Könnyű és gyors szeptemberi kívánságvarázslatokA választott kívánságvarázslatot bármelyik nap elvégezheted az ősz első havában, de ugyanezt megteheted a vágyadnak megfelelő napon is.Hétfő – álom, nőiesség, asztrálutazás, spiritualitás-spirituális képességek-harmadik szem (lila gyertya).

Kedd – szex-szexualitás-szenvedély (piros gyertya).

Szerda – bölcsesség-intellektualitás (lila/kék gyertya), gyógyítás (zöld gyertya), kreativitás (narancssárga gyertya).

Csütörtök – szerencse, anyagiak-bőség (zöld/arany gyertya).

Péntek – romantikus szerelem (rózsaszín gyertya), szeretet (rózsaszín gyertya), barátság (rózsaszín gyertya), szépség (rózsaszín gyertya), harmónia (zöld gyertya), igaz vagy vad, nagy szerelem (piros gyertya).

Szombat – védelem, elhárítás (kék/fekete gyertya).

Vasárnap – siker (zöld/arany gyertya), egészség (zöld gyertya), gyermekáldás (zöld/arany gyertya), vitalitás-erő (narancssárga gyertya) béke-nyugalom (fehér/zöld gyertya).

A legegyszerűbb gyertyavarázs: Szükséged lesz 1 darab gyertyára, aminek színe egyezzen meg a kívánságodéval. A szertartást azzal kell kezdened, hogy belekarcolod a vágyadat a gyertyába. Itt a célnak megfelel, ha a kívánságodat egy olyan szóban foglalod össze, ami a legjobban kifejezi azt. Ha szeretnéd, akkor a vágyadat kifejező rúnát is használhatsz.

Ha ezzel kész vagy, akkor gyújtsd meg a gyertyát, majd mondd el az alábbi varázsigét:

„Ég a gyertya ég, kívánságom élj, 1 hónapon belül legyél itt.”

A varázsszavak után mondd el hangosan, hogy mi a kívánságod majd égesd végig a gyertyát, amit leégethetsz egyetlen éjszaka alatt, de akár több napon keresztül is úgy, hogy közben újra elmondod a varázsige első felét.

Kútvarázs: Ahhoz, hogy ezt a szeptemberi kívánságvarázslatot elvégezd, el kell menned egy kúthoz vagy folyóhoz. A szertartáshoz szükséged lesz 1 darab érmére és 1 darab, a kívánságodhoz illő színű gyertyára. Ha megvannak a kellékek, akkor először gyújtsd meg gyertyát, aminek a fénye jelenjen meg a víztükörben.

Fogd a kezedbe az érmét, majd a kívánságodra koncentrálva, mondd el az alábbi varázsigét:

„Kút/Folyó szelleme, szólítalak téged, hogy teljesítsd óhajomat. Megfizetem az árát, nem várom ingyen, halld hát kívánságomat: (itt mondd el pontosan mit szeretnél). Hallottad hát kérésemet, arra kérlek, add meg nekem 1 hónapon belül, amit kérek.”

Ha elmondtad a varázsigét, akkor már csak köszönetet kell mondanod és a vízbe kell dobnod az érmét.

Méz és gyertya varázs: Szükséged lesz 1 darab, a vágyadnak megfelelő színű, gyertyára és 1 kis mézre. Ha megvannak a kellékek, akkor a szertartást kezdd azzal, hogy belekarcolod a nevedet és a kívánságodat a gyertyába, amit aztán kenj be egy kis mézzel.

Ha ezzel végeztél, akkor mondd el az alábbi varázsigét:

„Ahogy a gyertya lángja vonzza a molylepkét, és a méz a legyet, úgy tér meg hozzám az én kívánságom is, mely nem tud ellenállni hívásomnak. 1 hónapon belül teljesülnie kell szívem leghőbb vágyának.”

Égesd le a gyertyát a következő napokban, vagy akár egy éjszaka alatt. Amíg a gyertya mellett maradsz, addig képzeld el a lehető legpontosabban a kívánságodat.

Egyszerű földszertartás: Érdemes a szabadban elvégezned a szertartást. Ha ezt nem teheted meg, akkor otthon is végrehajthatod egy cseréppel és egy kis földdel. A szertartáshoz szükséged lesz 1 darab gyertyára, aminek színe feleljen meg a kívánságodhoz, és 1 marék mákra/magra/gabonára. Ha előkészítetted a kellékeket, akkor kezdd azzal a varázslatot, hogy meggyújtod a gyertyát. Ezután áss egy kis gödröt, méghozzá úgy, hogy közben gondolj a kívánságodra.

Ha ezzel kész vagy, akkor fogj egy marék mákot (vagy, amit végül választottál) és mondd el az alábbi varázsigét:

„Amit a föld adott, én azt visszaadom, nem vagyok hálátlan, ügyelek az egyensúlyra. Föld szelleme, vedd hát ajándékomat és legközelebb, mikor adsz, arra kérlek, teljesítsd kívánságomat lehetőleg 1 hónapon belül.”

Fogalmazd meg a saját szavaiddal a kívánságodat, majd mondj köszönetet, és végül temesd be a gödröt.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló