Szellemek, démonok, idegenek követhettek el gyilkosságot, emberrablást



Bűncselekmények, amelyek elkövetésével természetfeletti lényeket vádoltak meg.A földönkívüliek rabolták el a pilótanőt: Az összeesküvés-elméletek egyike szerint Amelia Earhart és a Fred Noonan a Nikumaroro szigeten landolt, majd ott haltak meg, vagy talán a japánok ejtették foglyul őket. Egy másik elmélet már azt gyanítja, hogy valójában földönkívüliek rabolták el Earhartot és dobták be egy féregjáratba, ugyanazon a napon, amelyen a Howland-szigeten kellett volna landolnia.

Özvegy nő szelleme gyilkolt meg két férfit: Azt követően keresték fel az ijedt helyiek a település médiumát, hogy két férfi álmában meghalt a thaiföldi Nakhon Ratchasima Phimai negyedben található Tambon Dong Yai faluban 2018 júniusában. A helyiek azt akarták, hogy a médium végezzen szellemidézést, hogy így tudják meg, hogy miért haltak meg az áldozatok.

Állítólag a szeánszon egy özvegy szellemét sikerült megidézni. A szellem közölte, hogy összesen négy férfit készül megölni a faluban, és mivel kettővel már végzett, így még kettő hátra van. A fenyegetés után a falusiak közül sokan azzal próbálták megvédeni magukat, hogy vörös pólót, ingeket akasztottak ki az otthonuk elé, hogy azzal tartsák távol a szellemet, míg mások arra hívták fel a szellem figyelmét, hogy a házukban nem élnek férfiak, csak háziállatok.

Végül a kiakasztott vörös ruhák után egyik férfi sem halt meg úgy, ahogy a másik kettő.

A Nagyláb rabolhatta el a rávadászó tinédzsert: 1967-ben jelentek meg címlapon a Gimlin-felvételek, amiket a szakértők hamisítványnak, vagy egyszerűen csak nevetségesnek tartanak, mégis azóta az Egyesült Államokban többen is jelentették, hogy látták a Nagylábat.

1987-ben egy ilyen történet tragédiával végződött, ugyanis abban az esetben a 16 éves Theresa Ann Bier úgy döntött, hogy ahelyett, hogy iskolába menne, inkább megkeresi a Nagylábat a kaliforniai Sierra Nevada-hegységben. Vele tartott a 43 éves Russell Welch, majd később a férfi egyedül tért vissza a vadászatból.

A lány eltűnésének bejelentése után, a rendőrség kihallgatta Welchet, aki azt állította, hogy június 2-án látta utoljára Biert, akivel üldözőbe vették Nagylábot, ugyans összetalálkoztak vele. A férfi szerint a lény rabolta el a tinédzsert.

Később Welch többször is megváltoztatta a történetét, amit újabb részletekkel egészített ki, ám a rendőrség egy szavát sem hitte el. A férfit letartóztatták június 11-én, ám el kellett engedniük, mert nem találtak ellene szóló bizonyítékot. Biert a mai napig nem találták meg.

Sellő vitte el a gyereket: Amikor 2013 decemberében a barátaival ment focizni a 12 éves Siyabonga Masango, akkor úgy döntött, hogy úszik egyet a dél-afrikai Mpumalanga város Sabie folyó mellékágában, ugyanis nagyon meleg volt.

A helyszín közelében autót mosó személy elmondta, hogy látta, hogy valami a vízbe húzza a gyereket, akinek a segítségére sietett, de már nem találta meg. A hivatásos búvárok két hétig keresték a fiút, de nem jártak sikerrel, azért végül arra az álláspontra jutottak, hogy egy krokodil támadhatta meg.

Masango családja azonban nem fogadta el ezt a magyarázatot, ugyanis szerintük a sellők rabolták el a kisfiút, akit időben „elengednek”, hogy iskolába mehessen. Annak érdekében, hogy ez valójában megtörténjen, szertartásokat is elvégeztek, de a fiú soha többé nem került elő, és máig nem derült ki, hogy mi történt vele.

Démoni megszállás miatti gyilkosság: 2016-ban Aljar Swartz bevallotta, hogy meggyilkolta és lefejezte a 15 éves Lee Adamst, majd a fejet a Dél-Afrikában található Fokváros egyik házának udvarán ásta el.

A tárgyalás után, amikor a szakemberek is megállapították, hogy a gyilkos beszámítható, Swartz ügyvédje azzal állt elő, hogy a védencét megszállta egy démon, ezért végezzenek ördögűzést a cellája előtt, ahol az ítéletét várta.

A bíróság szerint Swartz azért ölte meg Adamst, hogy a fejét eladja egy sangomának, aki gyógynövényekkel, orvoslással, jóslással és tanácsadással foglalkozik. A vádlott 22 év börtönt kapott.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló