Könnyű és gyors kívánságmágiák Yule napjára



Teremtsd meg a vágyad december 21-én!Dobozvarázslat: Szükséged lesz 8 narancssárga gyertyára, 1 dobozra, 8 db piros szalagra vagy fonalra, 8 db cetlire,1 tollra és tömjénfüstölőre.

Minden cetlire írd le egy-egy kívánságodat. Ha szeretnéd, akkor a vágyadhoz illő szimbólumot is rajzolhatsz hozzá. Ugyanígy karcold a 8 gyertyába egyesével a kívánságaidat és ha akarod, akkor az azokhoz tartozó jelképeket.

Kösd össze piros szalaggal vagy fonallal a cetliket, aztán helyezd el mindet a dobozba. Ha ezzel is kész vagy, akkor fogd a kezedbe a dobozt és mondd el az alábbi varázsigét:

„Ez a nap a fényé és a szereteté, mert megszületett a csodatévő napisten. Yule-nap alkalmából történjen hát csoda, teljesüljön minden kívánságom, ami itt a dobozban van.”

Vegyél ki egy összetekercselt kívánságot, és égesd el annak a gyertyának a lángjával, amelyhez a vágyad tartozik, méghozzá úgy, közben mondd ki hangosan, hogy mi a kívánságod, valamint képzeld el, hogy megvalósul.

Ha elégetted a cetlit, akkor kész is vagy. Másnap ugyanígy égesd el a következő cetlit. A következő napokban figyelj arra, hogy a gyertyák leégjenek!

Süteményvarázslat: Készíts elő 3 fehér gyertyát, süteményt, bort/tejet, fahéjrudakat, narancskarikákat, borókabogyót, fenyőleveleket, mákot, papírt és tollat.

Gyújtsd meg a három gyertyát, majd írd le a papírra a vágyadat, aztán helyezd a tálba. Erre tedd rá a narancskarikákat, a fahéjat, a mákot, a borókabogyókat és a fenyőleveleket.

Mondd el az alábbi varázsigét:

„Örömteli ez a nap, mert a téli napforduló, Yule ünnepe van. Boldog karácsonyt kívánok a kis istennek, jó egészséget, örömöt és boldogságot. Fogadja szeretettel felajánlásomat és adjon életet kívánságaimnak, ha úgy látja, én megérdemlem az ajándékot.”

Hagyd a kelléket az oltárodon másnap reggelig, amikor is ásd el az otthonod közelében a süteményt és az italt. A többi kelléket hagyd a tálban december végéig.

Fenyőtobozvarázs: Készíts elő 1 fehér gyertyát, 1 fenyőtobozt, annyi papírcetlit, ahány kívánságod van, 1 tollat és mákot.

Kezdd a szertartást azzal, hogy meggyújtod a gyertyát, majd írd le a papírcetlikre a kívánságaidat, méghozzá úgy, hogy koncentrálj a vágyaidra, ezzel feltöltve azokat. Ha ezzel kész vagy, akkor tetszés szerint helyezd el a cetliket a fenyőtoboz réseibe.

Ezután szórd meg az egészet mákkal, miközben elmondod az alábbi varázsigét:

„Beköszöntött Yule napja, mikor megszületik a kisded napisten és elhozza a fényt. Legyen áldott ez a nap és éltessék sokáig nevét. Legyen ez a csodák napja és váljanak valóra kívánságaim.”

Hagyd a fenyőtoboz mellett biztonságos körülmények között leégni a gyertyákat. Egy héttel később eláshatod, vagy elégetheted a tobozt a kívánságaidat tartalmazó cetlikkel együtt.

Üvegvarázslat: Szükséged lesz 1 fehér gyertyára, bármilyen méretű befőttesüvegre, egy darab papírra, 1 tollra, 3-5 csepp eukaliptusz vagy a borsmenta olajra, ásványra a következők közül: holdkő, a zöld aventurin, malachit, citrin, kvarc, 1 marék fenyőre, csalánra, rozmaringra és 1 fahéjrúdra.

Kezdd azzal a szertartást, hogy rárajzolod a Dagaz, a hajnal és újjászületés rúnáját az üvegre. Ezután relaxálj, majd amikor úgy érzed, hogy felkészültél, akkor a kívánságodra koncentrálva, írd le azt a papírra, majd helyezd az üvegbe, amibe aztán tégy bele minden összetevőt úgy, hogy közben még mindig a kívánságodra gondolsz.

Miután megtöltötted az üveget, zárd le a tetejét, majd fogd a kezedbe és mondd el az alábbi varázsigét:

„Yule napja van, mikor a szeretett Napisten megszületett. Kívánok neki jó egészséget és boldogságot és kívánom, hogy mielőbb mosolyogjon rám és e csodás nap alkalmából teljesüljön az én kívánságom.”

A varázsszavak után csepegtess egy kevés viaszt az üveg tetejére, aztán kend be olajjal a gyertyát, majd helyezd az üveg tetejére. Figyelj, hogy a gyertya biztonságos körülmények között égjen le! Amikor ez megtörtént, akkor tedd el egy biztos helyen, ahol őrizd meg 4 héten át.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló