Gyors és könnyű angyalmágiákKérd az angyalok segítségét!Szerelmi varázs: Ha párkereséshez, vagy a párkapcsolatod erősítéséhez kérnéd az angyalok segítségét egy gyors és könnyű varázslattal, akkor ehhez szükséged lesz 2 darab piros gyertyára, mézre, madártollakra és fehér fonalra vagy cérnára.

Ha megvannak a kellékek, akkor kezdd azzal a szertartást, hogy a gyertyák egyikébe a saját, a másikba a párod nevét karcold, vagy egy X-et, ha társat keresel. A gyertyákat kend be mézzel, majd tapassz hozzájuk madártollakat, végül kösd át őket fehér fonallal vagy cérnával!

Ha ezzel kész vagy, akkor gyújtsd meg a gyertyákat! Ha párkapcsolatban élsz, akkor az alábbi varázsigét mondd el:

„Az égiek hoztak össze bennünket és most arra kérem őket, áldják is meg szerelmünket. Hatalmas Anael, szerelem angyala, csempészd vissza a tüzet és a szerelmet kapcsolatunkba és add, hogy olyan hosszú és boldog legyen, ameddig ezen a Földön kell élnünk.”

Ha párt keresel, akkor így szólj:

„Hatalmas Anael, szerelem angyala, hozd el nekem páromat, kit megirtatok nekem. Vezess el hozzá, kísért őt hozzám, add, hogy napról napra egyre közelebb kerüljünk egymáshoz és újra egyesüljünk a szerelem szövetségében.”

A varázsige után mond köszönetet Anaelnek a segítségért! A gyertyákat, tűzbiztos körülmények között, hagyd leégni az éjszaka!

Balszerencseűző varázs: Ha úgy érzed, hogy balszerencse üldöz, vagy átok, rontás sújt, akkor bátran végezd el ezt a gyors és könnyű varázslatot szombaton, fogyó hold idején! A szertartáshoz szükséged lesz 1 darab fekete gyertyára, 2 darab fehér gyertyára, zsálya füstölőre, 1 kis fekete zsákocskára, angyalgyökérre, néhány hajszáladra és körömdarabodra.

Ha előkészítetted a kellékeket, akkor gyújtsd meg a zsálya füstölőt, majd karcold bele a fekete gyertyába a teljes nevedet, aztán gyújtsd meg! Ezután tégy a fekete gyertya mellé egy-egy fehér gyertyát, amikbe karcold bele Mihály arkangyal nevét.

Ha ezzel megvagy, akkor tedd bele a kis fekete zsákocskába az angyalgyökeret, néhány hajszáladat és körömdarabodat. Amikor ezzel is kész vagy, akkor mondd el az alábbi varázsigét:

„Mihály arkangyal, és emberek védelmezője, kinél az igazság karja van, kérlek vágd el a köteléket, mely engem mérgezz. Tisztítsd meg engem a balszerencsétől és az átoktól, mely kínoz és összeroppant. Szívja magába az angyalok füve minden negativitást és sötétséget, amelyet rám raktak.”

A varázsszavak után feküdj le aludni a zsákocskával, amit másnap reggel égess el, vagy a zsák tartalmát szórd egy tálba, miközben így szólsz:

„Mihály arkangyal lángja megtisztít és felszabadít. Szabad vagyok, nincs több rontás rajtam. Áldott vagyok, mert az Úr Angyala megvéd.”

Miután elégetted a zsák tartalmát, szórd a szélbe annak a hamvait és végül mondj köszönetet Mihály arkangyalnak a segítségért!

Gyógyító rituálé: Ha úgy érzed, hogy a gyógyulás terén lenne szükséged angyali segítségedre, akkor végezd el ezt a varázslatot egy vasárnapi napon. A szertartáshoz szükséged lesz 1 darab zöld gyertyára, 1 darab citromra, mézre és néhány hajszáladra.

Ha előkészítetted a kellékeket, akkor kend be mézzel a zöld gyertyát, tekerd köré néhány hajszáladat, majd gyújtsd meg a gyertyát! Ezután fogd a kezedbe a citromot, és mondd el az alábbi varázsigét:

„Raphael, gyógyítás arkangyala, arra kérlek, áldd meg ezt a gyümölcsöt, hogy az éjszaka folyamán magába szívja minden testi és lelki nyavalyámat. Tisztíts meg engem az éjszaka folyamán szent tüzeddel.”

A varázsszavak után feküdj le aludni a citrommal. A gyertyát tűzbiztos keretek között hagyd leégni. Reggel tedd ki a citromot a napra úgy, hogy közben így szólsz:

„Ó angyalom, Raphael, távolíts el belőlem minden rosszat. Ahogy a nap sugarai megtisztítják a citromot, úgy szívódjon fel belőlem is minden testi és lelki betegségem. Köszönöm, ámen.”

Ha van egy betegséged, akkor azt megnevezheted a varázsigében, ha szeretnéd. A citromot addig hagyd a napon, amíg el nem szárad. Amikor ez megtörtént, akkor dobd ki.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló