Egyszerű kívánságvarázslatok



Végezd el bármelyik szertartást, ha szeretnéd, hogy egy héten belül teljesüljön a kívánságod!Hétfő – Hold – álom, nőiesség, asztrál utazás, spiritualitás-spirituális képességek-harmadik szem (lila)

Kedd – Mars – szex-szexualitás-szenvedély (piros)

Szerda – Merkúr – bölcsesség-intellektualitás (lila/kék), gyógyítás (zöld), kreativitás (narancssárga)

Csütörtök – Jupiter – szerencse, anyagiak-bőség (zöld/arany)

Péntek – Vénusz – romantikus szerelem (rózsaszín), szeretet (rózsaszín), barátság (rózsaszín), szépség (rózsaszín), harmónia (zöld), igaz vagy vad, nagy szerelem (piros)

Szombat – Szaturnusz – védelem, elhárítás (kék/fekete)

Vasárnap – Nap – siker (zöld/arany), egészség (zöld), gyermekáldás (zöld/arany), vitalitás-erő (narancssárga) béke-nyugalom (fehér/zöld)

Csodatévő virág varázs: Szükséged lesz 1 kívánságodnak megfelelő színű gyertyára és 1 virágra (lehet több is, ha szeretnéd). Gyújtsd meg a gyertyát, majd fogd a kezedbe a virágot vagy virágokat és mondd el az alábbi varázsigét:

„Legyenek kegyesek hozzám az angyalok és az égiek, Krisztus hallgassa meg kérésemet és tegyen csodát az életemben. Felajánlom ezt a mesés virágot, hogy otthona éke legyen, és ha úgy ítéli jónak, egy héten belül tegyen csodát az éltemben.”

Menj el egy templomba vagy egy szent helyre, ahol helyezd el a virágot, közben hangosan kimondva a kívánságodat.

A kívánság érméje varázs: Szükséged lesz 1 kívánságodnak megfelelő színű gyertyára és 1 érmére (ha akarsz, akkor használhatsz többet is). Gyújtsd meg a gyertyát, majd fogd a kezedbe az érmét vagy érméket, és mondd el az alábbi varázsigét:

„Kezemben a fém, amely teljesíti a vágyat, legyen most belőle szerencsepénz. Kész vagyok megfizetni kívánságom árát, érkezzen meg egy héten belül, nem kívánok sem többet, sem pedig kevesebbet, minthogy: (itt fogalmazd meg a saját szavaiddal a kívánságodat).”

Most már csak annyit kell tenned, hogy add az érmét, érméket oda valakinek, akinek nagy szüksége van a pénzre.

A kívánság gyertyája: Elő kell készítened 1 kívánságodnak megfelelő színű gyertyát és babérleveleket. Kezdd azzal a szertartást, hogy belekarcolsz a gyertyában egy szót, ami kifejezi a vágyadat.

Formázz virágot a babérlevelekből, vagy Napot, majd tedd ennek közepére a gyertyát, amit aztán gyújts meg, és mondd el az alábbi varázsigét:

„Ég a gyertya ég, kívánságom egyre közelít. Napról-napról kevesebb lesz belőle, az én vágyam viszont annál inkább testet ölt, s mire letelne egy hét, már meg is valósult.”

Egy héten belül égesd le a gyertyát, majd az utolsó nap égesd el a babérleveleket.

A fekete macska szerencséje: Ha ezzel az egyperces kívánságvarázslattal szeretnéd elérni, hogy egy héten belül teljesüljön a vágyad, akkor szükséged lesz 1 kívánságodnak megfelelő színű gyertyára, 1 papírra és tollra, valamint némi fekete macskaszőrre.

Ez a szertartás hasonlít a hagyományos kívánságvarázslatra, de a mágikus erejű fekete macskaszőr hatásosabbá teszi. Kezdd a varázslatot azzal, hogy meggyújtod a gyertyát, majd írd le a papírra a kívánságodat.

Ezután fogd a fekete macskaszőrt, amit tekerj bele a papírba. Amikor ezzel is kész vagy, akkor égesd el az egészet a gyertya lángjával úgy, hogy közben így szólsz:

„A fekete macska hozza a szerencsét, nem telik el egészen egy hét, és kívánságom valóra válik.”

Szórd a szélbe a papírcsomag hamvait!

Egyszerű tojásvarázs: A legjobb, ha a szabadban végzed el a szertartást. Ha erre nincs lehetőséged, akkor otthon is megteheted, de akkor szükséged lesz egy cserépre és némi virágföldre. Emellett készíts elő 1 kívánságodnak megfelelő színű gyertyát, 1 tojást és 1 filctollat.

Gyújtsd meg a gyertyát, majd írd rá a tojásra egy szóval a kívánságodat. Ezután fogd a kezeid közé a tojást és mondd el az alábbi varázsigét:

„Az őstojás adott mindennek életet, az én vágyam is keljen életre. Egy héten belül történjék meg a lehetetlen, váljon valóra az én kívánságom.”

Már csak el kell ásnod a tojást, és végeztél is.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló