Ilyen AHA élmény vár rád a jövő héten!



A megérzésedre hallgatva, válassz egy lapot az Univerzum neked szóló üzenetéért!

Ha szeretnéd tudni, hogy az Univerzum szerint milyen AHA élmény vár rád a következő napokban, akkor csak válassz egy lapot az alábbiak közül a neked szóló üzenetért!1. AHA – Benne vagyok: Ha az első lap mellett döntöttél, akkor az Univerzum azt üzeni, hogy a héten valamire rá fogsz bólintani, így például megbocsátasz, belemész, hogy valami úgy legyen, ahogy a másik szeretné, hajlandó leszel elmenni valahova, ahova hívnak, igent mondasz egy kalandra, szórakozásra, vagy arra, hogy továbblépj valakivel, esetleg magasabb szintre emeled a kapcsolatodat.

Ugyanakkor elfogadhatod valaki segítségét is. Ami biztos, hogy most felesleges azon gondolkodnod, hogy mi lesz az, amibe belemész, mert csak figyelj, ugyanis hamarosan megtörténik és alaposan meglep.

2. AHA – És most mi lesz: A második lap alapján egy elképesztő dologban lesz részed a héten. Ez jelentheti azt, hogy például előléptetnek a munkahelyeden, vagy úgy alakul, hogy költöznöd kell, de az sem kizárt, hogy házassági ajánlatot kapsz, esetleg váratlan gyermekáldás következik be.

Az Univerzum nem árulja el, hogy pontosan mi lesz ez az AHA élmény, de az biztos, hogy szokatlan, váratlan dolog lesz, ami lehet kellemes, de kellemetlen is, és elsőre nem is tudod, hogy mit kezdj vele.


Először elbizonytalanodsz és rengeteg kérdést teszel fel. Ha szükségét érzed, akkor bátran kérj segítséget, és semmiféleképpen se kapkodj!

3. AHA – Ez igaz: Ha arra az elhatározásra jutottál, hogy a harmadik lapot választod, akkor azt üzeni neked az Univerzum, hogy egy fontos felismerést teszel a héten. Ez az AHA élmény olyasmi lesz, ami megváltoztatja a véleményedet, a gondolkodásmódodat.

Valószínűleg belátod, hogy másnak van igaza, vagy minimum tisztábban fogsz látni egy helyzetet, amelyet eddig nem ment. Ugyanakkor az sem kizárt, hogy egy személlyel kapcsolatban változik meg a nézőpontod. Összességébe tehát azt lehet mondani, hogy a héten leesik a tantusz és megértesz valamit, amit eddig nem értettél.

4. AHA- Épp erre vágytam: Ha úgy érezted, hogy az összes lap közül a negyediket kell választanod, akkor azt üzeni neked az Univerzum, hogy teljesül egy kicsi vagy nagy vágyad a héten.

Lehet, hogy összejön egy randevú azzal a személlyel, aki felkeltette az érdeklődésedet, vagy megkapod azt a tárgyat, amit régóta kinéztél, de az is lehet, hogy az egyik szeretted valóra váltja a titkos kívánságodat, netalántán valaki olyasmit tesz vagy mond, ami sokat jelent neked a napokban. Bárhogy is lesz, az biztos, hogy el fogsz ámulni azon, hogy valóra vált egy álmod.

5. AHA – Nem is tudom, mit mondjak: Ha az ötödik lapot választottad, akkor az Univerzum szerint az lesz a heted AHA élménye, hogy valaki olyasmit mond neked, amire elsőre nem is tudsz mit reagálni.

Itt lehet szó arról, hogy valaki bevallja az irántad táplált érzéseit, esetleg egy kínos titkot oszt meg veled. Tehát valami olyasmit tudhatsz meg, amire egyáltalán nem vagy felkészülve. Ha úgy érzed, hogy egyáltalán nem tudod, hogy mit mondj, vagy tégy, akkor nyugodtan kérj időt, mert ezzel elkerülöd, hogy döbbent zavarodban olyasmit tégy, vagy mondj, amit aztán megbánnál.

6. AHA – Már mindent értek: Ha az utolsó lapra esett a választásod, akkor az Univerzum azt üzeni neked, hogy egy kérdést illetően megvilágosodsz a héten. Előfordulhat, hogy a megérzésed, vagy az égiek súgják meg neked ezt a választ, éppen ezért figyelj az intuíciódra, az álmaidra és arra, hogy mit mondanak a környezetedben a napokban!


Most érdemes meghallgatnod mások véleményét, gondolatait. Ha keresed a választ valamire, ha nem, a héten olyan AHA élményben lesz részed, ami komoly felismerést hoz.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló