A szeptember angyalának legfontosabb tanácsai



Ezekre figyelj oda Uriel szerint az ősz első havában!Megteremtheted a lelki békédet: Uriel a béke és a félelmek legyőzésének angyala is, ezért azt tanácsolja, hogy teremtsd meg a lelki békédet szeptemberben! Ehhez bátran kérd a támogatását, ugyanis Uriel segíthet a félelmeid legyőzésében, a negatív érzelmek elűzésében és a lelki nyugalom megtalálásában.

Uriel képviseli a tiszta gondolkodást is, ami miatt segíthet felismerni, hogy mi miatt félsz és van-e egyáltalán okod aggódni, majd feloldja a félelmedet és segít a lelki békéd megteremtésében.

Fejleszd a pszichés képességeidet: Uriel azt javasolja, hogy szeptemberben foglalkozz a pszichés képességeid fejlesztésével! Ha szeretnéd tökéletesíteni a tisztánlátásodat, esetleg más képességeidet, akkor ehhez bátran kérd a hónap angyalának segítségét. Sőt, talán külön kérned sem kell, mert azt veszed észre, hogy maguktól is felerősödtek a pszichés képességeid, ezért megdöbbentően élénk álmokat vagy megérzéseket tapasztalsz az ősz első havában.

A tanulással kapcsolatos tervek támogatva vannak: Sokszor kérik Uriel segítségét azok, akik vizsgáznak vagy tanulnak, ugyanis ő a tanulmányok angyala is. Ebből következik, hogy ha szeptemberben elkezdesz egy iskolát vagy tanfolyamatot, vagy a gyereked tesz így, akkor bátran kérd az angyal segítségét!

Uriel támogatásával könnyebben fog menni a tanulást, valamint segít a sikeres vizsgában. Emellett akkor is számíthatsz a szeptember angyalára, ha úgy érzed, hogy tanulnál valamit, de nem tudod, hogy mit, mert segíthet erre rájönnöd.

Elégedheted a negativitást: Uriel azt tanácsolja, hogy égesd el a negatív érzelmeidet szeptemberben. Ha akarod, akkor nyugodtan kérd ehhez az angyal segítségét, ugyanis támogathat a rossz emlékek, negatív tulajdonságok és a sötét gondolatok elűzésében. Élj ezzel a segítséggel, és szabadulj meg a negativitástól az ősz első havában! Ugyanakkor nem kizárt, hogy mindez magától megy majd végbe benned, te pedig élvezheted a megkönnyebbülést és az elengedést.

Lásd meg az igazságot: Uriel tüze mindent megvilágít, különösen azt, amit rejtve szeretnénk tartani, ezért ha kéred, akkor szeptemberben megmutatja a valóságot, és mindent, amit az árnyékvilágban rejtegetnek előled.

Az ősz első havában mindenképpen meglátod az igazságot, ami elől ne is próbálj elmenekülni, mert csak még rosszabb lesz, ha most csukva tartod a szemedet! Bátran nézz szembe az igazsággal, még abban az esetben is, ha fáj és kellemetlen a számodra!

A megbocsátás és elengedés ideje jön: Abban is kérheted Uriel segítségét, hogy támogasson a megbocsátani való kérdések feloldásában és a neheztelés elengedésében, valamint isteni fénnyel alakítsa át a fájó emlékeket és adja vissza a lelki békédet. Uriel képes arra, hogy a legrosszabb csalódásaidat a legnagyobb áldásokká alakítsa az ősz első havában.

Vedd észre a neked szánt tanításokat: Uriel felhívja a figyelmedet arra, hogy ahogy az évnek minden hónapja, úgy a szeptember is új tanításokat tartogat a számodra. Ezek között lesznek kellemesek, de kellemetlen, ugyanakkor szükségszerű életleckék is. Igyekezzen az élet megtanítani bármire, te nézz szembe vele!

Az emberek képesek felismerni a leckéket, ám amikor valamelyik tanítás nem tetszik nekik, akkor megpróbálnak elmenekülni előle. Uriel arra kér, hogy te ne futamodj meg, hanem fogadd el a szeptemberi életleckéket, amelyek által sokkal gazdagabbá és jobbá alakíthatod az életedet az ősz első havában.

Használd a kreativitás tüzét: Uriel megadja neked a kreativitás tüzét szeptemberben, ezért elképesztően inspiráltnak érezheted magad az ősz első havában. Annak érdekében, hogy a kreativitásodat jól használd ki, figyelj oda a gondolataidra és ne ülj az ötleteiden, hanem bátran valósítsd meg azokat!

Uriel arra kér, hogy engedd a felszínre törni az kreatív éned szeptemberben, aminek időszakában csodás dolgokra leszel képes, ezért alkoss, teremts és oldd meg a problémáidat minél kreatívabban!

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló