Pénzvarázslatok



Gyors és könnyű varázslatok telihold napjára, vagy csütörtökön, növőhold idejére.A gazdagság füstje varázs: Készíts elő 1 zöld gyertyát, 1 papírpénzt és 1 babérlevelet. Miután előkészítetted a kellékeket, kezdd azzal a szertartást, hogy meggyújtod a zöld gyertyát. Ezután fogd a babérlevelet, amire írd rá a „pénz” szót, vagy a pontos összeget, amelyet szeretnél megkapni.

Ha kész vagy, akkor tartsd az egyik kezedbe a papírpénzt, a másikba a babérlevelet, amit gyújts meg a gyertya lángjával, és füstöld meg vele a papírpénzt úgy, hogy közben elmondod az alábbi varázsigét:

„Babérlevél füstje, a gazdagság légköre, bevonom vele a pénzemet, hogy amit elköltök, annak százszorosa térjen vissza hozzám. A jólét illata száll a magasba, hamarosan pénz üti a markomat.”

Ha a „pénz” szó helyett konkrét pénzösszeget adtál meg, akkor a varázsige végén belefogalmazhatod, hogy pontosan mennyi pénzre vágysz. A varázsszavak után hagyd elégni a babérlevelet, és tedd a pénzt a gyertya alá, majd várd meg, hogy a gyertya teljesen leégjen. Amikor ez megtörtént, akkor a papírpénzt visszateheted a pénztárcádba.

Jólétteremtő zöldvarázslat: Ahhoz, hogy ezt a gyors és könnyű pénzvarázslatot elvégezd, szükséged lesz 1 zöld gyertyára, bazsalikomra, kaporra, rozmaringra, papírpénz(ek)re, aprókra és egy tálra. Miután előkészítetted a kellékeket, helyezd az aprót és a papírpénzt a tálba, majd hints rájuk annyi fűszernövényt, amennyit szeretnél.

Ha ezzel kész vagy, akkor gyújtsd meg a zöld gyertyát, majd mondd el az alábbi varázsigét:

„Bazsalikom, kapor, rozmaring, minden forint számít. Vándoroljon hozzám azonnal és haladéktalanul a szükséges pénz, sokszorozza meg azt, ami a tálban van, hogy meglegyen mindenem, amire vágyom.”

A varázsszavak után után égesd végig a gyertyát, aztán hagyd úgy az kellékeket éjszakára, ahogy vannak. Ha van kerted, akkor másnap ásd el ott a fűszernövényeket. Ha nincs, akkor az is megfelel a célnak, ha elültetted a lakásodban tartott egyik virág földjébe. A pénzt visszateheted a pénztárcádba.

Gazdagságinvitáló mákceremónia: Ha ezzel a gyors és könnyű pénzvarázslattal vonzanád be a bőséget, akkor szükséged lesz 1 zöld gyertyára, mákra, papírpénz(ek)re, apróra és egy tálra. Ha előkészítetted a kellékeket, akkor kezdd azzal a szertartást, hogy a tálba teszed a papírpénzt és az aprót, majd önts rá annyi mákot, hogy az teljesen befedje a pénzt.

Ezt követően fogd a zöld gyertyát, amibe karcold a „pénz” szót, majd állítsd a tálba, és gyújtsd meg. Ezután mondd el az alábbi varázsigét:

„Rám ragyog a bőség fénye, mákom van, mákom van. Azt a kevés pénzemet, amim van, most betakarja a mák és megsokszorozza. Legyen annyi ezresem, ahány mákszem van a tálban, mától fogva ne szenvedjek hiányt semmiből, legyen mindig mákom az életben, legyen mindig pénzem az erszényemben.”

A varázsszavak után már csak annyi a dolgod, hogy hagyd úgy a kellékeket, ahogy vannak, amíg a gyertya le nem égett! Másnap tedd vissza a pénzt a pénztárcádba, a mákot pedig szórd szét az otthonod körül, vagy ásd el a kertedben.

Bőséghozó fahéjrúd: Ehhez a varázslathoz készíts elő 1 zöld gyertyát, 1 vagy több fahéjrudat és papírpénzt (ez is lehet több). Ha megvannak a kellékek, akkor kezdd azzal a szertartást, hogy meggyújtod a zöld gyertyát, majd fogd a fahéjrudat, vagy fahéjrudakat, és rajzold rá(juk) a Fehu rúnát és írd rá(juk) a „pénz” szót.

Ha ezzel kész vagy, akkor tedd a pénzt az oltárodra, majd helyezd a pénzre a fahéjrudat és mondd el az alábbi varázsigét:

„A fahéj megsokszorozza pénzemet, amit most itt látok, csak egy töredéke lesz a vagyonomnak. Szemtelenül gazdag leszek, szemtelenül gazdag leszek, szemtelenül gazdag leszek, hiányt többé semmiből sem szenvedek, mert beáramlik a pénz az ajtómon holnaptól kezdve.”

A varázsszavak után már csak annyit kell tenned, hogy hagyd éjszakára a kellékeket úgy, ahogy vannak. Másnap elteheted őket, kivéve a fahéjrudat, amit tarts magadnál egy héten keresztül.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló