Neked mit üzen a benned élő boszorkány?



Válassz egyet a Boszorkány Tarot alábbi lapjai közül, ha kíváncsi vagy a neked szóló üzenetre!1. A Főpapnő: Benned egy ősi boszorkány él, és azt üzeni, hogy rendelkezel minden képességgel, amire ahhoz van szükség, hogy jó boszorkány légy. Bármi is a tehetséged, azzal nem kérkedsz, ugyanis sokkal szívesebben tevékenykedsz a háttérben.

Jól teszed, ha a boszorkányok útját járod, folytatod a képességeid kamatoztatását és még több tudást szerzel, mert a mágiával nemcsak a saját, hanem mások életét is boldogabbá varázsolhatod.

2. Kelyhek Királynője: Benned egy boszorkánykirálynő él, aki azt üzeni, hogy szeretne uralkodni, de nem rossz értelemben, ugyanis inkább valaki szíve felett, mivel társas típus vagy. Akkor bontakozik ki a szépséged, a hatalmad és a ragyogásod, amikor megtaláltad életed szerelmét, ezért a benned rejlő boszorkány arra kér, hogy keresd a párodat, aki mellett kibontakozhatsz, betöltheted az uralkodói szerepet, mert a társad úgy bánna veled, min egy királynővel/királlyal.

Számodra különösen fontos, hogy a kapcsolatod tele legyen szeretettel, gyengédséggel és törődéssel. Ha párt keresel, akkor a benned élő boszorkány azt tanácsolja, hogy próbáld meg mágiával bevonzani a szerelmet.

Ha viszont úgy választottad ezt a lapot, hogy már van párod, és úgy látod jónak, akkor mágiával is erősítheted a kapcsolatodat, hogy spirituálisan is kötődjetek a kedveseddel, de csakis a társad beleegyezésével!

3. Kardok Királynője: Benned egy harcosboszorkány rejlik, és azt üzeni neked, hogy nagy szükséged van arra az életedben, hogy meglegyenek a céljaid, a terveid, amelyeket követhetsz és megvalósíthatsz.

Arra vágysz, hogy legyen értelme az életednek. Igényled a feladatot és az küldetést, mert ettől érzed magad fontosnak. Te akkor élhetsz békében és harmóniában magaddal, ha megtalálod és teljesíted az életcélodat, ezért a benned élő harcosboszorkány arra kér, hogy hallgass a szívedre, bátran segíts másoknak, cselekedj önzetlenül, jótékonykodj, vagy vegyél részt önkéntes programokban!

Arra figyelmeztet a benned rejlő boszorkány, hogy a hatalmadat csak akkor gyakorolod, amikor erre teljesen biztos, hogy szükség van! Soha ne feledd, hogy nem mentheted meg az egész világot, és nem kizárt, hogy nem is vágyik erre mindenki!

4. Érmék Királynője: Benned egy szerencseboszorkány él, aki vágyik a sikerre és az elismerésre. Amellett, hogy szeretnél jólétben élni és ragyogó eredményeket elérni a karrieredben, még meg is tudod teremteni ezeket.

Szerencsés alkat vagy, amire neked is rá kell jönnöd és észre kell venned. Te rendelkezel mindennel, ami a célod eléréséhez szükséges, hiszen a szerencse mellett megvan benned a kitartás, a bátorság, a tehetség, az ész és a jó üzleti érzék is.

Mindened meg van, ami kell, úgyhogy csak használnod kellene a képességeidet, ezért higgy magadban jobban, mert a saját szerencséd kovácsa, avagy boszorkánya vagy!

5. Az Uralkodónő: Benned egy boszorkányanya rejlik, aki azt üzeni neked, hogy az életednek akkor lesz számodra igazán értelme, ha családot alapítasz, gyermekeid születnek, akiket szerethetsz és felnevelhetsz.

Te erre születtél, valamint arra, hogy megoszd a spirituális tudásodat a gyermekeiddel, akik nagyon bölcsen és áldottan fognak felcseperedni. Ha azonban úgy ítéled meg, hogy ez még messze van, vagy már rég túl vagy a gyerekvállaláson, akkor a környezetednek lehet szüksége anyai/apai szeretetre, útmutatásra, amit tőled megkaphatnak. Természetesen ezt ne osztogasd erőszakosan!

6. Botok Királynője: Benned rejlő vándorboszorkány azt üzeni neked, hogy menj tovább! Ez az oka annak, ha sokszor költözködsz a nagyvilágban, ugyanis bizonyos időszakonként újabb élményekre és kalandokra vágysz.

Imádsz utazni és élni, ezeket az érzéseket pedig nem szabad elnyomnod magadban! Ahogy a lehetőségeid engedik, bátran utazz a világban és keresd a kalandokat! A te lelked csak akkor nyugodhat meg és lehet egyensúlyba, ha engedsz ezeknek a vágyaidnak.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló