Ilyen hatást gyakorol rád az Oroszlán jegybe lépett Vénusz a csillagjegyed alapján



Mire számíthatsz az augusztus 11-től szeptember 04-ig tartó időszakban?Kos: Ha párt keresel, akkor valószínű, hogy az augusztus 11-től szeptember 04-ig tartó időszak lesz számodra a legjobb. Ugyanakkor ez a tranzit előtérbe helyezi az impulzív és kockázatvállaló oldaladat, ezért fontos, hogy ne kockáztass anyagi téren, és ne játssz olyasmivel, amivel tilos, így például mások szívével!

Bika: Itt a remek alkalom arra, hogy találkozz a nehezen kezelhető rokonokkal, mert a tranzit csodás energiájának hála bármit megúszhatsz! A szerelem terén ideális ez az időszak a komoly, hosszú távú elköteleződésre. Ha van párod, akkor ne légy anyagias, ugyanis minden tárgyi ajándéknál többet ér az az idő, amit a kedvesedre fordítasz!

Ikrek: Ha párt keresel, akkor érdemes körbenézned a közvetlen környezetedben augusztus 11-től szeptember 04-ig, mert valószínű, hogy már a közeledben jár a számodra tökéletes társ!

Rák: Ha sikerül ellenállnod annak a kísértésnek, hogy felesleges dolgokra költs, akkor kimondottan megerősítő lesz számodra ez a tranzit. Emellett az Oroszlán jegyben járó Vénusz hatására megerősödnek az értékeid, és az általad nagyra tartott dolgok. Ebben az időszakban úgy fogod érezni, hogy jó úton jársz.

Oroszlán: Ne lepődj meg, ha sokan keresik a társaságodat augusztus 11-től szeptember 04-ig, ugyanis most mindenki veled szeretne lenni. Igyekezz a lehető legtöbbet kihozni ebből az időszakból, és dolgozz azon, hogy a kapcsolataid a lehető legjobban alakuljanak!

Szűz: Az Oroszlán jegyben járó Vénusz hatására spirituális dimenziót ölt a szerelmi életed augusztus 11-től szeptember 04-ig. A te életedben nem a romantika kap főszerepet ebben az időszakban, hanem az, hogy pozitív erőként használd a szeretetet.

Mérleg: Az Oroszlán jegyben járó Vénusz hatására meglepően keveredhet a szerelem és a barátság az életedben. Ha párt keresel, akkor az egyik baráti kapcsolatodból alakulhat ki valami sokkal több az augusztus 11-től szeptember 04-ig tartó időszakban, de az is lehet, hogy egy közös vállalkozás, vagy közös cél során ismerkedsz meg valakivel.

Skorpió: Az Oroszlán jegyben járó Vénusz hatására fontossá válik számodra, hogy sikeresnek lássanak az augusztus 11-től szeptember 04-ig tartó időszakban. Ez megvalósulhat a szerelemben, de inkább a karriered terén számíthatsz rá.

Emellett fontos, hogy légy megértő, kedves azokkal, akiknek nem megy olyan jól, mint neked, és ne hagyd, hogy a bolygóállás miatt felsőbbrendűnek érezd magad!

 

Nyilas: Az Oroszlán jegyben járó Vénusz hatására felerősödik a kalandvágyad, főleg a szerelemben augusztus 11-től szeptember 04-ig. Ha van párod, akkor ez az időszak kiváló alkalom arra, hogy visszahozd a tüzet a kapcsolatba, amihez remek megoldás lenne egy közös utazás, kaland vagy néhány sport kipróbálása.

Az Oroszlán jegyben járó Vénusz az igazságérzetedet is felerősíti, ezért azt tapasztalhatod, hogy a szokottnál jobban megmozgat az, amit igazságtalannak vagy elviselhetetlennek érzel.

Bak: Most akár úgy is dönthetsz, hogy megbocsátasz valakinek, aki megbántott. A szerelemben rendkívül szenvedélyes és érzéki heteid lesznek. Anyagi téren azonban nagyon figyelj a pénzügyeidre, valamint számíthatsz rá, hogy valaki szeretné visszafizetni adósságát.

Vízöntő: Hatalmas szerelmi energiára számíthatsz az Oroszlán jegyben járó Vénusztól. Ha van párod, akkor a Vízöntőként normálisan hűvös és kissé távoli érzelmi szinted felmelegedhet ebben az időszakban és képes leszel jobban kimutatni a szeretetedet. Ha valakivel ebben az időszakban kötöd össze az életedet, akkor számíthatsz arra, hogy tartós kapcsolat lesz.

Halak: Az Oroszlán jegyben járó Vénusz hatására javulnak a nehéz kapcsolataid és talán a munkakörülményeid is augusztus 11-től szeptember 04-ig. Mivel a Vénusz a kényeztetés bolygója, az Oroszlán jegy pedig imádja a legfinomabb dolgokat, ezért arra kell odafigyelned ebben az időszakban, hogy ne ess túlzásba az evéssel és az ivással!

 

(Forrás: astronet.hu)

Ajánló

Ajánló