Ebből a tesztből kiderül, hogy mire szomjazik a lelkedVálassz egyet az alábbi képek közül a neked szóló üzenetért!1. Az élet elixírjére, a valóságos újjászületésre, az igazi bölcsességre és az igazságra szomjazik a lelked. Már hosszú utat jártál be, sok mindenre ráébredtél, és talán kicsit fáradtnak is érzed magad, viszont már közel a vágyott, felszabadító beteljesülés.

Vedd körül magad lágy zenével, fénnyel, olvass el egy könyvet, vagy csak lehunyt szemmel élvezd a madárcsicsergést!

2. Türelemre, kitartásra, higgadtságra szomjazik a lelked, hogy végre tiszta fejjel meglásd és megértsd az összefüggéseket. A megérzésed azt súgja, hogy valami titok vesz körül, esetleg valamilyen változást érzel a levegőben.

Az sem kizárt, hogy valami nyomaszt, de érzed, hogy ez inkább az általad sejtett új miatti aggodalom, és nem igazi megérzés. Mindezért az általad választott kép azt tanácsolja, hogy játssz! Lehet ez logikai játék, tollaslabdázás, vagy bármi más, ami által sikerül kikapcsolódnod. Ne feledd, hogy a megoldást olykor sokkal egyszerűbb, mint várnád!

3. Bensőséges támogatásra, bátorításra, gyengéd, szinte anyai szeretet érzésére szomjazik a lelked. Neked mindig erőt ad a jótékony gondoskodás, az összetartozás érzése, ami a hosszú, ínséges időszakok után új élettel tölt meg és visszaadja neked a reményt.

Az általad választott kép azt üzeni neked, hogy bátran mondd el másoknak a fejedben járó gondolataidat, hívd fel a szeretteidet, találkozz a barátaiddal, és keresd tudatosan a pozitív beállítottságú, téged régóta ismerő emberek társaságát!

4. Gyógyulásra, gyógyításra, esetleg belső útmutatásra szomjazik a lelked, hogy rájöjj, hogy merre kell folytatnod az utadat. Szükséged van erre a tudásra. A belső hangod azt súgja, hogy hamarosan utolér a szerencse, és már csak egy váratlan jó ötlet, vagy javaslat kell ahhoz, hogy bekövetkezzen a gyors és hatalmas változás.

Mondj igent a barátaid, kollégáid meghívásaira, vegyél részt a remek hangulatúnak ígérkező találkozókon, vedd észre az ismétlődő jeleket, mert bárhol rábukkanhatsz arra, amit keresel!

5. A lelkedre varázslatra szomjazik. Jelenleg úgy érzed, hogy bármi megtörténhet, hogy tele vagy fiatalos ujjongással, és szinte hallod a gyermeki éned édes, tiszta kacaját. Most úgy gondolod, hogy a boldogság mágikus erővel véd téged, aminek oka lehet akár egy kezdődő csodás, tiszta szerelem. Adja ezt az érzést neked bármi, szívd magadba minden cseppjét és éld meg a csodát!

6. Szenvedélyes, érzéki szerelemre, az élet élvezetére, a tested-lelked betöltő gyönyörökre szomjazik a lelked. Jelenleg arra vágysz, hogy valóra tudd váltani az ártatlanul tiszta és szép, ugyanakkor buján erotikus vágyaidat.

Ez sikerülni fog, ha elengeded a kétségeidet, beleveted magad az életedbe, és felismered az értékeidet, amelyekkel meg kell tanulnod elégedettnek lenned! Ne feledd, hogy a helyes önértékelés és az önbizalom együtt tesz csodás csábítóvá!

7. A nehézségek leküzdésére, eltűnésükre, a könnyeid felszáradására szomjazik a lelked. Legbelül érzed, hogy a felszabadulás közelében jársz, hogy tanultál, ami által sokkal bölcsebbé váltál és megerősödtél. Az elmúlt időben könnyek között szerzett tudás, valójában a téged tápláló és erősítő győzedelmes akarat.

Az általad választott kép szerint most meg kell ragadnod a természet apró szépségeit. Élvezd a nyári zápor illatát, keress egy csendes helyet a szabadban, ahol élvezd az arcodat simogató napfényt!

8. A kiforrott, letisztult személyiséged és finom lelked elismerésre, kedvességre szomjazik. Jól esne neked a megerősítés, ami békével töltene el. Nem vagy hivalkodó, mert az a kedvedre való, ha a kifinomultságod és a kisugárzásod fogja meg az embereket.

9. Felfrissülésre, feltöltődésre szomjazik a lelked. Szíved szerint belevetnéd magad az üdítő harmatba, hogy végre megszabadulj az elmúlt időszak sötét, fárasztó emlékeitől, és újult erővel, életképes gondolatokkal töltődj fel, pont úgy, ahogy a zivatar után felfrissülve ragyog a természet.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló