Tudd meg, hogy mivel akadályozod a boldogságodat! (1. rész)A csillagjegyed alapján kiderül, hogy mivel gáncsolod el magad.Kos: A türelmetlenségeddel akadályozod magad a céljaid elérésében és a boldogságodban. Képtelen vagy kivárni a dolgokat, és általában mindent azonnal akarsz, sőt, még arra is képes vagy, hogy erőszakold, mert neked csak az eredmény számít. A saját érdekedben adj időt magadnak, másoknak és a sorsnak, mert biztos, hogy minden beteljesül, amikor itt az ideje. Ne csak a „nagy” dolgoknak örülj, hanem az élet apró ajándékainak!

Bika: Úgy akarod birtokolni a sikert, az elismerést és a boldogságot, mintha azt bezárhatnád egy rejtett széfbe, hogy senki se vehesse el tőled. Sokkal jobban járnál, ha ahelyett, hogy csak meg akarod szerezni ezeket, hogy meglegyenek, inkább arra törekednél, hogy megéld őket.

Azzal is akadályozod magad, hogy mindent szívvel-lélekkel csinálsz, és azt hiszed, hogy ugyanakkora örömben és sikerben lesz részed, mint amennyit beletettél az adott dologba, de ebben tévedsz.

Ikrek: Folyton meg akarsz érteni mindent, keresed az ok-okozati összefüggéseket és gyakran kombinálsz, aminek eredményeként már olyasmit is belelátsz a dolgokba, ami ott sincs. Annak érdekében, hogy ezen változtass, meg kell tanulnod uralkodni a gondolataidon és többet kell cselekedned, ugyanis a sok tervezés kicsit sem visz közelebb a vágyaid megvalósításához.

A másik dolog, amivel akadályozod magad az, hogy általában félsz közelebbi kapcsolatba kerülni másokkal, mert nem akarsz csalódni, megbántódni és gyengévé válni. Ez az oka annak, hogy rendszeresen felszínes vagy másokkal.

Jobb, ha tudod, hogy az állandó védekezéseddel rengeteg jó dologról is lemaradsz, nem csak a rosszról! Ha szeretnél boldog lenni és elérnéd a céljaidat, akkor mindenképpen merned kell közelebb kerülni az emberekhez.

Rák: A túlzott családcentrikusságoddal akadályozod magad a céljaid elérésében és a boldogságban, ugyanis képes vagy feladni ezeket azért, hogy a szeretteidnek és másoknak mindenük, beleértve az ő boldogságukat is, meglegyen. Ha ennyire feladod minden álmodat másokért, akkor biztos, hogy nem leszel boldog.

A másik dolog, amivel elgáncsolod magad, a túlzott önbizalomhiány, és az abból fakadó félénkség és kishitűség, ezért muszáj megtanulnod bízni magadban, valamint meg kell becsülnöd a tehetségedet, a személyedet, vagyis mindent, ami vagy. Ha képes vagy hinni magadban, akkor bármit elérhetsz, amire csak vágysz!

A harmadik dolog, amivel akadályozod magad, a naivitás, ugyanis általában csak jót feltételezel másokról, ezért teljesen összetörsz, ha rájössz, hogy kihasználtak, becsaptak.

Oroszlán: A büszkeséged az, amivel a leginkább akadályozod magad a céljaid elérésében és a boldogságban. Képtelen vagy megadni magad a vitákban, másnak igazat adni, mert folyton te akarsz lenni a jobb és a győztes. Ugyanezért nem fogadsz el segítséget sem, hiszen mindent egyedül akarsz megcsinálni.

A csökönyösségeddel és a makacsságoddal is vágod magad alatt a fát. Ha megérted, hogy győzelem nélkül is lehetsz boldog, hogy nincs semmi rossz a segítség elfogadásában, akkor mindent el fogsz érni, amire vágysz és végre boldog leszel.

Szűz: A maximalizmusoddal akadályozod a céljaid elérését és a boldogságodat. Ebből következik, hogy nehéz neked megfelelni vagy jót tenni veled. Így nehezen tehet boldoggá bárki, sőt, még saját magadat sem tudod boldoggá tenni. Ha valami nem passzol, nem tökéletes, az számodra rossz, szemétre való, teljes csalódás.

A saját érdekedben jól tennéd, ha visszavennél a szélsőséges megnyilvánulásokból és lejjebb tennéd a lécet! Saját magaddal szemben is kíméletlen kritikát fogalmazol meg, ha nem értél el valamit, vagy nem sikerült valami.

Ideje változtatnod ezen a vasszigoron, és végre meg kellene értened, hogy te is csak ember vagy. Olykor hibázni kell ahhoz, hogy legközelebb jobbat alkoss, jobb dolog történjen. A tökéletlenségre szükség van ahhoz, hogy legyen elég motivációd arra, hogy fejlődj, hogy célokat érj el!

(Forrás: varosikurir.hu)

Ajánló

Ajánló