Így nyűgözheted le a főnöködet a csillagjegye alapján!



Hogyan vágódhatsz be a horoszkóp szerint?Kos: Ha le akarod nyűgözni a Kos főnöködet, akkor ne akard elhallgatni a problémákat! Légy a tettek embere, mert te leszel az első, aki az eszébe jut az előléptetéskor!

Bika: Ha szeretnél jó pontokat szerezni a Bika főnöködnél, akkor légy felkészülve minden helyzetre, mert ő utálja, ha improvizálnia kell ahhoz, hogy egy problémát megoldjon.

Ikrek: Ha szeretnéd lenyűgözni az Ikrek főnöködet, akkor légy mindig jól informált, terjedjen ki a figyelmed mindenre, és oldd meg okosan a konfliktushelyzeteket is!

Rák: Ha szeretnéd lenyűgözni a Rák főnöködet, akkor ne csak a munkádat végezd el, hanem vedd ki a részed a közösségi programokból is, valamint tégy olyasmit, amivel kellemesebbé teszed a hétköznapokat a kollégád számára, és érdeklődj azok iránt, akikkel együtt dolgozol!

Oroszlán: Ha a főnököd csillagjegye Oroszlán, akkor róla tudnod kell, hogy számára rendkívül fontos a dominancia, és hajlamos a hiúságra, ami miatt sokszor olyanokkal veszi körül magát, akik hízelegnek neki.

Neked azonban nem kell ezt tenned annak érdekében, hogy lenyűgözd. Ugyanis nála inkább azzal szerezhetsz jó pontokat, ha a diplomáciai érzékedet bevetve tanácsolsz neki egy-két építőjellegű dolgot, ugyanis így nem sérted meg az egóját. Ha sikerül elérned azt, hogy úgy érezze, hogy a segítségeddel még sikeresebb, méghozzá anélkül, hogy legyőzöttnek érezné magát, akkor mindig maga mellett akar majd tudni téged.

Szűz: Ha a főnököd csillagjegye Szűz, akkor neki lételeme az alaposság és rendezettség, ezért őt a pontos táblázatokkal, dokumentációval, átlátható kimutatásokkal, tehát alapos papírmunkával tudod lenyűgözni. Ha rendszeresen késel, elfelejted a határidőket, akkor azzal biztos, hogy leírod magad a Szűz főnököd előtt.

Ha viszont ennek ellenkezője jellemző rád, és például 15 perccel korábban beérsz a munkahelyedre, hogy előkészítsd az aznapi tennivalókat, és már felkészülten kezdesz neki a munkának, akkor biztos, hogy elnyered a Szűz főnököd tetszését.

Mérleg: Ha a főnököd csillagjegye Mérleg, akkor neki lételeme a mosolygás, boldogság, és a harmónia, ezért utál konfliktusba keveredni, és azt sem szereti, ha feszült körülötte a légkör. Ebből következik, hogy azzal nyűgözheted le a Mérleg főnöködet, ha átveszed tőle a problémás ügyeket. Például válaszold meg a panaszleveleket, intézd el a kellemetlen telefonokat helyette! Azzal biztos, hogy bevágódsz a Mérleg főnöködnél, ha leveszed a válláról azt a terhet, hogy neki kell foglalkoznia a konfliktusokkal.

Skorpió: Sok idődbe fog telni, hogy elnyerd a bizalmát. Ezt az időt töltsd azzal, hogy mindig állj a rendelkezésére, ha szüksége van rád, de ne légy tolakodó, mert az megijeszti, akkor pedig támadni fog! Emellett a Skorpió főnök érzései nagyon mélyek, ami miatt a cég minden ügyét a szívén viseli, ezért lássa rajtad, hogy lojális vagy a munkahelyedhez!

Nyilas: Nincs könnyű dolgod, ha a főnököd csillagjegye Nyilas, ugyanis ő utálja a kötöttségeket, viszont imádja a minőséget és a luxust, ezért ha le akarod nyűgözni, akkor úgy kell kiváló munkát végezned, hogy közben nem vagy földhöz ragadt!

Bak: A hatékonyság rendkívül fontos a számára, ezért ha le akarod nyűgözni, akkor légy őszinte, egyenes, kitartó, és végezz szívós munkát! Emellett légy precíz, valamint nagyon figyelj a részletekre!

Vízöntő: A Vízöntő főnök biztos, hogy nagyra fog becsülni, ha eléred, hogy gördülékenyen és szakszerűen menjen a munka. Ha mindemellett még vidám is vagy, akkor biztos, hogy nyert ügyed lesz, mivel a Vízöntő főnök nem szereti a karót nyelt, citromba harapott embereket.

Halak: Azzal nyűgözheted le, hogy igazi csapatjátékosként viselkedsz, és a sajátjaid céljaidnál fontosabbnak tartod a cég előrébb jutását. Fontos, hogy ne próbálj ígéretek kiimádkozni belőle, mert akkor, halhoz illően, kisiklik a kezedből. Tégy úgy, mint egy jó horgász, és várd ki, amíg a Halak főnök dönt úgy, hogy ideje megjutalmaznia téged.

(Forrás: varosikurir.hu)

Ajánló

Ajánló