Vágyteljesítő boszorkányüvegek



Készítsd el a kívánságodnak megfelelő boszorkányüveget, növőhold idején!A boszorkányüveg elkészítését azzal kell kezdened, hogy kikeresed az alábbi táblázatból a vágyadnak megfelelő napot:

Hétfő – álom, nőiesség, asztrálutazás, spiritualitás-spirituális képességek-harmadik szem (lila).

Kedd – szex-szexualitás-szenvedély (piros).

Szerda – bölcsesség-intellektualitás (lila/kék), gyógyítás (zöld), kreativitás (narancssárga).

Csütörtök – szerencse, anyagiak-bőség (zöld/arany).

Péntek – romantikus szerelem (rózsaszín), szeretet (rózsaszín), barátság (rózsaszín), szépség (rózsaszín), harmónia (zöld), igaz vagy vad, nagy szerelem (piros).

Szombat – védelem, elhárítás (kék/fekete).

Vasárnap – siker (zöld/arany), egészség (zöld), gyermekáldás (zöld/arany), vitalitás-erő (narancssárga) béke-nyugalom (fehér/zöld).

Áldás a párra üveg: Ha párkapcsolatban élsz, akkor ezzel a boszorkányüveggel sokkal szorosabbá, jobbá és szenvedélyesebbé teheted a kapcsolatodat. Ahhoz, hogy el tudd készíteni a boszorkányüveget, szükséged lesz 1 üvegre, piros gyertyára, egy-egy hajszálra tőled és a párodtól, egy-egy körömdarabra tőled és a párodtól, kis rózsakvarcra, mézre, rózsaszirmokra, gránátalmamagokra és édesgyökérre.

Gyújtsd meg a gyertyát, és tedd az üvegbe az összes alapanyagot, majd zárd le az üveg tetejét. Ezután képzeld el, hogy milyen nagy boldogságban éltek a kedveseddel, akivel rendkívül szenvedélyes a kapcsolatotok.

Ha erre sikerült elég erősen rákoncentrálnod, akkor már csak el kell mondanod az alábbi varázsigét:

„Alma, méz, édesgyökér legyen a mi kapcsolatunk is ilyen édes és kéjes. Ragadjunk hát össze egy életre szerelemben és szenvedélyben, tarts ki mellettem és én kitartom melletted, kapcsolatunk tüze sose hunyjon ki lelkünkben.”

Teljesüljön a kívánságom üveg: Ha ezt a boszorkányüveget készíted el, akkor szükséged lesz 1 üres üvegre, 1 narancsszínű gyertyára, 1 kis citrinre, 1 kis napkőre, papírra, tollra, babérlevélre, csillagánizsra, szerecsendióra, majorannára és rozmaringra.

Ha megvannak a kellékek, akkor gyújtsd meg gyertyát, majd írd le a papírra a kívánságodat, aztán tedd bele az üvegbe az összes alapanyaggal együtt. Ha ezzel kész vagy, akkor mondd el az alábbi varázsigét:

„Az Univerzum kincseit rejtettem ebbe az üvegbe, hogy segítsenek vágyaimat megteremteni. Kívánom, hogy (itt mondd el a kívánságodat). Elmondtam hát az igét, szándékom útra kelt, a világegyetem is fogjon össze értem, valósuljon meg a kívánságom.”

A varázsszavak után zárd le az üveget, amit aztán helyezz el a lakásod központi helyén.

Védelem üveg: Ahhoz, hogy ezt a boszorkányüveget elkészítsd, szükséged lesz 1 üvegre,1 kék gyertyára, 1 kis darab hegyi kristályra, füstölő hamujára, tojáshéjra, levendulára, tengeri sóra, fokhagymára, szegfűszegre és zsályára.

Ha megvannak a kellékek, akkor gyújtsd meg a gyertyát, aztán tedd az alapanyagokat az üvegbe, majd zárd le a tetejét. Ha ezzel kész vagy, akkor képzeld el, hogy nem történhet veled semmi baj, mert védelem alatt állsz.

Amikor úgy érzed, hogy ezt sikerült elég erősen elképzelned, akkor már csak annyit kell tenned, hogy elmondod az alábbi varázsigét:

„Só, hagyma és tojáshéj, baj engem nem ér. Védelem alatt áll testem és lelkem, sem halandó, sem túlvilági lény ártó szándéka nem érhet a közelembe. Áldott vagyok.”

A jósálmok üvege: Ahhoz, hogy ezt a boszorkányüveget elkészítsd, szükséged lesz 1 üres üvegre, 1 lila gyertyára, 1 kis darab holdkőre, vízre, macskamentára, fekete ürömre és levendulára. Ha megvannak a kellékek, akkor töltsd fel a vizet a hold energiájával a választott napon.

Ezután gyújtsd meg a gyertyát, és tedd a kellékeket az üvegbe, majd mondd el az alábbi varázsigét:

„A Hold fénye megvilágítja a titkokat, ahogy az én álmaimat. Kapjak az éjszaka tiszta képet a jövőmről, hadd lássam azt, amit látnom kell és amire kíváncsi vagyok.”

A varázsszavak után zárd le az üveget, amit végül helyezz az ágyad alá, vagy az éjjeli szekrényedre.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló