Mire számíthatsz a közeljövőben?Ha kíváncsi vagy, hogy mi jöhet el hamarosan az életedbe, akkor válassz egyet az alább lapok közül a neked szóló jóslatért!1. Ellenség tart feléd: Ha úgy érezted, hogy az összes lap közül az elsőt kell választanod, akkor az ellenséged eljövetelére számíthatsz a közeljövőben. Bár ennek a hírnek senki sem örülne, mégis legalább megkaptad a figyelmeztetést, így van időd felkészülni!

Az általad választott lap szerint nem kizárt, hogy a munkahelyeden jelenik meg ez az ellenség, mert valaki keresztbe próbál tenni neked, esetleg valaki vissza akar élni a bizalmaddal. Szerencsére egy kis odafigyeléssel elkerülheted, hogy a jóslat valóra váljon, ezért légy óvatos az új ismeretségekkel, és mostantól figyelj jobban a munkahelyeden!

2. Egy kis betegeskedés: Ha arra az elhatározásra jutottál, hogy a második lapot választod, akkor egy kis betegeskedésre számíthatsz a közeljövőben. Ennek oka lehet az, hogy nem figyelsz oda eléggé a testi és lelki egészségedre, ezért az égiek kényszerpihenőre fognak küldeni. Hangozzék ez bármilyen furcsán, mégis igaz, hogy ők így próbálnak megvédeni a nagyobb bajtól.

Mivel ez még csak jóslat, ezért még van időd elkerülni, hogy megvalósuljon. Annak érdekében, hogy elkerüljön a kisebb betegség, tégy meg mindent a testi és lelki egészségedért, figyelj oda a szükségleteidre!

Ha viszont már érzed annak jelét, hogy valami nincs rendben az egészségeddel, akkor minél előbb keresd fel az orvosodat és tégy meg mindent annak érdekében, hogy ne kényszerülj ágynyugalomra!

3. Ünnepnapra kell készülnöd: Ha a harmadik lapra esett a választásod, akkor hamarosan ünnepnap érkezik az életedbe. Valószínűleg ez nem naptári ünnep lesz, és nem is a születésnapod, ugyanis inkább arról lesz szó, hogy egy kiemelkedően jó dolog fog történni, ami olyan lesz, mint egy valóra vált álom, és nem történik minden nap. Hamarosan ki fog derülni, hogy mi lesz az, amit ünnepelni fogsz.

4. Közelgő házasságkötés: Ha úgy érezted, hogy a negyedik laphoz tartozó jóslat szól neked, akkor hamarosan esküvőd lesz. Amennyiben itt még nem tartsz a pároddal, akkor lehet, hogy az eljegyzés történik meg a közeljövőben.

Ha párkeresőként választottad ezt a lapot, akkor értelmezd úgy a jóslatot, hogy hamarosan megtaláld életed szerelmét, aki nem fogja sokáig halogatni az esküvő szóba hozását. Ami biztos, hogy a családi állapotodtól függetlenül, boldog, szerető, elkötelezett kapcsolatban lesz részed a közeljövőben.

5. Új élet születik: Ha a megérzésedre hallgatva az ötödik lapot választottad, akkor egy új élet születésére számíthatsz a közeljövőben. Ez aligha ér meglepetésként, ha úgy választottad ezt a lapot, hogy te magad, vagy az egyik rokonod gyermeket vár. Ha azonban nincs ilyesmiről információd, akkor hamarosan ilyen jellegű hírt kaphatsz.

6. Érkezik a herceg/hercegnő: Ha a belső hangodra hallgatva a hatodik lapot választottad, akkor az új párod eljövetelére számíthatsz a közeljövőben. Ha úgy választottad ezt a lapot, hogy párt keresel, akkor minden bizonnyal örülsz, hogy más közeledik életed szerelme.

Viszont azért neked is tenned kell, hogy egymásra találjatok, ezért teremts lehetőséget az ismerkedésre! Bátran randevúzz, menj el otthonról, de ne görcsölj rá a párkeresésre, mert biztos, hogy anélkül is rád fog találni életed szerelme!

7. Baljós események közelegnek: A az utolsó lap alapján baljós eseményekre számíthatsz a közeljövőben, ám ettől nem kell kétségbeesned, mert nem biztos, hogy valami drasztikus történik, hiszen baljós esemény lehet például az is, hogy olyan szerencsétlenség ér, ami talán anyagi kárt okoz.

Az is lehet, hogy elhagysz egy számodra fontos dolgot, vagy reggel belerúgsz a küszöbbe, és egész nap sajogni fog a lábad. Remélhetőleg csak egy napra fog szólni a balszerencse, amit akár tisztító rituáléval, vagy egy védelmező amulett segítségével el is kerülhetsz.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló