Erre számíthatsz augusztusban a Cigánykártya szerint (1. rész)



Augusztusi horoszkóp Kostól a Szűzig.Kos: A Pap, az Ajándék és az Utazás lapokat kaptad augusztusra. A neked osztott lapok szerint kellemes meglepetésben lesz részed a nyár utolsó havában. Valaki ajándékkal lep meg, de lehet, hogy az égiektől kapsz egy meglepetést. Ez lehet tárgyi dolog, de az sem kizárt, hogy egy helyzet fog a kedved szerint alakulni, vagy a vágyaid teljesülnek. Az Utazás lap nem biztos, hogy szó szerinti utazást jelent, mert lehet, hogy egy kalandban, lelki utazásban lesz részed augusztusban.

Bika: A Betegség, a Váratlan öröm és a Szívkirály lapokat kaptad augusztusra. A Betegség, ne ijesszen meg, hiszen az nem biztos, hogy valami komoly dolog lesz! Talán csak egy kis nátha, esetleg napszúrás okoz néhány napos kellemetlenséget.

Ugyanakkor érzelmi panaszokra, lelki terhekre is utalhatnak a neked osztott lapok. Ha kapcsolatban élsz, akkor lehet, hogy pont a Szívkirállyal, tehát a pároddal lesznek kapcsolati problémáid a nyár utolsó havában. Ugyanakkor jó dolog is fog történni veled augusztusban, hiszen váratlan öröm ér, ami megvalósulhat egy nagyszerű lehetőség, nyeremény, siker vagy nem várt segítség formájában is.

Ikrek: Ikrek jegyűként az Ajándék, a Szívkirály és az Utazás lapokat kaptad augusztusra. Az Ajándék nem biztos, hogy tárgyi lesz, mert lehet szó egy gesztusról is, amit ajándékként fogsz értékelni a nyár utolsó havában.

A Cigánykártya neked osztott lapjai alapján megvalósulnak az álmaid augusztusban. Ha kapcsolatban élsz, akkor a Szívkirály lap jelentése szerint a párodtól kaphatsz egy ajándékot. Ha párt keresel, akkor maga a Szívkirály lesz az ajándék, tehát új szerelemre számíthatsz augusztusban.

Ugyanakkor egy utazás is okozhat váratlan meglepetést. Bárhogy is lesz, az biztos, hogy kalandokban gazdag időszak lesz számodra a nyár utolsó hava.

Rák: A Szerelem, a Szívkirály és a Bosszúság lapokat kaptad augusztusra a csillagjegyed alapján. A neked osztott lapok arra figyelmeztetnek, hogy váratlan bosszúság, kellemetlen szituáció, vita nehezíti meg az életedet a nyár utolsó havában. Emellett arra is számíthatsz, hogy a terveid nem alakulnak úgy, ahogyan elképzelted, sőt, nincs kizárva, hogy valaki szándékosan okoz bosszúságot neked augusztusban.

A szerelem terén azonban minden jól alakul a nyár utolsó havában. Ha párt keresel, akkor szerelemre találhatsz. Párkapcsolat esetén boldog, kiegyensúlyozott időszakban lesz részed. Lehet azonban, hogy megjelenik egy harmadik, aki a bosszúságot fog okozni augusztusban.

Oroszlán: Oroszlán jegyed alapján az Üzenet, az Utazás és a Pap lapokat kaptad augusztusra, ami a neked osztott lapok szerint kimondottan kalandos időszaknak ígérkezik. Cigánykártya neked szóló jóslata azt mondja, hogy számíthatsz ismeretlen és új helyzetekre, új barátokra és előnyös kapcsolatokra a nyár utolsó havában. Nagyon jó úton jársz ahhoz, hogy megvalósítsd a terveidet, ráadásul egy jó hír kellemes meglepetésként fog érni.

Végre sikerül valami, ami régóta esedékes, pénzzel gyarapodhatsz, kiváló munkalehetőséget kaphatsz, vagy egy hosszú távra szóló, váratlan öröm fog igazán boldoggá tenni augusztusban. Mindemellett azt is jövendöli neked a Cigánykártya, hogy fejlődhetsz, új utakat, eszméket fedezhetsz fel, vagyis egy új fejezetet nyithatsz az életedben a nyár utolsó havában.

Szűz: Szűz jegyűként a Gyermek, a Szerelem és a Házasság lapokat kaptad augusztusra. A csillagjegyed alapján kapott lapok alapján rengeteg meglepetést tartogat a számodra a nyár utolsó hava. Ezek egyike lehet az, hogy gyereked lesz, vagy egy hozzád közelálló személy jelenti be, hogy hamarosan szülő lesz.

Ha nem élsz házasságban, akkor esküvőről is lehet szó, vagy legalábbis eljegyzésre, összeköltözésre is sor kerülhet augusztusban. Erős, stabil és kitartó kapcsolatra számíthatsz a nyár utolsó havában, aminek időszaka tele lesz szerelemmel és boldogsággal, ha párban élsz. Ha párt keresel, akkor hamarosan megtalálod életed szerelmét.

(Forrás: tudasfaja.com)

Ajánló

Ajánló