Barbiel tanácsai segítenek bebiztosítani a szerencsét októberre



Igazi mázlistának érezheted magad, ha megfogadod a hónap angyalának tanácsait.Néha megéri a nehezebb utat választani: A rövid, egyszerű út kényelmesebb, de arra figyelmeztet, hogy ha azt választod, akkor könnyen megfoszthatod magad egy fontos élménytől, és nem tanulsz meg egy lényeges leckét.

Időnként érdemes próbára tenned magad, a tudásodat, még abban az esetben is, ha félsz. Hangozzék bármilyen különösen, akkor is igaz, hogy ez hozhatja meg a szerencsédet.

Hívd meg a változást az életedbe: Barbiel arra emlékeztet, hogy a Kelta Újév az újjászületést is elhozza, tehát érdemes most úgy tenned, mintha október vége egy mini újév lenne a számodra. Ennek érdekében tervezd meg a jövődet és használd a Vonzás Törvényét, méghozzá úgy, hogy gondolj minél többet a vágyadra, és bátran álmodozz!

Képzeld el a céljaidat annyiszor, ahányszor csak jól esik, sőt, élj úgy, mintha már el is érted volna azokat! Októberben bátran mondd el az Univerzumnak, hogy készen állsz befogadni minden jót, amit neked tartogat, beleértve a vágyaidat is!

Kérd az elhunytak áldását: Barbiel arra emlékeztet, hogy október végén tartják a Halloweent, a Mindenszenteket és a Halottak napját, ezért ebben az időszakban erősebb a szellemtevékenység. Mivel a szellemek keresik a kapcsolatot az élőkkel ebben az időszakban, ezért érdemes most áldást vagy segítséget kérned az elhunyt szeretteidtől.

Ők is képesek lehetnek arra, hogy elősegítsék a kívánságaid teljesülését, de ha azt nem is, akkor legalább erőt adhatnak, vagy jelet küldhetnek, hogy merre kellene indulnod, mit kellene tenned a célod érdekében.

Amit ma megtehetsz, ne halaszd holnapra: Barbiel azt tanácsolja, hogy októberben vedd komolyan ezt a mondást! Ez azért fontos, mert az ősz második havában úgy érezheted az egyre kevesebb napfény miatt, hogy le kell lassítanod, és szeretnél többet bezárkózni a négy fal közé.

Barbiel azonban arra unszol, hogy tedd meg, amit meg kell tenned! Végezd el a feladataidat! Fejezd be, amit elkezdtél! A hónap angyala erőt fog adni ahhoz, hogy a lehető legtöbbet hozd ki magadból és semmit se hagyj félbe októberben!

Gyakorold az őszinteséget: Barbiel arra ösztönöz, hogy légy bátrabb a kommunikációban! Októberben ne félj kimondani az érzéseidet, a véleményedet! Ezt tedd őszintén, viszont arra figyelj, hogy ne légy bántó! Tedd ezt meg akkor is, ha nem érzed kifizetődőnek, mert elhiheted, hogy érdemes őszintének lenned!

Már csak azért is, mert ez visz közelebb a vágyaid megvalósításához, vagy a problémád megoldásához, de akár a kapcsolataid is rendeződhetnek általa. Barbiel arra kér, hogy tiszteld magad annyira az ősz második havában, hogy bátran kiállsz a véleményed és az érzéseid mellett!

Merülj el a spiritualitásban: Az október nagyszerű időszak arra, hogy a spiritualitást tanulmányozd. Már néhány hét alatt sokat fejlődhetsz ezen a téren, úgyhogy bátran meditálj, jógázz és próbálj ki valami újat!

Emellett itt a remek alkalom, hogy fejleszd a spirituális képességeidet. Ha ezt megteszed, akkor azt veheted észre, hogy sokkal intenzívebb élményekben lesz részed, sőt, akár megvilágosodást is tapasztalhatsz az ősz második havában. Ehhez nyugodtan kérd Barbiel segítségét, mert ő támogathat abban, hogy aktiváld a tisztánérző képességeidet.

Küzdd le a félelmeidet és engedd el, amire nincs szükséged: Az október kiváló időszak arra, hogy leszámolj a félelmeiddel és legyőzd a démonaidat. Az ősz második hava a Skorpió időszaka, ráadásul 31-én ünneplik Samhaint, a Kelta Újévet, ezért ez egy remek időszak arra, hogy azzal foglalkozz, amitől szeretnél örökre megszabadulni.

Készülj úgy, mintha október végén tényleg vége lenne az évnek, és novemberben kezdődne az új esztendő! Engedd el mindazt, amire már egyáltalán nincs szükséged, tarts önvizsgálatot! Ha ahhoz van kedved, akkor rituálisan elégetheted a félelmeidet, aggályaidat, negatív tulajdonságaidat, méghozzá úgy, hogy azokat leírod egy papírra, majd azt elégeted.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló