Karácsonyi csillagjóslat (2. rész)



Mire számíthatsz az ünnep három napjában?Mérleg: Szenteste képes leszel bárkivel megtalálni a közös hangot, jó lesz a kommunikációd, ami remek hír, hiszen így elkerülheted a csapdákat és az ünnepi vacsora melletti vitákat. Erre december 25-én is szükséged lesz, mert családon belüli viták nehezíthetik meg a napot. December 26-án a szülők vagy az idősebb rokonok igényelhetnek nagyobb figyelmet tőled.

Skorpió: Szenteste különösen fontos, hogy odafigyelj arra, hogy mennyit eszel és iszol, ugyanis könnyen tönkreteheti az ünnep hangulatát az, ha nem tartasz mértéket és túlzásba esel. Az önismeret azért is nagyon fontos, hogy tudd, hogy hol vannak a határaid és tisztában légy a szervezeted terhelhetőségével. A szűk családi köröd rendkívül érzékenyen reagálhat a hangulatingadozásaidra, ami jelentős felelősséget jelent.

Ha teheted, akkor december 25-én ne vezess vagy utazz! Természetesen ez nem jelenti azt, hogy zárkózz be a négy fal közzé, de tudd, hogy ez a nap balesetveszélyesnek ígérkezik, ezért muszáj óvatosabban közlekedned!

December 26-án megtapasztalhatod, hogy a kimondott szónak micsoda ereje van, úgyhogy a szokottnál jobban figyelj a kommunikációdra!

Nyilas: Nem lesz ünnepi hangulatod szenteste. Ugyan meg fogsz tenni mindent, ami tőled telik, belül mégis érezni fogod, hogy nincs meg az áhítat. Ezt inkább ne mondd el a környezetednek! Hidd el, hogy neked is jobb lesz, ha úgy teszel, mintha átjárna a karácsonyi hangulat, mert ez visszahat, aminek meglesz az eredménye!

December 25-én érzékenyebb hangulatba kerülhetsz, ami próbára teheti a párkapcsolatodat. Ha nem akarod, hogy gond legyen köztetek, akkor szükség lesz a toleranciára. December 26-án olyan energikusnak érezheted magad, hogy hegyeket is képes lennél megmozgatni, ám kérdés, hogy mihez fogsz kezdeni ezzel a hatalmas energiával karácsony másnapján?

Bak: Szenteste ne feledd, hogy attól, hogy a karácsony alapvetően családi ünnep, még nyugodtan találkozhatsz a barátaiddal is, hiszen ők a választott család. Ha úgy érzed, hogy rájuk van szükséged, akkor találkozz velük, mert senki sem fog ezért megharagudni rád! Karácsonykor egész megható élményekben is részed lehet, hiszen az nincs egyedül, aki érzi, hogy valaki a távolból is szereti.

December 25-én hajlamos leszel a múlton keseregni, ezért állj ellen ennek a kísértésnek, és inkább örülj a jelennek, aminek élvezd ki minden percét! Ebben lehet a segítségedre a testvéred, vagy egy unokatestvéred laza stílusa, ugyanis az kihúzhat a nosztalgikus hangulatból. December 26-án a messzebb élő rokonaid látogathatnak meg.

Vízöntő: December 24-én nagyszerű érzed magad a bőrödben, kiegyensúlyozott és békés leszel, aminek hála az ünnepi készülődés és a szenteste remek hangulatúnak ígérkezik. Ezen a napon senki sem tud felbosszantani, ami nemcsak rád, hanem a közvetlen környezetedre is kiváló hatással lesz.

A jó hangulatod december 25-én is kitart, de arra számíts, hogy lesznek körülötted, akik ingerlékenyek lehetnek! December 26-án megérkezik a béke, aminek hatására mindenki nyugodtan élvezheted a karácsonyt.

Halak: Függetlenül attól, hogy kapcsolatban élsz, vagy párt keresel, szerelmes hangulatban töltheted a szentestét. Ezen a napon úgy érezheted, hogy legszívesebben átölelnéd a világot, és a szíved szakadhat meg azokért, akik egyedül töltik a karácsonyt. Ha nem is hívhatsz meg magadhoz másokat, meleg étellel és ruhával bátran jótékonykodhatsz, ezzel is követendő példát állítva mások elé.

December 25-én családi viták robbanhatnak ki, de ezeket ügyesen el tudod majd rendezni. Ha szeretetteljes leszel, akkor minden jóra fog fordulni. December 26-án megismétlődhet az előző napi helyzet, de akkor már rutinból fogod elrendezni azt, viszont ne vedd félvállról a dolgot, hanem kezeld a szituációt a rád jellemző finomsággal!

(Forrás: varosikurir.hu)

Ajánló

Ajánló