Könnyű varázslatok, amelyekkel megszabadulhatsz az átoktól, rontástólSzertartások, amelyeket szombaton, fogyó hold idején vagy telihold napján végezhetsz el.Vissza a feladónak tükörvarázs: Ezzel a szertartással visszaküldheted az átkot annak, aki rád tette azt. Ha szeretnéd elvégezni ezt a szertartást, akkor készíts elő egy kis tükröt, egy fényképet vagy rajzot az illetőről, egy darab ónixot és egy kis fekete ürömöt.

Ha megvannak a kellékek, akkor a szertartást kezdd azzal, hogy az oltárodra teszed a tükröt, majd annak felületére szórj rá egy kevés fekete ürömöt. Ezután fogd a fényképet, vagy a rajzot, amit lefordítva helyezz a tükörre.

Ha ezzel kész vagy, akkor a tükörbe nézve mondd el az alábbi varázsigét:

„Nem láthatsz

Nem hallasz engem

nem akarsz engem

de te visszakapod, amit küldtél nekem,

csak annyira szenvedj tőle, amennyire én tettem,

és hagyj engem békén örökre.”

A varázsszavak után tedd az ónixot a képre, a legjobb, ha az illető fejére. Most mondd el újra a varázsigét, majd hagyd ott egész éjszakára a tárgyakat az oltáron. Másnap helyezd el egy biztonságos helyre a kellékeket, amiktől újhold első napján szabadulj meg!

A tűzszellemek megidézése: Ha szeretnéd megkérni a tűz szellemeit, hogy távolítsák el a rajtad lévő rontást, akkor szükséged lesz rozmaring olajra, papírra, tollra, 1 fehér gyertyára és egy tűzálló edényre.

Ha előkészítetted a kellékeket, akkor azzal kell kezdened a szertartást, hogy bekened olajjal a gyertyát, majd meggyújtod azt. Ezután írd rá a papírra a nevedet, a születési dátumodat és azt, hogy az összes akadály eltávolítva.

Ha ezzel kész vagy, akkor hajtsd össze háromszor a papírt, amit aztán égess el a gyertya lángjával úgy, hogy közben elmondod az alábbi varázsigét, amit ismételj el háromszor:

„Tűzlelkek és szalamandrák,

Segítsetek a küldetésemben,

Védjetek meg minden gonosz gondolattól,

Égessetek le rólam a rontást és rosszakaratot.”

A varázsszavak után szórd a szélbe a papír hamvait és égesd le a gyertyát!

Dobozba az átokkal: Ha ezzel a szertartással szeretnél megszabadulni az átoktól, akkor szükséged lesz egy kis fekete dobozra, fekete vagy sötét lila papírra, egy olyan kis személyes tárgyra, amely belefér a dobozba, de lehet akár néhány hajszálad is, tengeri sóra, fekete zsinegre és szilánkra egy törött üvegből.

Ha megvannak a kellékek, akkor kezdd azzal a szertartást, hogy doboz aljára szórod a sót, majd tegyél bele mindent, kivéve az üvegszilánkot. Ha ezzel kész vagy, akkor fogd a kezeid közé a dobozt, és mondd el az alábbi varázsigét:

„Ebben a dobozban,

Elhelyezem az átkomat,

Az összes testi és lelki betegségemet.

Nincs szükségem rá,

Távozz hát tőlem,

És maradj a doboz fogságában örökre.”

A varázsszavak után tedd a dobozra a fedelét, majd a zsinórral erősítsd a tetejére az üvegszilánkot, méghozzá úgy, hogy közben megismétled a varázsigét. Végül helyezd el a dobozt az otthonod ajtajának közelében egy hétre. A hetedik nap után ásd el a dobozt úgy, ahogy van!

Tartsd magad távol tőlem: Ha szeretnéd felszólítani a személyt és a negatív energiákat, hogy tartsák távol magukat tőled, akkor készíts elő egy darab kartonpapírt, egy hosszú darab fekete fonalat, fekete tollat és egy fehér gyertyát.

Ha megvannak a kellékek, akkor kezdd a szertartást azzal, hogy kivágsz egy ember alakot a kartonból, majd írd rá arra az illető nevét nagybetűkkel, vagy ha nincs konkrét személy, akkor csak azt, hogy „átok”, vagy „negatív energia”.

Ezután kántáld az alábbi varázsigét, miközben a fonallal teljesen betekered a kartonból kivágott ember alakot:

„Balra kötlek,

Jól megkötlek,

Lekötelezlek téged,

Hogy maradjon távol tőlem.

Megkötlek egy életre,

Lekötlek téged,

Bekötöm szádat és kezeidet,

Lekötöm minden erődet,

Hagyj engem békén egy életre.”

Egészen addig ismételd a varázsszavakat és folytasd a fonallal körbetekerést, amíg be nem feded teljesen a kartonembert. Amikor ez sikerült, akkor a végére köss három csomót. Ha ezzel kész vagy, akkor már csak annyi a dolgod, hogy minél előbb ásd el a kartonembert.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló