Három varázslat, hogy álmodban megpillanthasd a jövendőbelidet



Bármely nap, lefekvés előtt elvégezhető szertartások.Férjleső/Feleségleső varázs: Ha ennek a varázslatnak a segítségével szeretnéd meglátni álmodban a jövendőbelid arcát, akkor szükséged lesz 1 fehér gyertyára, és valamire egy menyasszonytól, ha nő vagy, vagy egy vőlegénytől, ha férfi. Ez a valami lehet bármi, például egy szál virág a csokrából, egy ruhadarabja, vagy bármi más, ami az esküvőjével kapcsolatos.

Ha megvannak a kellékek, akkor gyújtsd meg a gyertyát, majd fogd a kezedbe a menyasszonytól/vőlegénytől kapott dolgot, és lélegezz mélyeket! Lazulj el, tisztítsd meg a gondolataidat!

Amikor úgy érzed, hogy felkészültél, akkor mondd el az alábbi varázsigét:

„Várom a napot, hogy menyasszony/vőlegény legyek, de addig is, amíg bekövetkezik, mutatkozzon meg előttem leendő férjem/feleségem, hogy tudjam, kit kell keresnek és kiben lelem meg a szerelmet.”

A varázsszavak után tedd a menyasszonytól/vőlegénytől kapott tárgyat a párnád alá és feküdj le aludni!

Bor és tükör ceremónia: Ahhoz, hogy ezt a szertartást elvégezhesd, szükséged lesz 1 pohár borra, 1 kis tükörre, 1 fehér gyertyára, 1 mk. szemvidítófűre, 1 mk. ánizsra, 1 mk. fekete ürömre és mézre. Ha előkészítetted a kellékeket, akkor kezdésként el kell készítened az italt.

Először forrald fel a vörösbort, majd szórd bele a növényi összetevőket, majd ízlésed szerint keverj hozzá mézet. Ha kész vagy az itallal, akkor folyó víz alatt tisztítsd meg a kis tükröt, majd tedd mellé a fehér gyertyát, amit gyújts meg!

Ezután fogd a kezedbe az ital és mondd el az alábbi varázsigét:

„A bor a belső, a tükör a külső szemem, a kettő együtt megmutatja nekem éjjel a jövendőbelimet.”

A varázsszavak után kortyolgasd el a bort úgy, hogy közben folyamatosan nézz a tükörbe. Lehet, hogy már a tükörben felvillan a jövendőbelid arca, ezért vedd komolyan, ha látsz valamit. Ha nem történik semmi, akkor az is rendben van. Ha megittad a bort, akkor hagyd a tükröt az oltárodon, vagy ott, ahol elvégezted a szertartást, és feküdj le aludni. Másnap tisztítsd meg a tükröt, amit aztán ismét használhatsz.

Hadd lássam férjem/feleségem arcát varázs: Ha ezt a szertartást szeretné kipróbálni, akkor a legjobb, ha a szabadban végzed el. A varázslathoz szükséged lesz 1 kis tükörre és 1 piros gyertyára. Ha megvannak a kellékek, akkor gyújtsd meg a gyertyát, majd fogd a kezedbe a tükröt, amit tarts a Hold felé, miközben így szólsz:

„Holdanya, engedd, hogy ez a tükör felfedje jövőmet és meglássam benne az éjjel leendő férjemet/feleségemet.”

A varázsige után várj egy keveset, képzeld el, hogy a Hold energiája feltölti a tükröt. Amikor ezzel kész vagy, akkor engedd le a tükröt, amit csúsztass a párnád alá éjszakára. Ha szeretnéd, akkor meggyújtva hagyhatod a gyertyát, de kizárólag tűzbiztos körülmények között!

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló