Mi vár rád az ősz elején?Válaszd ki az alábbi képről azt, amelyik a legjobban tetszik, majd olvasd el a neked szóló jóslatot!1. kép: Ha arra az elhatározásra jutottál, hogy az első laphoz tartozó jóslatra vagy kíváncsi, akkor nosztalgikus hangulatban kerülsz 2022 őszének elején. Mivel nagyon sokszor merengsz a múlton ebben az időszakban, ezért ez nagyszerű alkalom lesz arra, hogy végre szembenézz az érzéseiddel és begyógyítsd a régi sebeidet.

Igaz, hogy a fájó érzéseket gyakran egyszerűbb elfojtani, de te is tudod, hogy ezt nem csinálhatod örökké, mert egyszer mindenképpen muszáj lesz szembenézned velük, ugyanis az eltemetett érzelmek felszabadítása és feldolgozása az, ami által egy boldogabb, kiegyensúlyozottabb életet teremthetsz meg. Ez az, ami segít az újrakezdésben, és abban, hogy könnyebbnek, szabadabbnak érezd magad.

Ha viszont ez az ősz eleji nosztalgia jó emlékeket juttat az eszedbe, akkor ne feledd, hogy az életben még rengeteg boldog pillanat vár rád! Az emlékek fontosak, viszont az probléma, ha miattuk képtelen vagy előrenézni, továbblépni, ezért 2022 őszének legelején is dolgozz a fényesebb, szebb jövő megteremtésén!

2. kép: Ha a második kép nyerte el a tetszésedet, akkor az alapján arra számíthatsz 2022 őszének elején, hogy a kapcsolataid, vagy a szerelmi életed alakul át. Ezt a változást megtapasztalhatod családon belül, munkahelyi kapcsolatokban vagy a párkapcsolatodban is.

2022 őszének elején eljön az ideje annak, hogy tudatosabban vizsgáld meg az emberi kapcsolataidat, ugyanis az életben mindenki fejlődik, változik, ezért egyértelmű, hogy ebből az emberi kapcsolatok sem maradhatnak ki. Ha azt veszed észre, hogy eltávolodtál a másik féltől a kapcsolataidban, túl sokat teszel azokba, vagy ellenkezőleg, már nem érdekelnek, akkor muszáj szembe nézned a tényekkel!

Az általad választott kép szerint őszintének kell lenned magaddal és fel kell mérned a saját igényeidet 2022 őszének elején! Miközben átgondolod az érzéseidet, ne feledd, hogy a kapcsolatokban elengedhetetlenek a kompromisszumok! Mindezt vizsgáld meg a kapcsolatban érintett másik fél oldaláról is!

A szerelemben, ha van párod, akkor nézz mélyen magadban, mert csak így jöhetsz rá arra, hogy összeilletek-e, vagy sem! Ha szereted a kedvesedet, akkor mondd meg neki! Ha már elmúlt a szerelem, akkor ezt őszintén beszéld meg vele! 2022 őszének elején bátran bízz az érzéseidben!

3. kép: Ha a harmadik kép ragadott magával, akkor az ahhoz tartozó jóslat szerint azt veheted észre 2022 őszének elején, hogy sorra kapod azokat a jeleket, amelyek arra utalnak, hogy már nem kell sokat várnod az új lehetőségekre. Habár érzed ezeket az energiákat, mégsem tudsz azokkal mit kezdeni, legalábbis kezdetben.

Az általad választott kép szerint nyugodtan add át magad ennek az új izgalomnak, örömnek 2022 őszének elején, valamint bízz abban, hogy az őrangyalod most is mindenben a segítségedre lesz! Emellett ne feledd, hogy te sem tudsz mindent az irányításod alatt tartani, ami nem baj, mert érezni fogod, hogy a helyes útra léptél rá! Bátran vesd bele magad ebbe a kalandba, aminek élvezd ki minden izgalmát 2022 őszének elején!

4. kép: Ha az összes kép közül az utolsó tetszett meg a legjobban, akkor ez alapján arra számíthatsz 2022 őszének elején, hogy át kell vizsgálnod a lelki fejlődésedet. Ezt abban az esetben is tedd meg, ha elfoglalt vagy az életben, mert ez is a részed!

Ha hajlandó lennél félretenni az anyagiakat, hogy lelki síkon fejlődj, akkor erre kiváló alkalom lesz az ősz eleje. Most nyugodtan foglalkozz többet az álmaiddal, a vágyaiddal és valósítsd meg az elképzeléseidet, mindehhez pedig nyugodtan kérd az őrangyalod segítségét, és higgy abban, hogy mindent megkapsz, amire szükséged van!

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló