Tudd meg, hogy mivel akadályozod a boldogságodat! (2. rész)A csillagjegyed alapján kiderül, hogy mivel gáncsolod el magad.Mérleg: Tisztában vagy azzal, hogy tehetséges, okos, szép, képzett vagy, ám amikor eljön a nagy pillanat, akkor inkább visszavonulót fújsz, ezzel megfosztva magad a boldogságtól, a vágyad megvalósításától. Ilyenkor sokkal jobb lenne, ha jobban bíznál magadban és merész döntést hoznál.

A másik dolog, amivel elgáncsolod magad, a naivitás, ugyanis jellemző rád, hogy a legjobbat feltételezed másokról, ami miatt sokan átvernek.

Skorpió: A csillagjegyed alapján azzal akadályozod magad a céljaid elérésében és a boldogságban, hogy túl sok mérget nyelsz le. Nem vagy egy magadból kikelős fajta, ugyanis inkább csendben elraktározol magadban mindent, ami miatt tele vagy elfojtott agresszióval, ami stresszt és rossz érzést generál benned, ezért ennek muszáj véget vetned!

Amíg így mérgezed magad, addig nem leszel boldog és a céljaidat sem fogod elérni, hiszen kimerülsz, erőtlennek érzed magad és gyakran egyszerűen megunod a küzdelmet. Amikor pedig váratlanul kitörsz, és megbántasz másokat, akkor sokáig bűntudatot érzel.

Mindebből az következik, hogy muszáj megtanulnod megfelelő időben és módon kifejezned az érzéseidet és a gondolataidat.

Nyilas: Elég összetett, hogy mivel akadályozod a boldogságodat és a céljaid elérését. Az előbbi estében ugyan vágysz a törődésre, a szerelemre, de mégis kiráz a hideg a gondolattól, hogy elveszted a szabadságodat. Ez az oka annak, hogy világos határokat és szabályokat hozol meg, amit nem fogad el mindenki. Ugyanakkor a magány gondolata is megijeszt. Könnyen lehet, hogy nagyobb kompromisszumkészségre lenne szükség a részedről.

Amivel a céljaid elérését akadályozod, az a felelőtlenség. Időnként olyan nagy az önbizalmad, hogy egyszerűen félvállról veszed a dolgokat, vagy észre sem veszed a hibát. Emellett azzal is elgáncsolhatod magad, hogy sokat álmodozol, keveset cselekszel. Ebben segíthetne, ha kicsit leszállnál a földre, megkomolyodnál és konkrét lépéseket tennél.

Bak: Bak jegyűként tisztában vagy az élet lényegével, annak menetével, ezért az, amivel akadályozod a céljaid elérését és a boldogságodat, nem más, mint a saját határaid feszegetése. Annak érdekében, hogy ezen változtass, légy bátrabb, vesd bele magad a mély vízbe, ahol rengeteg olyan dolgot megtapasztalhatsz, ami még erősebbé tesz. Nem szabad elbújnod azért, mert tudod, hogy mi várna rád, mert ez nem megoldás!

Vízöntő: Azzal akadályozod a céljaid elérését és a boldogságodat, ahogy szuperhősnek képzeled magad. Vízöntőként folyton meg akarsz menteni mindent és mindenkit, ezért szinte megszállottként keresed a bajt, hogy mikor villanthatod meg a hősiességedet.

Ezzel megfosztod magad attól, hogy saját magaddal foglalkozz. Igaz, hogy szép dolog arról ábrándozni, hogy feláldozod magad mások boldogságáért, de ez nem a valóság. Emellett arra is hajlamos vagy, hogy csak álmodozol a vágyaidról, de nem teszel semmit a megvalósításukért.

Azzal a sok szabállyal is elgáncsolod magad, amit saját magaddal és a környezeteddel szemben állítasz fel. Tanuld meg, hogy nem akar mindenki betörni, vagy korlátozni a szabadságodban! Ha lazábban, spontánabbul élsz, és nem próbálsz mindenkit befolyásolni, akkor sokkal sikeresebb és boldogabb leszel.

Halak: Azzal akadályozod a céljaid elérését és a boldogságodat, hogy túl sokat gondolkodsz, amihez nagyon sok érzelem társul, ezért ezzel hajlamos vagy belekergetni magad a boldogtalanságba, a depresszióba.

Ha nem az ok-okozati összefüggések hajszolásával gáncsolod el magad, akkor a túl nagy szíved és a rengeteg érzelmed blokkol, ugyanis képes vagy magadra venni a környezeted, sőt, az egész világ fájdalmát. A saját érdekedben, szokj le arról, hogy mindent túlagyalsz, túl érzel!

Ne merülj el túlságosan a részletekben! Erősítsd meg a lelked és tanuld meg praktikusan, úgymond egy mozdulattal, lezárni a dolgokat és továbblépni, mert akkor sokkal boldogabb és sikeresebb lesz az életed!

(Forrás: varosikurir.hu)

Ajánló

Ajánló