Hogyan oldják a stresszt a csillagjegyek férfi képviselői!



Kire milyen feszültségkezelő módszer jellemző a horoszkóp szerint?Kos férfi: A Kos férfi általában beleveti magát a problémába, miközben reméli, hogy gyorsan túl lesz rajta. Habár a módszere hatékony lehet, mégis előfordul, hogy megoldás helyett ront a helyzeten.

Bika férfi: Esetében a tagadás az egyik leghatékonyabb módszer, amit senki sem csinál nála jobban. Hajlamos tudást sem venni arról, ami az orra előtt zajlik, ám nem tarthatja fenn ezt az állapotot az idők végezetéig.

Ikrek férfi: Imádja a társaságot és nagyon szeret beszélni az Ikrek férfi, ám attól stresszes lesz, ha a beszélgetés személyeskedővé válik, és inkább semmitmondó témákra vált, hogy elterelje a figyelmet a saját gondjairól, bizonytalanságáról.

Rák férfi: Úgy védekezik a támadások ellen, hogy a többiek tulajdonságát, ötletét veszi alapul, azokkal próbál azonosulni. De nem tudatosan. Ennek oka az, hogy a Rák érzékeny csillagjegy, ezért ahelyett, hogy szembenézne a saját problémáival, könnyebb neki tudattalanul elsajátítani egy másik személy jellemzőit.

Oroszlán férfi: Erős, elég magas önértékeléssel rendelkező személy az Oroszlán férfi, ám könnyen meginoghat. Amikor gyengeséget, félelmet érez, akkor próbál az erősségeire koncentrálni, ami által igyekszik újraépíteni az önbizalmát.

Ezzel a módszerrel el tudja terelni a figyelmét az érzékeny pontjáról, ráadásul még hencegni is hajlamos, hogy azzal leplezze a bizonytalanságát. Ha stresszes helyzetbe kerül, akkor az Oroszlán férfi képes arra, hogy kellő odafigyeléssel, tudatosan cselekedjen, ami követendő példává teszi.

Szűz férfi: Különösebben nem érzelmes típus a Szűz férfi, ezért amikor stresszhelyzetbe kerül, akkor tárgyilagosan, hideg fejjel áll hozzá a problémához, amitől így próbálja elszigetelni magát. Ehhez tartozik hozzá például az, hogy olyan témákról kezd beszélgetni, amelyekben intelligensnek és magabiztosnak mutathatja magát, de értelmetlen szakzsargonra is válthat, ezzel ellökve magától a másik felet.

Mérleg férfi: Érzelemmentesen próbálja megoldani a stresszes helyzeteket a Mérleg férfi. Az ő módszere az is, hogy ahelyett, hogy szembenézne a döntése következményével, levonná belőle a negatív következtetéseket, inkább elferdíti a valóságot, kétségbe vonja a tényeket, amiket a saját nézőpontja alapján formál át.

Skorpió férfi: Valószínű, hogy senki sem tud jobban hazudni a Skorpió férfinál, aki be is veti ezt a képességét, ha stresszes helyzetbe kerül, ugyanis gond nélkül hazudik a környezetének, és persze saját magának is. Ezt a módszert leginkább azért veti be, hogy így elkerülje a kritikát és az érzelmi káoszt.

Ironikus, hogy egyébként a Skorpió szívből gyűlöli a hazudozókat. Ugyanakkor ahogy a Bika és az Oroszlán, úgy a Skorpió férfi is olyan akaratos és makacs, hogy amiatt képtelen szembenézni az igazsággal.

Nyilas férfi: Általában nem veszi komolyan a problémákat, a stresszt, de néha még saját magát sem a Nyilas férfi, ugyanis ő képtelen arra, hogy sokáig üljön egy-egy problémán. Jellemző rá, hogy humorral győzi le az akadályokat, jókat nevet azon, ami korábban felbosszantotta, és egyszerűen továbblép. Ezt jól teszi, mert a humor egy rendkívül érett feszültségkezelő módszer.

Bak férfi: A saját negatív érzéseit, tulajdonságait vetíti ki másokra a Bak férfi, aki kritikusan, támadóan lép fel az emberekkel szemben a kellemetlen helyzetekben ahelyett, hogy önkritikát gyakorolna.

Vízöntő férfi: Ha sérelem éri, félelem keríti hatalmába, akkor önkéntelenül azonosul a környezetével. Ilyenkor sajátjának tekinti a sikeresebb, általa jobbnak tartott emberek nézeteit, és akaratlanul is felveszi azok tulajdonságait, miközben elfeledkezik a saját problémáiról.

Halak férfi: A legérzékenyebb csillagjegy a Halak, aminek férfi képviselője elég szokatlan módon próbálja kezelni a stresszhelyzeteket. Ez azt jelenti, hogy érett, felnőtt problémamegoldás helyett gyerekesen reagál, hogy ezzel elkerülje az általa utált konfliktusokat.

(Forrás: nlc.hu)

Ajánló

Ajánló