Egyszerű októberi kívánságvarázslatok



A választott kívánságvarázslatot bármelyik nap elvégezheted az ősz második havában, de ugyanezt megteheted a vágyadnak megfelelő napon is.Hétfő – álom, nőiesség, asztrálutazás, spiritualitás-spirituális képességek-harmadik szem (lila gyertya).

Kedd – szex-szexualitás-szenvedély (piros gyertya).

Szerda – bölcsesség-intellektualitás (lila/kék gyertya), gyógyítás (zöld gyertya), kreativitás (narancssárga gyertya).

Csütörtök – szerencse, anyagiak-bőség (zöld/arany gyertya).

Péntek – romantikus szerelem (rózsaszín gyertya), szeretet (rózsaszín gyertya), barátság (rózsaszín gyertya), szépség (rózsaszín gyertya), harmónia (zöld gyertya), igaz vagy vad, nagy szerelem (piros gyertya).

Szombat – védelem, elhárítás (kék/fekete gyertya).

Vasárnap – siker (zöld/arany gyertya), egészség (zöld gyertya), gyermekáldás (zöld/arany gyertya), vitalitás-erő (narancssárga gyertya) béke-nyugalom (fehér/zöld gyertya).

Pénztárca feltöltő ige: A szertartáshoz szükséged lesz 1 zöld gyertyára, a pénztárcádra és 1 darab babérlevélre. Miután előkészítetted a kellékeket, gyújtsd meg a gyertyát. Ha nincs arra lehetőséged, hogy a szabadban végezd el a szertartást, akkor tedd az ablakod közelébe a gyertyát. Ezután fogd a kezedbe pénztárcádat, majd a Hold irányába nyisd szét és mondd el az alábbi varázsigét:

„Holdanya, hónap elseje van.

Töltsd fel tárcámat annyi pénzzel,

hogy ne szenvedjen hiányt semmiből sem.

Költözzön be a bőség és a jólét az életemben,

Egész hónapban legyen meg mindenem.”

A varázsszavak után fogd a babérlevelet, amit helyezz a pénztárcádba, ahonnan ne vedd ki a hónap végéig. Október 31-én égesd el a babérlevelet.

Fahéjpor fújása: Készíts elő 1 marék fahéjport. Menj a házad, a munkahelyed, vagy az üzleted első ajtajához, ahol mondd el az alábbi varázsigét:

„Amikor ezt a fahéjat elfújom,

Beköltözik a jólét az otthonomba.

Az első naptól az utolsóig,

Bőség áramlik a házamba,

Egész hónapban meglesz mindenem, amire vágyok.”

A varázsszavak után kívülről befelé fújj egy marék fahéjport, miközben képzeled el, hogy a fahéj elhozza neked a vágyad. Ezután dörzsöld össze a kezeidet a fejed fölött, hogy rád is hulljon egy kevés fahéjpor. Ha ezt megtetted, akkor végeztél is.

Teremtőalma-varázs: Szükséged lesz 1 narancssárga gyertyára, 1 piros almára, 1 cetlire, 1 piros fonalra és ajándék a természet szellemeinek, ami lehet például pogácsa, sütemény, magvak, virág, stb..

A varázslatot kezdd a gyertya meggyújtásával, majd fogd a cetlit, amire írd le a kívánságod, aztán hajtsd ketté. Ha ezzel kész vagy, akkor szeld ketté az almát, és a két fél közé helyezd el a kettéhajtott cetlit úgy, hogy közben elmondod az alábbi varázsigét:

„Alma lelke, hozd el vágyaimat októberben. Teremtsd meg nekem, ami a papíron áll, még a hónapban teljesüljön vágyam.”

Kösd össze az alma két felét a piros fonallal, méghozzá úgy, hogy közben képzeld el, hogy valóra válik a kívánságod. Ezután legkésőbb másnap menj ki a szabadba, ahol egy csipkebokor, mogyorófa, vagy valamilyen más növény alá helyezd el az almát a természet szellemeinek szánt ajándékkal együtt, és mondd el az alábbi varázsigét:

„Tündérek és természet szellemei, fogadjátok szeretettel ajándékomat és ha nem látjátok akadályát, teljesítsétek kívánságomat. Köszönöm.”

Októberi rúna termés-varázs: Készíts elő 1 makkot vagy gesztenyét és 1 zöld vagy sárga gyertyát. Gyújtsd meg a gyertyát, majd rajzold a Gebo rúnát a választott termésre, amit aztán fogj a kezeid közé, és képzeld el a kívánságodat, ahogy valóra válik.

Most mondd el az alábbi varázsigét:

„Ősi istenek, e makkban/gesztenyében lakozó szellem, halljátok sóhajom, mert volna nekem egy kívánságom” (itt fogalmazd meg saját szavaiddal a kívánságodat) Hozza el nekem az október hónap kérésemet.”

A varázsszavak után ásd el a termést valahol az otthonod közelében. A legjobb az lenne, ha a szabadban temetnéd el, mégis ha ezt nem tudod megtenni, akkor az is elég ha az egyik virágod földjébe ásod el a termést.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló