Gyors és könnyű varázslatok a rossz szokások elűzéséért



Próbáld ki szombaton, fogyó hold idején a három szertartás bármelyikét.Ha szeretnéd elűzni a rossz szokásaidat, akkor annak érdekében ki kell próbálnod minden hétköznapi módszert, ám azok mellett biztos, hogy nem fog ártani, legfeljebb használni, ha szombaton, fogyó hold idején, elvégzed az alábbi rossz szokásokat megszüntető, gyors és könnyű varázslatok valamelyikét.

Viszlát rossz szokás varázs: Ha ezzel a szertartással szeretnél megszabadulni a rossz szokásaidtól, akkor szükséged lesz 1 üstre (vagy más nagy tűzálló edényre), 1 darab fekete gyertyára, 1 fekete szalagra vagy cérnára, 1 fényképre, amelyen te szerepelsz, tollra és egy kis szárított rutára.

Ha előkészítetted a kellékeket, akkor kezdd azzal a varázslatot, hogy ráírod a fényképre azt a rossz szokásodat, amelytől szeretnél megszabadulni. Ezután szórj rá egy kis szárított rutát, majd hajtsd össze háromszor a fényképet! Ha ezzel kész vagy, akkor kösd át a fekete szalaggal, vagy cérnával.

Most gyújtsd meg a fekete gyertyát és mondd el az alábbi varázsigét:

„Van egy szokásom, amitől meg kell válnom,

Égesse el ez a gyertya a vágyat, ami hajt,

Hogy többé ne akarjam megcselekedni.

Így a tűz erejével szabad leszek,

Többé egy rossz szokás nem árthat nekem.”

A varázsszavak után égesd el a fényképet a gyertya lángjával úgy, hogy közben így szólsz:

„Égjen el az átok, ami sújt, szabaduljak meg rossz szokásomtól.”

Ezután már csak annyit kell tenned, hogy leégeted a gyertyát, majd másnap a hamvakat kiszóród a szélbe.

Rossz szokás megtörése: Ha ezzel a gyors és könnyű varázslattal szeretnél megszabadulni a rossz szokásaidtól, akkor szükséged lesz 3 darab babérlevélre, 1 darab fehér gyertyára, papírra és tollra. Ha előkészítetted a kellékeket, akkor kezdd azzal a szertartást, hogy háromszor leírod a papírra azt a rossz szokást, amelyet szeretnél elűzni. Ezt jelen időben írd. Például: „Nem eszem édességet délután 6 óra után.”

Ha ezzel kész vagy, akkor tedd a papírra a három babérlevelet és mondd el hangosan a kívánságodat. Ezután hajtsd össze háromszor a papírt úgy, hogy közben koncentrálj a célodra! Most gyújtsd meg a fehér gyertyát, aminek lángjával égesd el a papírt, miközben mondd el az alábbi varázsigét:

„Eljött az idő, törjön meg a szokás, többé nem követem el ezt a hibát…. (fogalmazd meg pontosan a rossz rossz szokást).”

A varázsszavak után zárd le azzal a szertartást, hogy a szélbe szórod a hamvakat.

Rossz szokás űző ceremónia: Ha ezzel a könnyű és gyors varázslattal szeretnéd elűzni a rossz szokásaidat, akkor szükséged lesz 2 darab fehér gyertyára, 1 darab fekete gyertyára, 4 darab lila gyertyára, 1 fémtálkára, citromolajra, néhány hajszáladra és körömdarabra, papírra és tollra.

Ha megvannak a kellékek, akkor a szertartást kezdd azzal, hogy bekened citromolajjal a gyertyákat, majd egymás alá helyezed azokat 1 fekete, 2 fehér, 4 lila sorrendben. Ha ezzel kész vagy, akkor írd rá a papírra a rossz szokásodat, amelytől szeretnél megszabadulni, aztán tedd rá körömdarabjaidat és a hajszálaidat.

Ezután hajtsd össze háromszor a papírt, majd gyújtsd meg a lila gyertyákat úgy, hogy közben elmondod az alábbi varázsigét:

„Ez a gyertya az én akaratom és hatalmam, hogy legyőzzem szokásomat (mondd ki pontosan a rossz szokást) és megszabadítsam magamat tőle.”

A varázsszavak után fogd a kezedbe a papírcsomagot, és így szólj:

„Ez a rossz szokásom (mondd el a pontos rossz szokást), amelyet most legyőzök. A szokásom (mondd ki a szokást) hatalmam alatt áll, és megparancsolom neki, hogy hagyjon el most és mindörökké!”

A varázsigét ismételd meg annyiszor, ahányszor szeretnéd, és közben képzeld el az életedet a rossz szokás nélkül. A varázslatot ismételd meg a következő hat nap mindegyikén, majd az utolsón égesd el a kis papírcsomagot úgy, hogy elismétled a fenti varázsigét, valamint égesd végig a gyertyákat!

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló