Tudd meg, hogy milyen viszonyt ápolsz a világgal és önmagaddal!Az általad választott kép alapján megkapod a neked szóló elemzést!1. Tapasztalt és agyafúrt: Azt árulja el a személyiségedről a döntésed, hogy nagyon jól tudod, hogy hogyan kaphatod meg az élettől mindazt, amit akarsz, méghozzá úgy, hogy azért ne kelljen megerőltetned magad.

Az is jellemző rád, hogy semmit sem veszel túl komolyan az életben, de mindenre nyitott vagy, és próbálsz mindig higgad, nyugodt maradni. Az élethez és a világhoz való hozzáállás a kíváncsiság jellemző.

Esetedben minden nap egy új kaland. Az idődet egyedül te osztod be, és a szabályok esetében is csak a sajátjaidat követed, ezért az életed biztos, hogy úgy fog alakulni, ahogyan alakítod.

2. Színes személyiség: Azt árulja el rólad a döntésed, hogy örökmozgó, dinamikus és vibráló személyiséggel megáldott ember vagy, aki akaratlanul is nyomot hagy a világban. Emellett az is jellemző rád, hogy imádod a folyamatos nyüzsgést, ezért nem viselnek meg a változások. Te nagyon fontosnak érzed a személyes fejlődésedet. Imádsz új dolgokat tanulni, viszont nincs semmi, amihez görcsösen ragaszkodnál.

Az általad választott kép alapján pörgősen állsz hozzá az életedhez és a világhoz. A nagy energikusságod miatt néha túlpörögsz, és addig mész, amíg össze nem esel a kimerültségtől.

3. Idealista: Azt árulja el a személyiségedről a döntésed, hogy megvan a saját furcsa elgondolásod a világról, és nem túlzás kijelenteni, hogy teljesen más síkon mozogsz, mint a legtöbb ember. Téged érdekel az ezotéria, és szívesen töltöd az idődet azokkal, akik nem „úsznak az árral”, hanem mernek eltérni a szokványostól.

Az általad választott kép alapján nagystílűen állsz hozzá a világhoz és az életedhez, méghozzá azért, mert nem szeretsz a részletekkel foglalkozni. A kisstílű dolgokról még beszélgetni sem vagy hajlandó, mert csak arra koncentrálsz, ami igazán fontos a számodra.

4. Öntudatos: Azt árulja el rólad a döntsed, hogy befelé forduló, önelemző személyiséggel megáldott ember vagy. Erősen hiszel abban, hogy az életben az a legfontosabb, hogy hű maradj önmagadhoz.

Az általad választott kép alapján az is jellemző rád, hogy jó erős falat építesz magad köré, méghozzá azért, mert tudod, hogy anélkül elég sebezhető vagy. Az élethez és a világhoz becsülettel, őszinteséggel, tisztelettel állsz hozzá.

Tisztában vagy azzal, hogy hogyan fejezd ki az igazadat. Mindemellett jól értesz az iróniához, mivel a komoly oldalad mellett van egy vicces is.

5. Intuitív: Azt árulja el a személyiségedről a választásod, hogy nagyon jó a hatodik érzéked. Te soha nem akarod megérteni a világot, mert úgy érzed, hogy felesleges erőfeszítés lenne, hiszen a megértés, felismerés magától következik be.

Az általad választott kép alapján az is jellemző rád, hogy egészen addig érzékenynek mutatod magad, amíg nem kell megvédened magad a fájdalomtól és a szenvedéstől. Amikor ez a fordulópont bekövetkezik, akkor határozottan kiállsz önmagad és a véleményed mellett.

Az élethez és a világhoz való hozzáállásodra az a jellemző, hogy időnként nyomaszt, ezért szükséged van egy állandó menedékre, de ezt leszámítva önzetlenül és jószívűen viszonyulsz hozzá. Szeretnél segíteni a körülötted élőkön, ám sajnos, sokszor kihasználnak.

6. Szerény és visszafogott: Azt árulja el rólad a választásod, hogy remek csapatjátékosként szeretnél értékes tagja lenni a közös munkának. Számodra nem jelent nehézséget a kompromisszumkötés, ahogy a kemény munka sem ijeszt meg, ha ez kell ahhoz, hogy rendesen elvégezd a feladatadat.

Az általad választott lap arra is utal, hogy utálod a konfliktushelyzeteket, vitákat és a konfrontációt, mert nagyon kényelmetlenül érzed magad ezekben szituációkban. Amikor elkerülhetetlen, hogy egy vita közepébe csöppenj, akkor próbálod felvenni a békebíró szerepét, méghozzá azért, mert nem akarsz te lenni a szenvedő alany.

Remek megfigyelő vagy, harmóniába élsz a környezeteddel, amibe próbálsz beleolvadni, mert nem szeretnél összeütközni a többiekkel.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló