Ilyen sors vár rád a születésed éve alapján!Keresd ki a hozzád tartozó számot az alábbi táblázatból a neked szóló elemzésért!1. élet: Könnyen esel depresszióba, igényled, hogy odafigyeljenek rád és a szerelemre is szükséged van. A sorsod alapján szerényen élsz. A munkádat csendben tudod elvégezni, mert ez kell ahhoz, hogy a lehető legpontosabban eltervezz mindent.

2. élet: Hajlamos vagy a krónikus fáradtságra, energiahiányra, a bőrrel, hajjal és bélrendszerrel kapcsolatos megbetegedésekre. A természettel, mezőgazdasággal, nyilvános szerepléssel vagy az emberekkel kapcsolatos munka lenne számodra a legideálisabb hivatás.

3. élet: Örök fiatal, optimista, aktív, szervezkedő, független, élénk társadalmi életet élő, beszélgetni imádó személy vagy. Fizikailag igazán erős vagy, viszont mentálisan akadhatnak kisebb problémáid, és könnyen rászokhatsz a káros szenvedélyekre. A pénzedre nem tudsz vigyázni, ugyanis hajlamos vagy gyorsan elkölteni, és sok adósságot halmozol fel.

Hozzád olyan munka illik, amely során kreatív eszközökkel fejezheted ki önmagad, ezért érdemes lenne tanári, zenész, írói vagy művészeti karriert választanod.

4. élet: Ami nem érdekel, arra alig fordítasz energiát. Az egészség terén hajlamos vagy légzőszervi és bélrendszeri problémákra és a vírusos betegségekre. Nehezen alakítasz ki tartós kapcsolatokat, így családot is későn alapítasz. A sorsod alapján hozzád az a munka illik, amelynek köze van az a kommunikációhoz, az emberi kapcsolatokhoz és a rendezvényszervezéshez.

5. élet: Bár a környezeted erős és ösztönző személynek tart, mégis mások támogatására szorulsz, amikor elveszted a motivációdat és semmi sem érdekel. Könnyen a függővé válhatsz, így például a szerencsejáték is rabul ejthet. A munkahelyeden vezető beosztást tölthetsz be, az emberek felnéznek rád, viszont erősen kell figyelned arra, hogy ne veszítsd el az egyensúlyod!

Az egészség terén hajlamos vagy a bélrendszeri és daganatos betegségekre, illetve a magas vérnyomásra. A sorsod szerint 42 éves korodban teljesedsz ki a legjobban.

6. élet: Túl sokat vársz el magadtól és másokról. A sorsod szerint 40 évesen teljesedhetsz ki a legjobban. Emellett fáradhatatlanul keresed az élet értelmét és állandóan vágysz a fejlődésre. Az egészség terén hajlamos vagy a lázzal, fejfájással és magas vérnyomással kapcsolatos betegségekre. A szerveid közül a tüdőd, a szíved és a csontrendszered lehet gyenge.

A szerelemben jellemző rád, hogy dominálni szeretnél a kapcsolatodban, és imádsz hódítani. A munka terén a menedzsment, jogász, pap és tanár hivatásokra születtél.

7. élet: Mivel a kommunikáció az erősséged, ezért könnyen befolyásolsz másokat a szép szavaiddal. Amikor azt tapasztalod, hogy valaki nem figyel rád, akkor nagyon mérges leszel, és mindig kiharcolod magadnak, hogy te kerülj a figyelem középpontjába.

A sorsod szerint 40 éves korod után teljesedhetsz ki a legjobban, ugyanis akkor kezdődik számodra a boldog élet. A kitartás nem az erősséged, ezért rengeteg kudarc érhet az életed során. Az egészség terén a gyomrodra, a vesédre és a nemi szervedre kell a legjobban vigyáznod.

A szerelemi életedben mindenképpen meg akarod találni életed párját. Maga a szerelem szabaddá tesz, viszont csak a legmegfelelőbb társ mellett tudsz igazán kiteljesedni.

8. élet: Ha valakinek a véleménye nem egyezik a tiéddel, akkor azzal azzal az emberrel biztos, hogy nem barátkozol. Az egészség terén főleg hát- és vállfájdalmaid lehetnek, de az érelmeszesedésre, az idegproblémákra és krónikus székrekedésre is hajlamos lehetsz. A pénz rendkívül fontos a számodra, és mindig jól átgondolod, hogy mibe fektess be.

9. élet: Nagyon sokat vársz el önmagadtól és másoktól is, éppen ezért nagyon csalódottá tesz, ha nem sikerül elérned a vágyott szintet. Az egészség terén hajlamos vagy az idegrendszeri problémákra, álmatlanságra, szív- és szemproblémákra. A munka esetében íróként, színészként, diplomataként vagy művészként érhetnéd el a legnagyobb eredményeket.

(Forrás: tudasfaja.com)

Ajánló

Ajánló