Ez a kívánságod teljesülhet 2022 őszén!



Válassz egy lapot a mágikus gyűrű neked szóló jóslatáért!1. Új párt találsz: Ha párkeresőként kaptad ezt a jóslatot, akkor valószínű, hogy nagyon örülsz, hogy hamarosan teljesül a kívánságod. Az általad választott mágikus gyűrű szerint nem biztos, hogy az az illető lesz életed szerelme, akivel az évszakban találkozol, ezért ne legyenek elvárásaid a leendő kapcsolatoddal szemben, ne próbáld idealizálni, hanem csak bízz abban, hogy hamarosan találsz valakit, a viszonyból pedig bármi kisülhet, még abban az esetben is, ha az illető nem tökéletes.

2. Családot alapíthatsz: A családalapítással kapcsolatos kívánságod válhat valóra 2022 őszén. Ha minden vágyad, hogy a pároddal összeházasodjatok, gyereketek szülessen, akkor valószínű, hogy az Univerzum teljesíti a kívánságod az őszi hónapokban. Éppen ezért jól teszed, ha nagy vonalakban felkészülsz erre, például azzal, hogy kiválasztod az esküvő dátumát, vagy gyerekneveket nézegetsz.

Ha viszont úgy érzed, hogy mindez még korai lenne, akkor is elindulnak az események valamilyen formában az évszakban. Például összeköltöztök a pároddal, eljegyzitek egymást, vagy minimum örökbe fogadtok egy kutyát, vagy macskát, akit úgy gondoztok, mintha gyereketek lenne. Bízz az Univerzumban, mert meg fogja oldani, hogy hogyan teljesítse a családdal kapcsolatos kívánságodat 2022 őszén!

3. Valóra válik az álmod: Az egyik álmod válhat valóra 2022 őszén. Itt lehet szó gyerekkori álomról, például arról, hogy megveszed álmaid autóját, kiadod a könyved, vagy messzire költözöl. Ugyanakkor lehet, hogy egy ennél újabb álmod teljesül az évszakban. Legyen bármelyik, az biztos, hogy az Univerzum meg fogja valósítani egy régi vagy új álmodat az őszi hónapokban.

Talán már sejted is, hogy melyik álmodról van szó, de lehet, hogy fogalmad sincs, mert nem rémlik, hogy lett volna bármilyen nagy álmod, ám az általad választott lap szerint az Univerzum nem felejtette el, és már mozgásba is hozta a dolgokat, hogy valóssággá váljon a titkos álmod 2022 őszén.

4. Végre utazhatsz: Ha már egy ideje arról álmodozol, hogy elutazol Barcelonába, Kanadába, Firenzébe, vagy bármely más országba, városba, akkor örömmel fogadhatod a neked szóló jóslatot, amely szerint az Univerzum azzal szeretne megörvendeztetni az évszakban, hogy valóra váltja az utazással kapcsolatos álmodat.

Az őszi hónapokban minden úgy alakul, hogy megengedhesd magadnak az utat, de az is lehet, hogy valaki meglep vele. Ugyanakkor az is lehetséges, hogy külföldi munkát kapsz, ami bár azt jelenti, hogy dolgoznod kell, mégis legalább utazol, valamint lesz pénzed, amiből még többet utazhatsz.

5. Pénzeső: A pénzzel kapcsolatos kívánságod teljesülhet 2022 őszén. Ha hosszabb-rövidebb ideje arra vágysz, hogy anyagilag gyarapodj, akkor talán nem szó szerint fog záporozni rád a pénz, és a gazdag rokonod sem lep meg néhány millióval az évszakban, viszont az lehetséges, hogy nyersz a szerencsejátékon, esetleg végre eladod a vidéki házadat, vagy sikeresen fektetsz be.

Emellett az is lehet, hogy örökölsz, vagy fizetésemelést kapsz a munkahelyeden, esetleg találsz egy új, jobban fizető munkát, ami esetén kevés erőfeszítés is elég ahhoz, hogy pénzzel gyarapodjon a bankszámlád.

Az Univerzum azon fog dolgozni 2022 őszén, hogy neked alig kelljen tenned valamit az extra bevételért, ami így tényleg ajándékként érkezhet hozzád, bár valószínű úgy vagy vele, hogy mindegy, hogy honnan jön a pénz az őszi hónapokban, csak jöjjön.

6. Saját otthonod lesz: Az Univerzum már azon dolgozik, hogy milyen módon segíthetne hozzá téged egy saját otthonhoz. Minden esélyed megvan arra, hogy az évszakban költözhess és birtokba vedd a saját otthonodat.

Ugyanakkor meg kell jegyezni, hogy nem biztos, hogy lakást fogsz vásárolni az őszi hónapokban, ugyanis lehet, hogy az otthon-érzetével ajándékoz meg az Univerzum, tehát nem kizárt, hogy a békét és az otthon melegét találod meg egy másik albérletben, környezetben 2022 őszén.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló