkérdeztem tőlem, hogy ő-e az őrangyalom, mire egy percig furcsa tekintettel nézett rám, majd igennel felelt. Tanácsokkal látott el és nagyon sokat segített nekem. Nemrég megtudtam, hogy szívbetegségben meghalt. Remélem, hogy visszakerült oda, ahonnan jött.” – Névtelen

Tökéletesen passzol: „Aznap, amikor a középiskolát kezdtem, rettenetesen rossz volt a kedvem, ugyanis szerettem volna egy új ruhát felvenni az iskola első napjára, de nem volt pénzük arra, hogy vegyünk egyet. Az anyukám azzal próbált vigasztalni, hogy nem a ruha teszi az embert.

Néhány perccel később hallottam, hogy megáll előttünk egy autó, és anyukám egy hölggyel beszélget, majd a kocsi elhajtott. Ezután az anyukám lehívott a földszintre, ahol elmondta, hogy az előbb nálunk járt asszonynak volt egy zsák ruhája, amiket a lányának vásárolt, de mivel neki nem tetszettek, ezért kidobta azokat.

A hölgy azonban úgy érezte, hogy ide kell hoznia a ruhákat, amiken még az árcédulák is rajta voltak, és tökéletesen passzoltak rám! A méretük megegyezett az enyémmel, a színűk pedig illett az arcszínemhez. Soha többé nem láttuk az asszonyt.” – Névtelen

Az angyal, aki segített beindítani az autót: „1980-ban egyedülálló anyaként éltem a kaliforniai San Bernardino megyében. Mivel a szüleim csak körülbelül 30 mérföldre laktak tőlem Alta Lomában, ezért néha elvittem hozzájuk a gyerekeket, hogy vigyázzanak rájuk, amíg elintézem a dolgaimat, aztán este értük mentem.

Az egyik ilyen napon elég későn, 23:30 körül mentem haza a régi autómmal, amiben tönkrement az üzemanyag jelző. Az autó félúton lerobbant. Fogalmam sem volt arról, hogy mit tegyek. A gyerekek aludtak a benzinkút egy mérföldnyi sétára volt, és akkoriban még nem volt mobiltelefonom, amin segítséget hívhattam volna.

A fejemet a kormánykerékre hajtva, pánikba esve imádkoztam, amit be sem tudtam fejezni, mert valami az ablaknak csapódott. Felnéztem, és egy 21 év körüli fiatalembert láttam meg. Meglepődtem, viszont kicsit sem ijedtem meg, pedig általában félek.

A férfi segített beindítani az autót, majd eltűnt. Sikerült legurulnom a dombról a következő benzinkútig. Amikor elmeséltem a gyerekeimnek, hogy mi történt, akkor ők biztosak voltak abban, hogy egy angyal segített.” – Deb

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló