Egyperces átkot és rontást hatástalanító mágiák



Szombaton, fogyó hold idején elvégezhető szertartások.Rontásűző citromvarázs: Szükséged lesz egy citromra, egy késre, néhány hajszáladra, egy fehér szalagra vagy fonalra és sóra. Ha megvannak a kellékek, akkor vágd ketté a citromot, majd szórd meg sóval mind a két felét.

Tedd a hajszálaidat az egyik félre, aztán illeszd össze a két felet és tekerd át a fehér szalaggal vagy a fonallal úgy, hogy legyen, ami tartja, miközben elmondod az alább varázsigét:

„Átok, rontás, bűbáj, bármi is legyen rajtam, tűnjön el a francba. Ahogy rohad ez a citrom, úgy tűnik el az én nyavalyám is! A nap szívja ki belőlem a mérget és tisztítsa meg testemet és lelkemet!”

Tedd ki minden nap a napfényre a citromot, amíg teljesen el nem szárad, rohad. Amikor ez megtörtént, akkor dobd ki.

Átokolvasztó varázs: Ha ezzel az egyperces mágiával szabadulnál meg az átoktól és a rontástól, akkor szükséged lesz egy fekete gyertyára, néhány hajszáladra, egy téged ábrázoló fényképre és mézre.

Ha megvannak a kellékek, akkor kend be mézzel a gyertyát, majd ragaszd rá a hajszálaidat. Ezután tedd a gyertyát a fényképedre. Gyújtsd meg a gyertyát és mondd el az alábbi varázsigét:

„Átok, átok, átok ver engem, de ma bizony leégetem, megszüntetem. Ahogy a viasz olvad, úgy tűnik el rólam, Isten tüze szüntesse be és reggelre tiszta legyek!”

Végül tűzbiztos körülmények között égesd végig a gyertyát az éjszaka. A legjobb az lenne, ha a viasz a fényképedre folyna.

Átoktörő varázs: Ha ezt az egyperces varázslatot szeretnéd elvégezni, akkor szükséged lesz egy fehér gyertyára, sós vízre és egy kis darab faágra, ami legyen mogyorófa, bodzafa, vagy csipkebogyó.

A szertartást kezdd azzal, hogy három napig együtt alszol a faággal úgy, hogy így szólsz minden este lefekvés előtt:

„Minden átok és rontás szálljon át ebbe a fába!”

Szombaton, fogyó hold idején gyújtsd meg a fehér gyertyát és fogd a kezedbe a fadarabot, amit márts bele a sós vízbe, aztán a kezeid között tartva mondd el az alábbi varázsigét:

„Gyengülj, haldokolj, pusztulj rólam átok. Épp itt az ideje, hogy valaki megtörje hatalmadat és ez a hatalom az angyalok segédkeze! Ahogy ketté roppansz, abban a pillanatban felszabadulok és véget ér a balsorsom!”

A varázsszavak után relaxálj, éld át a pillanatot, és amikor úgy érzed, hogy felkészültél, akkor törd ketté a faágat, aminek darabjait ásd el, vagy szórd el távol az otthonodtól!

Átokűző ceremónia: Készíts elő egy fekete gyertyát, hét tűt vagy szöget, néhány hajszáladat és egy kis tálka vizet. A szertartást kezdd azzal, hogy a fekete gyertyába szúrod a hét tűt vagy szöget, majd tekerd köré a hajszálaidat.

Ezután állítsd a kis tálka vízbe a gyertyát, amit gyújts meg, majd mondd el az alábbi varázsigét:

„Átok, ami rám szállt, legyen az enyészet martalékává. Az angyalok tisztító tüze égesse le rólam, és kíméljen meg attól, hogy a továbbiakban is szenvedjek vagy verjen a sors. Mikor a tűz találkozik a vízzel én ismét szabad leszek, de legkésőbb a hetedik napon csoda történik velem.”

A varázsszavak után égesd végig egy éjszaka alatt a gyertyát, aminek lángját a víz kioltja. Ha minden jól ment, akkor a következő napokban javulást kell érezned.

Rontásűző vízrituálé: Szükséged lesz egy fehér gyertyára, egy kis szenteltvízre és tömjén füstölőre. Ha előkészítetted a kellékeket, akkor öntsd a szenteltvizet a kád vízéhez fürdéskor, vagy egy lavórba.

Ezután gyújtsd meg a fehér gyertyát és füstölj tömjénnel. A legjobb az lenne, ha megfürödnél a vízben, de a célnak az is megfelel, ha csak a vízben állsz. A vízben fürödve, vagy állva, nézd a tükörképedet, és mondd el az alábbi varázsszavakat:

„Átok és rontás ül rajtam, de ma ennek véget vetek. Menj vissza oda, ahhoz akitől jöttél vagy ha ez nem lehetséges, oda, ahol senkinek sem ártasz, csak tőlem messzire, mert engem most már az Úr védelmez. Testemet és lelkemet a szenteltvíz járja át, tiszta vagyok, áldott vagyok, nem árthat nekem senki.” 

 

Végül fürödj meg a vízzel.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló