Mikulás-napi kívánságvarázslatok



Végezd el ezeket a szertartásokat december 5-én, ha szeretnéd, hogy a vágyad teljesüljön 6-án!Ha azt szeretnéd, hogy a Mikulás azt hozza neked ajándékba, hogy teljesíti a kívánságodat, akkor végezd el az alábbi három varázslat bármelyikét december 5-én késő este, vagy éjfél után!

Elvarázsolt csokoládé varázs: Ha ezzel a gyors és könnyű varázslattal szeretnéd elérni, hogy valóra váljon a kívánságod december 6-án, akkor szükséged lesz 6 piros gyertyára és 1 csokoládéra.

Ha megvannak a kellékek, akkor kezdd a szertartást azzal, hogy körbe rakod a gyertyákat, amiket aztán gyújts meg, majd fogd a kezedbe a csokoládét és mondd el az alábbi varázsigét:

„Ahogy ez csokoládé mosolyt csal valakinek az arcára, úgy jöjjön az enyémre, amikor teljesül a vágyam. Szent Miklós áldja meg az édesességet és hozza el nekem a kívánságomat.”

A varázsszavak után fogalmazd meg hangosan a kívánságodat, amit aztán képzelj el. Amikor úgy érzed, hogy sikerült teljesen feltöltened a csokoládét, akkor helyezd azt a gyertyakör közepére, és hagyd ott éjszakára. Ezt úgy tedd, hogy a csokoládé ne olvadjon meg reggelre, ugyanis másnap meg kell ajándékoznod vele valakit.

Áldozati ajándék Szent Miklósnak: Ahhoz, hogy ezt a gyors és könnyű kívánságvarázslatot el tudd végezni, szükséged lesz 6 piros gyertyára, egy pár cipőre, tejre, süteményre és egy olyan dologra, ami szimbolizálja a vágyadat.

Ha előkészítetted a kellékeket, akkor kezdd a varázslatot azzal, hogy meggyújtod a gyertyákat, majd fogd a cipőt, amibe tedd bele a vágyadat jelképező tárgyat. Ha bőségre vágysz, akkor gabonát, mákot vagy pénzt. Ha gyermekáldásra, akkor almát vagy narancsot. Ha szerelemre, akkor szívet vagy rózsát.

Ha nincs ötleted, hogy mivel szimbolizálhatnád a kívánságodat, akkor a célnak az is megfelel, ha csak felírod egy darab papírra a vágyadat, és azt csúsztatod a cipőbe. Ha ezzel kész vagy, akkor fogd meg az egy pár cipőnek legalább az egyik felét, és mondd el az alábbi varázsigét:

„Hallom már a száncsengőt, a rénszarvasok suhogását, Szent Miklós közelít felém, zsákja tele van minden jóval. Jöjjön el hozzám, mert várok rá, a kedves, öreg Télapóra és áldja meg cipőmet, hogy elvezessen vágyam tárgyához.”

A varázsszavak után helyezd el a Szent Miklósnak szánt tejet és a süteményt az oltárodon, aminek környékén hagyd ott a cipődet is, amit másnap felvehetsz.
 

Szent Miklós-napi gyertya: Ha úgy döntöttél, hogy ezt a Miklós-napi kívánságvarázslatot végzed el, akkor készíts elő 1 piros gyertyát és szenteltvizet.

Ha megvannak a kellékek, akkor kezdd azzal a szertartást, hogy egyetlen szóval belekarcolod a kívánságodat a gyertyába, amibe egy keresztet is karcolj. Ha ezzel kész vagy, akkor mártsd bele a szenteltvízbe a gyertyát, amit aztán gyújts meg, és mondd el az alábbi varázsigét:

„Szent Miklós neve legyen áldott, ki a gyermekekre vigyáz és teljesíti kívánságukat. Az én lelkemben is ott rejlik a gyermek, ezért hozzád fohászkodom csodatévő Szent Miklós, hogy látogass meg az éjjel és teljesítsd a vágyamat!”

A varázsszavak után fogalmazd meg a saját szavaiddal a kívánságodat. Végül égesd végig a gyertyát az éjszaka, méghozzá biztonságos körülmények között!

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló