Az őrangyalod adventi üzeneteMegérkezett az adventi angyalhoroszkóp!Kos: Azt üzeni neked az őrangyalod az adventi várakozás idejére, hogy az élet maga a változás, körforgások sorozata. Most eljön számodra az újjászületés időszaka, ami jelentheti például azt, hogy új terveket találsz ki, hogy régi álmokat valósítasz meg, vagy új kapcsolatot kezdesz, esetleg mélyítesz el. Az őrangyalod szerint örömteli időszak veszi kezdetét számodra november 27-én.

Bika: Az őrangyalod neked szóló üzenete szerint a lelked és a szellemed össze tud kapcsolódni a benned rejlő tudással az adventi időszakban, és abban segít, hogy megértsd az angyalok által az intuíciódon keresztül érkező üzeneteket és jeleket.

Ikrek: Azt üzeni neked az őrangyalod, hogy fedezd fel a mindennapok csodáit az adventi időszakban. Ha ez magadtól nem megy, akkor bátran kérd ehhez az őrangyalod segítségét! Ne feledd, hogy az élet múló eseményeinek ünneplésével hálát adsz, ezért nagyon fontos, hogy a kis és nagy dolgoknak is hangsúlyt adj. Az őrangyalod azt tanácsolja, hogy készülj sok gondoskodással és szeretettel az idei karácsonyra!

Rák: Azt üzeni neked az őrangyalod, hogy lelki békét kapsz tőle az adventi időszakban. Ezekben a hetekben olyan leszel, mint egy tiszta vizű, sima tükrű tó, ezért megnyugtató lesz a társaságodban lenni. Az adventi várakozás során jó tervek és döntések érnek meg benned, méghozzá lehet, hogy szavak nélkül, csak érzések szintjén.

Oroszlán: Azt üzeni neked az őrangyalod az adventi időszakra, hogy gondolkozz szabadon, és vegyél számításba minden lehetőséget! Ha ezekben a hetekben döntened kell, akkor az eszed helyett a szívedre hallgass, és azt válaszd, amitől a legtöbb örömöt kapod! Emellett azt is üzeni az őrangyalod, hogy boldogságot és megkönnyebbülést kapsz tőle az idei karácsonyra.

Szűz: Azt üzeni neked az őrangyalod az adventi időszakra, hogy látja, hogy milyen mély elkötelezettséggel állsz hozzá a feladataidhoz. Ez olyan belső fényt ad neked, ami még a téli sötétséget is képes beragyogni. Az őrangyalod szerint csodálatos advent időszakkal ajándékoznak meg az égiek.

Mérleg: Azt üzeni neked az őrangyalod az adventi időszakra, hogy az égiek fénnyel töltik fel a lelkedet a karácsony közeledtével, és különleges felismerésekben lesz részed a következő hetekben. Ezek a spirituális élmények és benyomások olyan változásokat indítanak el benned, aminek eredményeként igazán boldog leszel.

Skorpió: Azt üzeni neked az őrangyalod, hogy az adventi időszakban légy kedves önmagadhoz, szeresd és gyakran dicsérd magad, mert ezt megérdemled, hiszen rengeteg jót tettél másokkal. Az őrangyalod lelki békével ajándékoz meg, és arra kér, hogy bízz meg magadban és másokban is az adventi várakozás idején!

Nyilas: Azt üzeni az őrangyalod, hogy az adventi időszakban kapcsolódj össze a belső erőforrásaiddal, a lelked központjával, ugyanis onnan tudsz erőt meríteni, illetve onnan árad a gyógyító erőd a szeretteid felé, akiknek így segíthetsz, hogy meglássák a fényt a sötétségben.

Bak: Azt üzeni neked az őrangyalod az adventi időszakra, hogy ha úgy érzed, hogy az előtted álló út sötét, akkor próbálj úgy tájékozódni, ahogyan homályos helyen tennéd. Nyugodtan kérd meg az angyalokat arra hogy világítsák meg előtted az ösvényt, mert akkor meg fogod látni, hogy mindent elrendeznek körülötted. Szenteste tele lesz hálával a szíved.

Vízöntő: Azt üzeni neked az őrangyalod az adventi időszakra, hogy az öröm könnyeddé tesz, vagyis ha tele vagy örömmel, akkor minden helyzetben meglátod a jót. Az őrangyalod szerint az öröm jegyében fog telni számodra a karácsony, méghozzá azért, hogy minél többet adhass magadból azoknak, akiket a legjobban szeretsz.

Halak: Azt üzeni neked az őrangyalod az adventi időszakra, hogy minden lépésednél számíthatsz rá, és arra, hogy utat mutat neked, úgyhogy te csak hallgass a megérzéseidre! Emellett egy különleges jelre is számíthatsz tőle, ezzel pedig igazán boldoggá fog tenni.

(Forrás: astronet.hu)

Ajánló

Ajánló